torsdag 11 oktober 2012

Man kan aldrig få för många hundar

Jag bara älskar hundar! Möjligen undantaget irländsk varghund, för det känns inte riktigt säkert att de inte kommer att äta upp en. Annars vill jag klappa varenda hund jag ser, och vissa har jag ju lust att be att få ta med mig hem. Många gånger har jag lyckligt blickat mot en särskild charmerande jycke, medan hussen trott att det varit mot honom...

Däremot är jag ingen kattmänniska riktigt, men det kan bero på att min allergi verkligen inte gillar katter, och gärna vill lägga ett visst avstånd mellan oss.

Så det är ju inte så konstigt att man då har ett par hundar på väggen också. En del såg mina hundtavlor i förra inlägget och undrade var de kom ifrån. Jo, de är av Lisa Bengtsson och finns bland annat här

Jag passade även på att kopiera upp en hundherre på ett kraftigare papper och med hjälp av tapetklister limmade jag fast den på en pannå. Skulle det bli alldeles bubbligt ville jag  ju inte offra originalet. Men det blev så bra så. Ibland vill man inte ha en traditionell ram och då är det här ett sätt att få upp papperskonst på väggarna.
 
Och till helgen får jag besök av en annan fyrfotad gentleman. Förutom då att han har så tidiga frukostönskemål...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Funderade också på var du hade fått tag i de fina tavlorna, jättesnygga, och hundar får man ju aldrig nog av!
Tack för länken till prints.se, så mycket fint de hade där!

Annas röda stol sa...

Så snyggt det blev. Ha en bra kväll./Anna

Bellas Lantliv sa...

Så snygga! Tack för länken.
Hundar får man som sagt aldrig nog av.
Kram

Elin sa...

fick min hund i princip uppäten av en irländsk varghund, så det är en ras jag gärna också undviker. liksom katter ! du verkar så klok! smart med tapetklistret också ! bra idéer som vanligt !