onsdag 2 oktober 2013

Take a chance on me

Och ibland gör man ju de där loppisfynden som man verkligen inte vet om de är hur snygga som helst, de måste bara hamna i rätt sammanhang, eller hur fula som helst, oavsett vilket sammanhang de hamnar i. Som vanligt får man använda sig av grämningsprincipen, och jag insåg att jag skulle gräma mig mer om jag lämnade kvar vasen på loppisen, än om jag köpte den och sedan kom på att jag inte gillade den.

Så nu tar vi en omröstning om denna vas! Snygg eller inte?
(vasen hade dock vunnit på att ha det breda partiet nedtill, dvs varit droppformad, men det är nog lite svårt att ändra på nu)

 
Ojdå här kom det visst med lite speglingar från mitt kök.
Mönstret är liksom åt zebrahållet när man ser det runt om, inte som här från bara en sida 
då det kanske mer liknar rinnande färg...

10 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Hmm... jag känner mig inte heller helt övertygad om den är fin eller inte. Men precis som du så hade jag nog köpt den och tänkt att det går ju alltid att spraya eller nåt om jag inte är nöjd. :)

Lisa sa...

Coolt ! För första gången ever får jag säja att jag dissar nåt i din blogg:) för den var faktiskt ful -sorry men jag svarade ärligt:)

Linda sa...

Jag tycker att den är fulsnygg, fast mer åt det snygga hållet!

Anonym sa...

Jag tycker faktiskt den är "häftig", speciellt med det vågiga mönstret! Skulle ha behållt den som den är, men smaken är ju liksom baken...
Siv

theamazingm sa...

Hej,
Jag hittade hit genom en annan blogg och jag har bokstavligen suttit här i timmar nu och läst dina inlägg. Jag blev helt fast och känner att med din hjälp ska jag kanske kunna göra om hemma hos mig - alla dina idéer är fantastiska, din smak är odiskutabel och ditt sätt att se på världen är makalöst! Jag skrattar så att magen hoppar emellanåt för att i nästa inlägg i stort sett anteckna hur jag jag ska göra om här hemma. Galet inspirerande! Tack för att du finns - mig blir du nu aldrig av med ...
//m
ps. Vasen is a keeper!

susanne sa...

Nja...den kanske går att spraya? ;))Susanne

Cicci H sa...

Tummen upp! Jag gillar.

Det Vita Drömhuset sa...

Njaa.....jag vet faktiskt inte. Men jag hade nog behållit den.... Är den helt vanlig svart vit? Då säger jag behåll, skiftar den i färgerna, typ gråsvart så diss!
Det var lite svårt att se pga. speglingarna.... ;)

Kram Åse

Hanna sa...

Jag tycker den är häftig, men inte riktigt min stil.
Ha en fortsatt fin torsdag!
Kram
Hanna

Anonym sa...

Gör om den till en lampfot! Skulle vara jättesnygg med en stor vid A-formad skärm. Hm... och kanske annan färg.