måndag 1 april 2013

Vet ni vad Ikea?

De där lakanen Knoppa som man enligt tvättinstruktionerna inte bör bleka eller stryka på högsta temperatur? De lakanen har jag faktiskt numera både blekt och sedan strykt så ångstrykjärnet immade igen glasögonen.

Men det tyckte jag var helt okej, eftersom det hela började med att tyget från er som jag använt för att klä om strykbrädan med, "blödde" färg så att sagda lakan fick stora blåsvarta fläckar. Och det tycker jag inte att tyget borde ha gjort!

Så, tur att blekmedlet tog bort färgfläckarna, för hade jag varit tvungen att slänga gardinerna efter att ha sytt på dem i två dagar, hade jag blivit mycket bister!


Det är en till sak jag gillar med självhäftande plast. Det färgar inte av sig!
Här punkade jag till mitt gamla linneskåp så att det ser ut som att man lämnat
en del skåpdörren omålad. Och ni vet ju att zickzack är min grej!
 


10 kommentarer:

Grodmamman sa...

Är ju så tråkigt när det blir så där!:( Tur att det gick att fixa! Hur blev gardinerna när de kom upp?
Kram

London blogs sa...

Hi, love your blog but I would like to translate your posts. Could you add a translator so that I can read your posts please? Beautiful blog:-)

Vit dröm sa...

Tur att du kunde fixa till det! Cool detalj på linneskåpet!
Kram på dig

Stajnich sa...

Hej

var köper du din självhäftande plast?! jag letar och letar men det verkar inte finnas... Är det dyrt? Har fått tipset att köpa kakeldekor men känns ju lite onödigt...

Svara gärna till min mail! TACK

Kristina - ingen vanlig dag sa...

Tur att du kundelösa det och så fint du gjort på skåpet. Har aldrig testat självhäftande plast men det verkar ju onekligen som en kul grej!

meandmike sa...

Vet du att tack vare dig fick jag upp ögonen för marmorerad självhäftande plast. Tack för det - har redan köpt på mig några extra rullar :-)

Anonym sa...

Så snyggt du stylat skåpet och jag tycker nog att du borde bli sponsrad med självhäftande plast..för jädra så sugen jag blir när jag ser vad du hittar på!
Kram

Det Vita Drömhuset sa...

Riktigt riktigt snyggt! :)

Kram Åse

Rumpetuss sa...

Så snyggt!!! Var köper du din plast???

Fröken Fräken sa...

London blogs:
It´s my personal opinion that all these translators, like Google translate, suck. I don´t want my carefully written texts translated into some incoherent mumbojumbo.
I don´t support these automatic translators, so that´s why there is no translator gadget on this blog.. ;-D