söndag 24 mars 2013

Ett mysterium

När jag åkte till Stockholm i början av veckan var här städat och ordnat. Sedan kom jag inte hem förrän på fredagen, och då var jag mest bara på jobbet. Och igår blev jag utlockad på utflykt till Ikea, och sådana eskapader tar en heldag. Nu är det alltså söndag och här i lägenheten är det hur stökigt som helst!

HUR gick det till?!
Och VEM har kunnat stöka till?!

I Stockholm passade jag i alla fall på att köpa mer kontaktplast (ni är ju en del som frågar var man kan köpa sådant, och det finns på färgaffärer, pysselbutiker och för er som bor i Stockholm finns det ett stort utbud  på Kreatima) och då särskilt marmormönstrat för jisses vad sådant går åt!
I mitt kök är det snygga fönsterbänkar i marmor, men i sovrum och vardagsrum är fönsterbänkarna av vitmålad mdf som blivit rätt ful eftersom de som satte dit dem inte var så noggranna precis..
Sagt och gjort, jag tog och klädde om med marmormönstrat kontaktplast! (mönstret gör också att en del ojämnheter inte syns) Ser faktiskt väldigt bra och äkta ut.
11 kommentarer:

Iris // Alla dagars kaos sa...

Jättesnyggt! Kontaktplast är toppen, måste nog hamstra lite sådan :)

Kram /iris

Nyanser av vitt sa...

Snyggt fröken och tack för tipset.
Vi har varit i Idre hela veckan och nu är det kaos öven här.......
Ha en fin söndag.

Grodmamman sa...

Snyggt! Vi har riktiga stenskivor till fönsterbrädor nästan överallt, väldigt praktiskt.
Är det stökigt eller är det ett kreativt kaos hemma hos dig? Det senare kan ju faktiskt vara rätt trevligt!;)
Kram

Ewa`s Galleri sa...

Så fint ,ser verkligen ut som åkta marmor
Ha en skön söndag

Ester sa...

Wow, vad snyggt! Om jag inte hade läst texten hade jag aldrig trott att det var plast. :) Ska läggas på minnet! Ha en fin söndag! /Ester

Petra / Popetotrora sa...

Wow! Det ser verkligen äkta (och snyggt) ut!!

Tyg och otyg sa...

Haha, i min lägenhet är det precis tvärtom: marmor i vardagsrum och sovrum och vitlaminerad spånskiva i köket. Stökigt är det här också, så på den punkten skiljer det sig dessvärre inte åt. :)

Unknown sa...

Oj så snyggt! Ser precis ut som marmor !!!
Blir sugen på att testa lite plast!

Kram
Pernilla

Emma sa...

Oj! det lät riktigt tacky, men ser ju jättefint ut!

::fina:: sa...

Ja det ser jätteverkligt ut! Bra jobbat! Oj, jag skrev just en kommentar till dig och trodde inte jag varit här förut men nu känner jag ju igen mig, hihi. Måste följa nu via bloglovin så jag inte virrar bort mig igen!

Cicci H sa...

Du gör fina grejer! Alltså, ibland ser man inte skogen för bara träd! Jag klädde om köksbänken för länge sen med den marmorerade och det är så fint. Ett tag nu har jag retat mig på fula fönsterbrädet, men orka måla!!!! Nu vaknade jag till! Tack för det! Coop har/har haft plasten.