onsdag 3 augusti 2011

Det här är ju genant..

..men nedan ser ni samtliga tyger som inhandlades under resan till Stockholm.
Ja, det är ju knappt en tvärhand hög med tyger! Pfhui! Nog hade man ju trott att tygbutikerna skulle bjuda på mer än så här!

Vad det ska bli av tygerna? Jamen, det är ju inte ännu bestämt. Man ser ett tyg man inte kan leva utan, och då slår man till!Favoriten är nog detta tyg, från Bruka.

12 kommentarer:

Rut och Signe sa...

Fina tyger du inhandlat. Jag är själv tokig i att shoppa tyger och har flera kartonger fulla med tyg. Ibland kan det få ligga flera år. Men så plötsligt får jag en idé och plockar fram det gamla tyget som jag skapar något fint av. Ha det gott och sy fina saker av dina härliga tyger. Kram Marie

Anonym sa...

Åhh så roligt! Är inte en fena på att sy men har gjort ett par försök nu på sistone och det var ju hur roligt som helst! :)
Ja, att planera in en Bali-resa till hösten är något jag verkligen kan rekommendera alla. Mycket enkelt resande oavsett om man gillar att vandra uppför vulkaner eller ligga i turkosblått vatten och titta på havsköldpaddor. :)

Ullis sa...

vackra tyg! Ska bli spännande att se vad du hittar på av dem!
Ullis

Livet på Vestergård sa...

Ja nog kommer du att hitta på något att göra av så snygga tyger !
Kram Kicki

Christina sa...

Har kikat lite på din fina blogg.Spännande att se vad du ska gör med alla tygerna!/Christina

Marita sa...

fniss! Ja, jag gör likadant...köper fina tyger och lägger på hög! Rätt som det är kommer man på vad man ska göra med dem! Dina tyger är hur fina som helst!
Gillar krukan du fixat! Supersnyggt!
kram, Marita

Ljuva Drömmar sa...

Jag håller med dig och är förvånad över att du visar en så ynklig liten hög med tyger, tycker nog att du borde presterat bättre...menar inte på något sätt att detta är ditt fel utan skyller det hela på storstadens ynkliga utbud...;)

Ang din kommentar till att jag tycker det är roligt att jobba på semestern så bör jag förtydliga att det gäller endast den delen av mitt jobb som har med pyssel att göra...
Hoppas du snart hittar ett jobb du vill vara på även på semestern!

Kramar Maria

Villa Nordåker sa...

Jättefina tyger och du kommer säkert sy något fint av dem.

Jag själv ska åka till Skroten i Kinna i morgon, det är nog ett ställe som du skulle trivas på :-) www.skroten.se


Malin

Grodmamman sa...

Måste ha varit ett väldigt dåligt utbud!;) Fina tyger de du köpte och det ska bli spännande och se vad du ska hitta på med dem.
Kram

kungen o majkis sa...

Ja det tyget från bruka var kanonfint! Men även det blåblommiga var ju alldeles ljuvligt! Ser fram emot att se vad du pysslar till med det :-)!

Pysselpralinen sa...

Det är inte mängden som räknas, fast jag kan ju medge att det är något förvånande att tyghögen inte är större när det gäller en sådan textil Fröken som Fröken själv.

Det där med att man inte kan köpa ett tyg bara för att man inte vet vad man ska göra med det, det har jag aldrig förstått. Vadå måste veta vad man ska göra av tyget?? Varför det? Det finns ju hundra miljoner fina tygprojekt i världen att välja på! Och om man nu möjligtvis inte lyckas välja just ett av dem till sitt tyg, så är det ju ingen skada skedd för det. Tyget är ju precis lika fint för det - om inte finare.
Själv gjorde jag en faslig massa loppistygfynd så nu har jag tvättat tyger som en dåre sista dagarna på semestern. Men det var det värt! Såklart, vad annat?

Systrarna Hjertén sa...

Helt rätt! Man måste ju göra vad man kan för att hålla sig vid liv, såklart!

/Frida