lördag 4 juni 2011

Inget att hänga upp sig på

Om det råkar vara så att du driver en verksamhet som bygger på att potentiella kunder (som till exempel Fröken Fräken) ska besöka och handla av dig på plats, och beslutar dig för att hålla stängt en helt vanlig fredag (som till exempel igår) så är det helt förståeligt. MEN lägg in den informationen på din hemsida och tala in det på din telefonsvarare, så att inte folk åker dit och blir rysligt besvikna (som till exempel Fröken Fräken, återigen). Inga lyckade loppisbesök alls igår alltså!

Istället ägnar jag mig med liv och lust åt mina pysselprojekt. Snart är det dags för lager tre med vitfärg på mitt skåp och jag är mycket nöjd! Däremellan syr jag nya sovrumsgardiner av olika tyger och det verkar också bli jättebra. Ja ett par fyra fem kuddar blir det också! Och så funderar jag på vilken färg som den här hängaren ska få? Vad tror ni? Guldbrun med inslag av gult är inte min färg...
Jo, pallen har jag målat svart också.Mina Myrsineträd har piggnat till igen och skjuter nya skott! Jippie!

Vad säger ni? Borde jag istället passa på att gå ut och njuta av sommarvärmen? Ja, nu är det ju så att det inte är +28, strålande sol och klarblå himmel i hela landet... Här hällregnar det till exempel.

9 kommentarer:

4U2 sa...

Gå ut, tycker jag. Solen är nyckfull så det är bästa att passa på! :)

kungen o majkis sa...

Irriterande med stängda loppisar :/! Tur att du hade lite annat att pyssla med i helgen då ;)! Tor den där hängaren kommer bli hur fin som helst! Ha en fortsatt riktigt go helg :)

*skickar upp lite sol och värme till fröken*

Unknown sa...

Du hade lite annat att syssla med och har du fint väder tycker jag att du ska ta en paus och gå ut i solen. Bäst att passa på :)
Kram Maria

Maria sa...

Pyssla inne kan man göra sedan...själv har jag inte ro att vara så mycket inne. Tittar in denna fina dag i alla fall och önskar fortsatt trevlig helg Kramar Maria

Grodmamman sa...

Om det hällregnar hos dig, så ska jag nog bespara dig en väderrapport från oss!;)
Å andra sidan är ju hällregn perfekt väder för pyssel...
Tråkigt med loppisen. Man borde faktiskt upplysa om sådana stängningar på hemsidan.
Ha en skön pysselhelg!:)
Kram

Helena sa...

Jasså ingen sol o värme säger du!
Då ska jag inte berätta att jag ligger i dagbädden o bloggar i skuggan allt annnat är otänkbart!
Oups så berättade jag det iaf sorry ;-)
KRAM från mig!
Joddå jag har rensat ogräs på f.m så jag är välförtjänt av vila!

Smultron på ett strå sa...

Vilken tur att ditt myrsineträd mår bra. Mitt olivträd har gett upp kan man säga! Snyggt med den svarta pallen, är det en Ikea-pall???//kram maria

Bella sa...

Tycker vädret är orättvist mot er i norr, efter en lång vinter förtjänar ni om någon att få njuta av det fina sommarvädret vi har i längre söderut denna långledigt, hoppas det snart kommer upp till er!

Håller helt med dig ang att om man tar ledigt en klämdag, informera om det... Trist att det inte blev något besök...

Lycka till med alla pysselprojekt och ha det så gott!

Kram Bella

mammaxtre sa...

Men så trist med dålig information om öppetiderna.

Njut av solen :-)