tisdag 6 november 2012

Den som väntar på ett soffbord, får vänta tills nästa onsdag

Jahaja, tänkte ni er en bild på mitt nya soffbord nu?

Det tänkte jag också. Eller ja, nu ska vi vara realistiska, det hade ju inte gått att fota det såhär på kvällskvisten, men jag hade ju kunnat fota det imorgon och lägga upp det då.

Men det visade sig att "Ditt soffbord har kommit in nu" betydde att "Ett exemplar av det bord som du gillade har nu kommit in till butiken, men vill du ha ett eget så måste vi beställa det så då kanske du har det nästa onsdag".

Och så kan jag ju säga att om man ska kränga något till mig, ska man inte stryka runt mig som katten kring het gröt och berätta om bordets förträfflighet medan jag funderar, utan gå låååångt bort till andra sidan av butiken så att jag får tänka IFRED.

Tänk så svårt det kan vara med kommunikation.

Och visst måste det väl ändå vara helt okej att be att få låna tillbaka en ljusstake som jag en gång gett till herr Fräken?

9 kommentarer:

Grodmamman sa...

Så tråkigt när man måste vänta på saker man helst velat ha igår!;)
Klart man kan låna tillbaka saker, särskilt om de inte används.
Kram

Anonym sa...

Tycker absolut att det är ok att låna tillbaka en ljusstake av sådan art, även att glömma bort att lämna tillbaka den sedan ;)

Anonym sa...

Oj nu hänger jag inte med. Är inte du och herr fräken inte tillsammans längre?

Tess på Tilda och Mamma sa...

Inte roligt att få vänta på bordet man vill ju ha det på en gång. Och visst kan man kräva tillbaka en ljusstake det är helt ok. Fnisss.
Ha en bra dag/Theres

Fröken Fräken sa...

Hej Anonym! Nu är det nog jag som inte riktigt hänger med i vad du menar eller varför du tror att vi inte är tillsammans?

Felix sa...

Härlig ljusstake! Ändå bättre blir det när bordet kommer... ;-)

Du har fått en utmärkelse av mig, så titta gärna in... :-)

Novemberhälsningar
Elisabet

Nenne sa...

Har du tur fattar EM vinken o levererar innan helgen..!!

Frågan ang ljusstaken..SJÄLVKLART!

Själv hyser jag en glasclown åt min bror. Vi fick varsin när vi var små. Jag har en stor o han en liten. Sen tyckte jag att han misskötte den när han var i ...9-årsåldern (tänk va?). Det förstår jag ju nu att han struntade i den totalt. Nu är han 35 o har glömt bort den.

Clownerna trivs mkt bra hos mig.

Och om alla undrar varför man bryr sig om glasclowner när man är så stor som 12 - är det för att ens morfar har gjort dom.

Så du kan väl säga att du sköter om ljusstaken..

Unknown sa...

Klart du kan låna tillbaka ljusstaken! Han kan väl kika på den ibland om han skulle sakna den ;-) Du har inspirerat mig mycket det sista =) Hittade flera träbrickor i en ge o få grupp på Fb =) En kunde jag möblera direkt, resten måste renoveras först. Har spraymålat mkt i mina dagar men aldrig testat på porslin vilket jag gjorde igår. Blev huur snyggt som helst. En vas i snygg form men en ful ful lila, den blev svart, så läckert! Fortsätt inspirera så jag får fortsätta läsa =) Kram en annan kreativfia till en annan!

Anonym sa...

Hej igen. Jo jag tänkte att om du måste be att få låna ljusstaken från herr fräken så kanske ni inte är tillsammans länge. Fast du, ni kanske inte bor ihop? Då fattar jag :)