torsdag 11 augusti 2011

Jag tror att vi måste snacka om ett par saker nu

- Hörrni, ni som börjat cykla med duffel, skinnhandskar och till och med LOVIKKAVANTAR på er. Nu får ni ta och skärpa er lite och tuffa till er. Det är bara början på augusti än, så här blir det inga sådana utstyrslar. Några principer måste vi hålla fast vid!

- Hörrni, mina nya grannar. Här blir det inget festande, rökande på balkongen, karaokesjungande, slängande av högtalare genom fönstren eller spelande av Black-Ingvars (samtliga saker har jag tyvärr erfarenhet av). Men är ni sugna på att aldrig vara hemma, liksom mina andra grannar, så låter det som en toppenidé!

- Hörrni, gråa moln, nu är jag less på er! Sjas! Jag gör inte annat än släpar regnkläder fram och tillbaka om dagarna, och jag vill hellre släpa loppisfynd. Dessutom är det en utomhusloppis på lördag som absolut inte får regna bort.

- Hörrni IKEA, det var rackarns trevligt att få en inbjudan till årets katalogsläpp i Stockholm, men det är ju lite svårt för mig att bara svänga förbi där.. kan ni inte skicka mig den här supersnygga affischen istället? Jag menar, som plåster på såren?

- Och hörrni ärade läsare, man får äta chokladwienerbröd när man överlevt fyra dagar på jobbet efter semestern. Fast herr Fräken ska nog få något av dem.

Observera den stiliga tallriken från serien Spaljé. Synnerligen charmant!

18 kommentarer:

Helen sa...

Så klart man får äta chokladwienerbröd efter fyra arbetsdagar, det måste väl stå i arbetstids lagen:)

♥ Pia... sa...

Hm..ser att du har tre stycken..allså en till mej då:).. Jo man får äta en sån.. ! Jag ska börja till måndan.. har redan ågren så det skriver om det! Men som sagt.snart är det som vanligt igen.. de 6 veckorna semester är puts väcck!..Pia

Fiffiga Systrar sa...

Håller med om allt!! :) Mumsiga wienerbröd!! kram

Johanna Stålros sa...

Åhh söta du, klart du är värd winerbröd! Håller med dig om det andra!!!! Kram Johanna

Otaliga projekt sa...

You go girl!!!

Grodmamman sa...

Du har så rätt i allt du skriver! Träffade en kompis i dunväst idag och undrade om hon inte var riktigt klok!;)
Hoppas att du njöt av wienerbröden, det var du värd och imorgon är det fredag!!!
Jag jobbar ju 75% och då kan man ju ha turen att få sluta tidigt många dagar.
Kram

Marita sa...

Såklart man får äta wienerbröd!! Sååå gott!
Men du, inte kan man väl ta på sig vinterkläder nu!!! Vad är det för tokiga männiksor du sett?? Grannar....man kan säga mycket om grannar, men visst är det hopplöst när man inte har samma livsstil och dygnsrytm...tycker de ska acklimatiera sig...minsta man kan begära! Ha det gott! Så hoppas vi på några regnfria dagar! Kram, Marita

Jo sa...

Word!
(Vi har förvisso satt på ett element härute i rucklet för första gången på semestern, så visst har det blivit en aning kyligare. Men inte Lovikka-kallt!

MissStorm sa...

Hela året har jag väntat på
Juni, juli, augusti
Allt känns mycket bättre då
Juni, juli, augusti
Allting verkar lättare då
Juni, juli, augusti
Vindarna är varma då
Juni, juli, augusti.

Spelas med hög ljudnivå för alla med vantar!

Felix sa...

Det är ju fortfarande sommar! Hösten har inte ens börjat... Och hösten ska man frysa in, det lärde jag mig som barn. Så inga varma kläder alltför tidigt.

De där tallrikarna är nostalgi för mig. Mina föräldrar har haft dem sedan de gifte sig 1947. De användes dagligen, så det är barndomsminnen...

Sensommarhälsningar
Elisabet

Helena sa...

Dina inlägg är underbara! Håller med dig till 100%.
Hälsn Helena

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hörru du, du...jag håller med om det till fullo! :-)

Solade i solen igår med kräftlook som sammanfattning av dagen så än finns det kraft i runda damen på himlen :-)

Jag tänker då rakt inte släppa sommaren ännu.. så dä så :-)

Trevlig helg!
//L

Ninnis sa...

Haha...kan inte annat än hålla med dig.

Kram Ninni

Lantmätarvillan sa...

Alltså de där affischerna skulle inte vara fy skam att ha. Jag väntar också på att någon jag känner ska åka på Ikea för jag behöver bara 2 st bockar till underredet på vårt blivande köksbord. Har dock lite andra grejer som tycks komma först...Det börjar på M och slutar på ålning...hmf.

Anonym sa...

Du har rätt i allt som du har skrivit och jag skriver under på allt. Dessutom ser de väldigt smaskigt ut och jag tycker att du är väldigt snäll som ens funderar på att dela med dig. Kram

Smultron på ett strå sa...

Vadå, måste man vänta 4 arbetsdagar för att få äta wienerbröd??? Det var en himla konstig regel, har jag aldrig hört nåt om!!!//kram maria

Lizette sa...

Sanna dina ord!

Och läskas gör du ordentligt...

Ha en fin kväll..
L

Hialösa Sigrid sa...

Men huga vilka grannar då.
Apropå drömjobbet att pyssla så kunde du väl överväga rekvisitör? På teater eller filansande? Pyssel plcok och fix, vet inte hur det är med leverätande kollegor bara!

Kram