söndag 2 november 2008

Brännhett vinterspörsmål

Jag var visst nästan ensam om att längta efter sommar istället för att ha julförberedelserna i full gång... men jag minns hur det var förra julen, det var många bloggare som satte igång att julpyssla tidigt och sedan var less på julen lagomt till juldagen.. ;-D Jag ser också fram emot julen (särskilt tretton dagar ledigt!) men jag vill inte börja för tidigt och tröttna. Jag vill nog längta ett tag till!!

Vitmålad pall och ramar! Ramarna är under den vita färgen brunmålade så jag ska nog sandpappra lite runt kanterna så att det kommer fram. Pallen var tråkigt träfärgad innan, men jag tycker något saknas.. kanske lite bokstäver på sidan? Fast jag vet inte riktigt vad jag ska ha den till, jag är ju tillräckligt lång för att nå upp till handfatet numera...




Nu är det åter till förkylning och ligga på soffan...

27 kommentarer:

Nettan sa...

Vad fint du har gjort! Något fint skrivet på pallen verkar väl vara en jättebra idé!! Å du hittar säkert någon fin plats för den!
Krya på dig!
Kram Nettan

Anonym sa...

Till något överskåp eller skafferihyllor kanske??? Tycker du ska stämpla den som attan ;)

Från koja till slott sa...

Så fint så fint! Du är så pysslig tjejen! Nu har vi kommit på plats i huset så nu blir det målning på schemat de närmsta dagarna. Och färgen är ju naturligtvis vitt, vitt, vitt!
Du har en utmärkelse att hämta hos mig!
Kram

Sofie sa...

Fint! Jag tycker pallar är bra till att ställa krukväxter på så att de kommer i lite olika höjd, det blir mer intressant så. =)

Vitudden sa...

Hejsan!

Krya på dig! Tack för titten hos mig, ja vi kommer bara tapetsera en vägg i barnens rum annars kan man nog lätt bli snurrig i huvudet :-)
Ha en skön söndagskväll i sofan!
Kram ulrika

Anonym sa...

känner likadant för julen! jag längtar en hel del, men vågar inte längta för mycket eller börja pyssla än, för då kommer man tröttna för fort... glögg ska inhandlas på fredag när den dyker upp på systemet i butik, men ska inte påbörjas förrän runt första advent...

Lisas inredningsblogg sa...

Tror det kan bli en riktigt snyggt pimpad pall med bokstäver! Satsa på det!! Ja vi har så kallt i vår lägenhet så jag längtar också till sommarn, men jag älskar känslan av jul att gå och på julmarknad och bara svepa in allt... men den långa väntan kan jag gärna va utan. Jag som ska få en symaskin och allt av tomten:D KRAM

Helena Dovier sa...

Fin liten pall du har fått till! Jag har en liknande som har blivit skohylla i hallen, och jag såg här ovan att du har fått flera andra tips på användningsområden. De är bra att ha, helt enkelt, de små pallarna :-).

Krya på dig, hoppas att den usla förkylningen går över snabbt!

Kram från Helena

Jo sa...

Jag håller med dig, man vill ju inte bli mätt i förtid! Jag gillar att julpyssla, men inte än på ett tag. Jag julpyntar inte seriöst förrän några dagar innan julafton. Annars blir ju sakerna dammiga och man hinner tröttna innan julen ens är här! Jag gillar att fundera på julpynt och köpa dem i tid, men skulle aldrig sätta upp något annat än adventsljusstakar före lucia! :)

Tjusiga saker du har fått till. Vit färg gör underverk med det mesta! :)

Pysselpralinen sa...

Hej Fröken!

Hur mår du? Snor i hjärnan? Jag blir imponerad över att pysselglöden ändå finns där.

Nu har jag äntligen fått ihop din utmaning. Senast jag skrev på den somnade jag istället med datorn i knät. Det är tufft att ligga i sängen och blogga! =)

Himlar, jag har så många pysselprojekt som ligger och väntar på att sättas igång. Idag införskaffades tyg på Ikea som ska sys till ett draperi. Det är en beställning från en viss tysk. Sen har jag handlat fina tidningar som ska klippas sönder och skapas av. Och så ska väl loppisstolarna och byrån målas vita en vacker dag också.
Härligt att ha nåt på G, men vansinnigt frustrerande när tiden går åt till annat som är "nyttigare".

Hur var det i Göteborg?

Pysselpralinen sa...

Jag vet, jag skäms och mår dåligt. Man kan inte bara låta bloggen vara ensam så länge. Den blir ju och yr förvildad!
Men det är så himla tråkigt att komma hem till ett rum som är dekorerat med flyttkartonger. Man vet att pysselsakerna finns där, någonstans, och antagligen längst ner.
Just nu har jag liksom stannat upp lite i uppackningen också eftersom jag med ljus och lykta söker nytt boende. Jag är för gammal för att vara inneboende hos en "fjortis", så är det bara.
Drick mjölk, så får du i alla fall starkt skelett. Det hjälper säkert mot förkylning också.

Vit Gladiolus sa...

En exakt sån pall har jag med ...vit såklart. Lyckan brädan i förra inlägget var strålade vacker!
Kram Zinkbaljan

Grodmamman sa...

Håller med dig om att inte ta ut julen i förskott, men här brukar det alltid köra ihop sig det sista! Tänkte vara förberedd, men pyntet kommer inte fram förrän tidigast till lucia.
Kram och krya på dig!

Sara sa...

Så söt pall! Ha det så fint!
Kram Sara

Unknown sa...

Vilken sööööt pall!
Jag har en gammal dockvagga jag tänkte måla om till min dotter. Den är i furu med små hjärtan på sidorna.

Lägg upp en bild sen när du målat klart den söta pallen!

Zizzi sa...

Vad fint! Du kanske kan ha pallen som blom-bord?
Kram cissi

Hem och Lycka sa...

Jättefin pall! Har en liknande som jag fick som liten bebis som tills vidare står som förvaring tills vi har plats för den. Men det kanske går att använda den som tidningsförvaring? Eller i köket som backup när man inte når till övre hyllplanen.. ;-) kram

Lilla huset på prärien sa...

Ahh... tjusigt pyssel! Jag tycker att du kan måla något snyggt Marimekko-mönster på pallen *fniss*

Håller också stånd mot det där julfixandet. Har iofs börjat tänka att jag skulle baka lite och fylla frysen så det är gjort... mest för att förbereda mig liksom. Men jag kanske ska ta och vänta någon vecka till i alla fall :) Jultidningar har jag dock beställt!

Kram Jenny

Lilla huset på prärien sa...

Nej - låt pallen vara vit! Tycker det gått lite troll i alla texter och skrivande överallt! Den är snygg vit.

Kram igen

Anonym sa...

En puss-pall :) Ifall du inte når upp menar jag. Jag skulle behöva en sån :)

Anonym sa...

Haha en pall kan minsann vara bra å ha med eller utan långa ben;)Om inte annat så kanske du kan stå på knä på den o låtsas att du behöver den.
Håller med dig, jag väntar gärna med julen lite till vill inte heller tröttna, men jag ska erkänna att jag gärna kikar på alla fina julsaker i butikerna. Idag ska jag även ner och försöka haffa en Blossa 08.

Minsann så har jag/vi kommit igång rejält med pysslet i helgen. Behövde nog bara få det på pränt, för scwissch sa det så var vi igång och fixade. Å roligt är det!

Sofie sa...

Vad fint du har målat :) Söt pall. Kanske skriva något gulligt på den med grå, beige eller svart text på långsidan? Men den är enkelt och fin som den är också! Kram, Sofie

Tidsmästarinnan sa...

Pallen och ramarna blev finfina! Synd att du inte hade lite mer tid på dig inne på Balders Hage, jag är precis likadan om det blir för knappt om tid, man blir helt blockerad... :-D

Men mosshjärta och Pandurofynd låter ju inte så dumt heller!

Kram på dig!
(Vilken supersnygg header du har på din blogg!)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Ja nog ser jag fram emot jul allt. Särskilt att få åka hem till Sverige och stanna i 2 veckor hemma hos mamma och pappa!

Men jag försöker att inte börja tänka alltför mycket på jul och julpynt/pyssel. Får suga på tankekaramellerna ett tag innan jag går igång för fullt...

Ha en riktigt bra start på veckan!

Anonym sa...

Det skulle nog vara jättesnyggt om du skrev något på den - men den är jättefin som den är oxå! Jag försöker att inte tänka att det är jul snart, jag vill oxå vänta ett tag till.... Fast lite julprylar kommer ju hem ändå;)

Tineling sa...

Hej hej! Krya på dig!
Jag håller med om att det börjas med julförberedelser för tidigt (även om jag redan börjat med att göra en julkalender he he). Och sen när själva julafton kommer så är det inte så märkvärdig. Vi ska ha en skum julafton när min sambo jobbar...men jag njuter nog mest av att pyssla och ha julstämning hela december...sen är det liksom slut och då vill jag ha bort allt på en gång! :)
Pallen kan du ju använda att ställa en blomma på, eller ha i sovrummet med tofflorna på :)
kram Tina

Hannis sa...

Längtar till julen enbart för ledigheten och maten!
Pyntar inte så hemskt mycket.
Jeanne Dárc boken blev en bra grej för mig,det är inte så mycket julkänsla som jag tänker mig jul(Du vet..Rött,Grönt,Guld)
Utan mycket natur och vitt=))

Skriv nåt på pallen!
Hur gick det m lamporna?