måndag 30 september 2013

Loppis, loppis, oh vad jag gillar dig

I sommar har jag verkligen gjort en mängd loppisfynd, särskilt när det gäller vaser, ljusstakar, krukor, skålar och allt annat sådant där som man aldrig kan få för många av. Hur fulla skåpen än blir. (Och  jag vill återigen påtala att jag har rensat jättemycket i sommar, trots herr Fräkens höjda ögonbryn varenda gång han tittar in i mina källarförråd)

En del saker är ju rackarns snygga i sig, även fast deras användning hos mig är något oklar. För lite mätglas kan man väl alltid behöva till...något?? Vad är ert bästa loppisfynd i sommar?


Den där svarta trätriangeln är också härlig, fastän jag inte vet vad det är.
Grytunderlägg?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Får nog bli min knallröda telefon! En sån där hederlig gammal sak med lur, sladd som bara trasslar och petmojäng för siffrorna. Ska inte ringa med den utan den står så fint i hyllan i vårt kontor!

Annars är det mina Disney-figurer i plast. Men de är inte köpta i år utan under vår tid i Bryssel. Har Snövit och alla sju dvärgarna, Pluto, tre Musse, Kalle Anka och Pinoccio. Alla piper när man klämmer på dem och de är ca 30 cm höga. Nog min bästa samling någonsin!

Petra / Popetotrora sa...

Mitt bästa loppisköp i sommar är nog helt klart bautavasen från Täby Galopps bakluckeloppis.

Och du, såklart att man måste ta VAP-dagar. Minst en i månaden borde man ha. Helst en i veckan. Undrar bara hur det mottages av chefen... ;)

Ester sa...

Känner igen det där! Köper ofta på mig fina saker som jag inte riktigt vet vad jag ska ha till men det är ju svårt att motstå när man hittar one of a kind för billig peng. :)

Mitt bästa loppisfynd under sommaren är nog en del ljuslyktor och krukor som jag fyndat!

Hannis sa...

Bästa loppisfyndet i år är nog ett horn jag hittade i en låda.
Jag gillar ju sånt!

Mätglas gillar jag också, jag brukar ha en blomma i mitt som jag har.
Man får aldrig för mycket av "bra att ha" prylar!

Det Vita Drömhuset sa...

Åh, i sommar har det inte blivit så mycket loppisar tyvärr men ett stort vitt gammalt fat från Gustafsberg, sådär härligt slitet, är nog mitt bästa fynd. :)

Kram Åse

Cicci H sa...

Bästa fyndet är en rottingkorg i 3 våningar med handtag att bära i. Köpte en röd i vintras som sprayades vit och häromdagen hittade jag en till träfärg som ska få vara det. En samling?

Anonym sa...

I somras hittade jag ÄNTLIGEN en Emma-fåtölj, så nu fattas bara lite tyg och lust så är den klar till jul :-)
Kanske i vitt fårull ..

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Borgmästaren sa...

Har gjort sjukt många loppisfynd i år. Trodde jag gjort bästa fyndet, men så kom ett till och ett till och ett till..

Skolplanschen med Daniel i lejongropen kanske ändå är favoriten.

Anonym sa...

Jag kan tipsa om att mätglas är väldigt bra att hälla knäcksmet i när man gör knäck till julen! Så gjorde vi alltid hemma när vi var små! Eller kan man kanske bara ställa dem ihop med lite knäck (som någon annan gjort) på julbordet som dekoration...:) //Sara