tisdag 6 januari 2015

Va, redan? Men jag var ju inte beredd? Varför var det ingen som förvarnade?

Alltså, huuuuur tänkte jag innan jul när jag beslöt mig för att bara vara ledig till Trettondagen? Jag hade ju kunnat plocka ut tre dagar till och svisch, svisch, inte behöva dyka upp på jobbet förrän på måndag?!?

Japp, börja-jobba-igen-ångesten är här nu igen! Av någon anledning känns det lite nervöst också. Förutom att jag ska börja jobba heltid nu så kan jag inte komma på någon anledning till nervositeten?
Det är ju samma jobb, med samma kollegor och med samma uppgifter som innan jul? Fattar det inte.
Hur är det med er bloggläsare, hur känns det att börja jobba igen?

Lite tror jag att nu när jul- och nyårshelgerna är över så känns det lite grått. Festen är slut och det roliga som man laddat för är över. Även om man varit less på julpyntet så känns det ändå lite tomt när man tagit bort det. Våren är ännu långt borta, för långt borta för att man ska kunna se fram emot den.

Så vad gör en stackars Fröken Fräken då?
Beställer en Hyllis och en Synas från Ikea så klart!
Leveransdatum 14 januari var ju kanske en evighet bort, men betydligt närmare än våren i alla fall!


Bilder från nätet nånstans...

Vad har ni för andra saker som man ska passa på att njuta av och se fram emot nu?

6 kommentarer:

Felix sa...

Men för att se det positivt, så blir det väldigt kort vecka att jobba, och vips så är det helg igen. ;-) Mycket jobbigare att börja med en normallång vecka. Jag har testat att börja med halv vecka efter sommarsemestern och det är mycket lättare att komma in i den vanliga lunken då.

För övrigt har jag knepet att INTE städa bort julen så snabbt. De vise männen kom ju inte förrän i dag... Så julsakerna är kvar här till efter Tjugondag Knut, och ljusstakarna i fönstren brukar alltid stå minst till mitten av januari. Då blir det inte så mörkt (vilket märks på landet) när man tar bort dem. Dessutom är det snart februari då. ;-)

Trettondagshälsningar
Elisabet

Grodmamman sa...

Här är julen kvar än. Har tänkt börja plocka bort den flera gånger, men inte orkat...
Jag har redan jobbat två dagar, i fredags o i måndags. Hade gärna varit ledig mer, men får väl se fram emot vår fjällsemester v 7.
Kram

Lena sa...

Har jobbat alla helgerna så här finns ingen ångest - men en viss trötthet.

Ellinor sa...

Kände mig nästan förvirrad i morse för hur kunde det vara dags redan?!? Detta lov som alltid känns evigt i början men som verkligen svishar förbi!!
Hoppas du får en bra start!

Anci sa...

Fast det är kanske lika bra att börja ändå ! Nu har jag arbetat två dagar och på något sätt finns det ändå fördelar med att jobba också. Konstigt nog :)

Kram
Anci

Halmhatt och mamelucker sa...

Men imorgon är det redan fredag :)
Så roliga lysande lådor. Såg ett kul laptopbord från Ikea nyligen för inga pengar alls som jag skulle kunna ha någonstans, inte som laptopbord men som avlastningsbord för "säsongspynt" t.ex. Undrar bara var just nu...
Trevlig helg!
Annika