fredag 1 mars 2013

Snart tillbaka

Jag tror att jag känner mig lite bättre.
Jag har nämligen börjat störa mig på oredan som uppstått när man varit som en zombie i snart en vecka och bara drällt saker omkring sig.

Nu har det ju inte gått så pass långt att jag faktiskt rest mig upp ur soffan och börjat GÖRA något, men i alla fall.

Men när jag gör det tänker jag minsann hänga upp lite tavlor och tejpa upp snygga kort, byta ut vartenda kuddfodral (här ska saneras!) och dammtorka järnet.

Och är ni sugna på lite snygg tejp, så kan jag tipsa om de jag köpte på Ica Maxi förra fredagen (då jag trodde att jag bara hade lite hosta, och skulle vara pigg igen på lördagen.. ha!) Jag vet inte riktigt om dessa funkar som washitejp, d v s att man kan tejpa upp på väggar utan att det blir skador på underlaget - när jag prövat mig fram så har jag upptäckt stor skillnad på riktig washitejp och kopior. Men det blir ju snygga paket med båda!Och mars?
Ja, då är det väl bara att stå ut en månad till innan man kan börja hoppas på vår.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, bra tips om ICA Maxi. Jag har precis använt upp några rullar washi tejp och behöver fylla på förråden :) Hoppas du känner dig bättre snart! Glad fredag!

dammråttor och rabarber sa...

Finfin tejp! Washitejp är lite lätt beroendeframkallande. Tack för tipset.
Trevlig helg och krya på dig ;)Lisa

Anonym sa...

Låter som att det går åt rätt håll med dig. Skönt.
Kram Maria

Grodmamman sa...

Låter som att du kan få en bättre helg den här gången!:)
Vill också ha washitejp. Har en tråkig vägg i köket som jag skulle vilja piffa upp med lite foton.
Kram

Maria O. sa...

Så fin tejp på Maxi?! Tack för tipset! Hoppas att tillfrisknandet går snabbt nu :)
Kram Maria

Petra / Popetotrora sa...

Åh, vilken fin tejp! Ljuvligt vårig. Jag har testat lite olika varianter på tejp (billigare och dyrare). Den skillnad jag märker är inte att de billiga ger märken, men däremot sitter den inte kvar på väggen. Men som du skriver: till paket är den perfekt!

Felix sa...

Hoppas att du snart är pigg och kry igen! För det lät inte som någon höjdarvecka den som har varit - förutom de 10 plusgraderna ute. Så varmt har vi minsann inte haft här i mellersta delen av landet!

För 5 år sedan svimmade jag också i badrummet mitt i natten i samband med en rejäl luftvägsinfektion. Jag hade ätit en receptfri medicin mot rethosta som jag inte tålde. Jag fick magont och gick upp på toaletten mitt i natten. Vaknade sedan avsvimmad på golvet i en stor blodpöl! Jag hade slagit näsroten i ett vasst hörn på elementet när jag svimmade, och slagit upp ett stort hack som blödde rejält. Borde nog ha sytt det, för jag har fortfarande ett ärr... Men jag hade ingen lust att åka till sjukhuset mitt i natten... Jag fick en lättare hjärnskakning och dessutom blödning i båda ögonvitorna. Såg rätt skräckinjagande ut med röda ögonvitor ett par veckor... Hade tur som inte slog i ögonen vid fallet. Sedan dess är jag mycket restriktiv med nattliga toalettbesök (och medicin mot rethosta)... Läkaren förklarade att allt blod gick till magen i samband med magsmärtorna, därför svimmade jag.

Vårvinterhälsningar
Elisabet

Det Vita Drömhuset sa...

Så våriga! Superfina! Får nog ta en sväng till Maxi!:)

Det problemet jag märkt med de billigare tejpsorterna är att inget sitter kvar på väggarna, som någon skrev ovan, allt rasar ner efter en stund! :(
Men så är det säkert inte med riktig Washitejp.

Kram Åse

Det Vita Drömhuset sa...

Så våriga! Superfina! Får nog ta en sväng till Maxi!:)

Det problemet jag märkt med de billigare tejpsorterna är att inget sitter kvar på väggarna, som någon skrev ovan, allt rasar ner efter en stund! :(
Men så är det säkert inte med riktig Washitejp.

Kram Åse

lifebymanda.wordpress.com sa...

Vilken fin blogg du har, här ska jag kika in igen! Krya på dig :)

Ninnie sa...

Fin tejp! Och vad härligt att du känner dig bättre!! Tummen upp för det!:)

Anonym sa...

Tack för tipset, riktigt fina! :)

Kram Jenny

Evas Pyssel sa...

Skönt att du är bättre. tejpen är jättsnygga. Måste nog ta en sväng till Maxi jag med.
Kram Eva