lördag 7 september 2013

Barfota utan strumpor och skor ska jag spraya med dig

Alltså, fatta att jag i SEPTEMBER kan cykla hem från jobbet barbent och i t-shirt! UTAN att frysa! Jäsikens vädret, du har verkligen gjort en helomvändning jämfört med alla andra septemberdagar sedan Dackefejden då jag cyklat till jobbet i hällregn och cyklat hem från jobbet i hällregn.

Men det är ju klart, det hällregnade och var +12 grader ungefär hela juli istället.

Jag har kommit på att jag kan kombinera två av mina favoritpyssel - sprayfärg och självhäftande plast! Här har jag tagit två gamla ljusstakar från Ikea som ursprungligen var en konstig nyans av mörkblå, som jag då sprayat i två nyanser av rosa. Sedan klippte jag trianglar ur en rombmönstrad plast som jag hittade hos TGR i somras (och då trodde att det bara var vanligt presentpapper eftersom det såldes på rulle. Hade jag vetat att det var självhäftande plast hade jag köpt måååååånga rullar...) Och så var det bara att dekorera lite som jag tyckte passade - tadaaa!6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Gillade de där rosa vaserna!
Gäller ju att hitta det man tycker om för att fortsätta med motionen!:)
Visst är det en härlig september vi haft hittills?!? Vi har strålande sol idag och bilen visade 23 grader tidigare idag när dottern skulle spela fotboll. Underbart!
Kram

Maria O. sa...

Du är helt otrolig på att komma på fina idéer med sprayfärg och plast! Du borde starta en butik för dina saker. Fortsätt att njuta av vädret!
Kram Maria

Hannis sa...

Snyggt!

Jag gick i shorts på promenaden i morse...Shorts i September!
Vet inte när det hände sist så jag tar tacksamt emot solen.

Nenne sa...

Firade en födelsedag i lördags. Satt på uteservering i centrum, drack rosévin och hade sommarskor. I SEPTEMBER!! Ett tag trodde vi att vi hamnat i Spanien - typ..

Läste en inredningsbilaga igår. Ärligt, merparten av det dom visade som "det senaste" har vi kunnat se på din blogg under ett helt år. Hallå, hur efter är dom?
;-)

Ha en bra dag!

Anonym sa...

Det blev fint!
/Catarina

Malin på pastill.nu sa...

Men shit vad snyggt det blev! Riktigt grymt!