lördag 14 maj 2011

Fröken Snopen

Nä, jag säger som Anja Pärson. På träning går det hur bra som helst, men när det blir dags för tävling så kör jag ur.

Jag fyndade mer under veckan som var, än nu när det var dags för storloppis. Det blev bara TRE saker! Två speglar och en tillbringare, summa 70 kr. Visserligen är jag väldigt nöjd med de tre sakerna, men ändå... det känns snöpligt! Den här storloppisen, som då är två gånger om året, var bättre för. Nu känns det som att det är mer besvär än vad det är roligt - trängseln där är nämligen obeskrivlig! Och hur mycket barnkläder kan det finnas som folk vill sälja?!

Nu hade man ju gärna velat lägga sig i soffan ett slag, men ibland bjuds man in till sådant som man inte har lust att gå på, men måste. Det är sådant som väntar i eftermiddag. Men söndagen, den är bara min!


Har ni sett hur vackert det blommar utomhus hos oss nu?
Jo, säkert....

13 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Jag kan tänka mig att det kryllade av folk. Trist ändå, men alla vill väl dit och hoppas på att fynda. Även om du bara hittade tre saker så kanske de tom var de bästa. Mycket kan ju vara skräp också. Och jag kan tänka mig att det fanns en uppsjö av barnkläder. Det köps ju en hel del till de små och sen hoppas man väl kunna få en slant för dem också. Kanske bra för dem som inte har råd på samma sätt om man kan sälja bort dem för en 10 kr eller så.

Ja har du sett vad vackert det blommar uppe i norr nu hehe.

Ha en fin lördag /Josefin

Grodmamman sa...

Underbara blombilder!:)
Tråkigt när man sett fram emot något så länge och det sedan inte blir vad man tänkt sig.
Ha en bra lördag även om du hellre hade varit hemma!;)
Kram

vitagavlar.blogspot.com sa...

Kul med fynd, om än bara tre...
Loppis is the shit!

Vilka fina foton på en fantastisk blomma!

Kram Lisa

Ullis sa...

ja, visst kan an bli snopen när man har gått och laddat.
Men blommorna är fantastiska!
Ullis

Helena - ullvi32 sa...

Man ska inte ha så stora förväntningar har jag iallafall lärt mig, då hittar jag aldrig nått. Men ja, det är när man spontanbesöker en loppis som man kommer hem med nävarna, väskan OCH bilen full med grejer (som jag snabbt som attan får gömma för mannen haha).
Önskar dig en trevlig SÖNDAG istället då! :)

Systrarna Hjertén sa...

Typiskt!

Igår var jag på stadens retur och hittade massor (tror att det berodde på att jag bara hade 15:- på fickan), tur att det är schysst och man kan ställa undan saker...

Mvh
Frida

Lantmätarvillan sa...

Jo det största projektet är nog att bortse från alla dessa människor. Det påminner mer om ett vansinne där. Jag fyndar bara i form av hittegods då jag fann en ashäftig retrobarnvagn i skogen igår när jag joggade och idag en massa stenar i trädgården. Vi tog oss inte till staden idag då sonen drog en kräka på golvet imorse... Jag badade i handsprit resten av dagen ;)

Lantliv och Loppis sa...

Visst är det så att man har höga förväntningar när det är någon stor loppis, men tyvärr så är det ju som bekant ofta vääldigt mycket folk på såna ställen åxå...Kul att du gjorde tre fina fynd i alla fall! =)
Ha nu en skön lördagskväll!
Kram Ellen

millandante sa...

Om det blommar eller inte... det är väldigt fina bilder i alla fall!
Önskar dig en riktig bra fröken fräken-söndag!!!:)

Kram

Viktkamp sa...

underbar blomma =)

Lisa.L sa...

Ja visst e d typiskt ! Jag hittade EN sak åt mig själv =/ en gammal fotram. Resten var massor med kläder till min ettåriga son ;P
Fanns ju mycket gamla saker, men vilka priser, jisses ! Nee då loppar jag hellre i sommar efter gamla saker än hos dessa antikhandlare som var dära ! kram

Johanna Stålros sa...

Så klart man kan känna sig lite snopen, men försök ändå att glädjas åt det du fick i stället! Fina blombilder/ Johanna

Nyanser av vitt sa...

Men du fick ju ändå tre fina saker fröken...
Kram