lördag 23 november 2013

Vad skulle jag ha spikbandet till?

Här råder hektisk pyssellördag! Efter en förmiddag på anskaffningsturné av lite material samt loppisbesök har jag sedan stått som limmad vid pensel och målarfärgen, och gett mig på julljusstakar, möbler och anslagstavla och sedan gått vidare till att gräva i jullådan och börjat hänga upp mina älskade pappersstjärnor. För nu tycker jag att det är dags för det, oavsett vad traditionen påbjuder eller vad andra människor tycker!

Och på tal om anslagstavla. Jag skulle ju återkomma till mina spikband och magneter! Jag fick en idé om att sätta upp spikband från golv till tak intill mitt sovrumsfönster, och på dem hänga upp snygga bilder med hjälp av magneter. Jag har inte tänkt ha det till någon slags komihåg-anslagstavla, utan mer ett annorlunda sätt att hänga upp det jag tycker är vackert.

Funkade finemang.

 
 


14 kommentarer:

Grodmamman sa...

Riktigt snyggt!:) Fattar inte vart du får alla idéer från!
Kram

ELLINOR sa...

Kul, kreativ idé!

Kram Ellinor

Ljusa vardag sa...

Så himla bra idé, TACK! Aldrig sett förut, Med vänlig hälsning, Anna

Anonym sa...

Tjusigt! Skulle behöva tips om bra magneter? Har inte lyckats hitta. / en annan Anna

Flippis sa...

Men alltså! Så himla snyggt, du är verligen duktig och kreativ!! Och inte minst, inspirerande till att göra fler egna små projekt.

Hannis sa...

Spikband är jag lite kär i!
Går att använda till mycket och det där var riktigt snyggt!

Och det där med reklam...
Jag gillar inte när folk inte är ärliga. Jag förstår att man vill tjäna pengar men då ska det vara öppet och finnas en text om samarbete. En text som är skriven av personen själv.

Härlig pysselsöndag!

Linn sa...

Så superfiffigt och snyggt! Kan nog vara något även för mitt sovrum.

Jag som avskyr att spika och borra i väggar lockas av enkelheten i att få upp en massa fint med bara magneter (även om spikbandet naturligtvis måste fästas).

Liw /finalyan sa...

åh så fint! Detta blev jag verkligen inspirerad av!

Maria-Snickaregården sa...

Det skulle jag aldrig ha tänkt på att spikband kan vara så användbara.
Kram Maria

Maria O. sa...

Oj så länge sedan jag tittade in hos dig! Vet egentligen inte varför det blivit så men nu har jag i alla fall massor med rolig läsning och fina DIY-projekt att ta igen.
Spikbanden var ju en höjdare!
Kram Maria

Karin A sa...

Du har gjort det igen - vilken smart idé och snyggt också. :) Hoppas resten av helgen varit lika pysslig!

Lantmätarvillan sa...

Bra idé och jag har sneglat på de där banden fast lite tunnare till att tillverka en av de där fina tyglamporna som är apdyra och som inte kan vara så svåra att göra :)

Fröken Fräken sa...

En annan Anna:
Min magneter här som bara är små, runda och silverfärgade - och dessutom jättestarka - kommer från Granit. Har även hittat några liknande på Clas Ohlsson, fast med ett hål i mitten.

Johanna / Candore sa...

Snyggt! Jag har också en rulle med spikband som jag köpt till projekt för längesedan, jag kan inte komma ihåg vad jag skulle ha det till. Men nu vet jag! :) Tack för inspirationen och glad måndag! :)