torsdag 20 november 2008

Ett väldans smaskande


Jag är hemma igen!
Och ganska trött - det var en rolig men krävande kurs. Spännande uppgifter, skojigt folk och finfin miljö. Och en hel del gott att äta; välfyllt frukostbord, ambitiösa trerättersmiddagar, mängder med "hembakt" så fort det var minsta lilla rast. Fast inte hann man med att shoppa något! Detta planerar jag dock att råda bot på i nästa vecka då det blir avfärd till Stockholm på måndag igen. Ett himla flängande, jag vet!

Så vad har ni haft för er?

20 kommentarer:

Vit Gladiolus sa...

Ja men visst luktade det fil av mina krukor!! Det är sant, jag får nog maila Allt i hemmet!!! Jag har faktiskt försökt att gräva ner dem med men det hände absolut ingenting då heller! Ja vi får se, jag börjar med att maila...;)
Kramsiar

Villa Carl Larsson sa...

Hehe ja då får du tid att shoppa då istället :) Stockholm har ju mååånga bra butiker.
Själv har jag pluggat och fortsätter plugga och pysslat lite.
Välkommen hem! :) Kram

Nettan sa...

Låter som du haft en ...smaskig vecka i alla fall;-)
Stämpeln har jag köpt i en butik som heter papetrie i Göteborg..vet tyvärr inte vilket fabrikat det är! Lycka till med murgrönan..å kom i håg, ljust men inte direkt sol..den risken ä ju iof inte så stor jusst nu!!
Kram Nettan

Malin sa...

Välkommen tillbaka!!!
Det låter som du varit mätt de senaste dagarna=)
Själv har jag tokjobbat och funderat ut alla julklappar. Känns bra så nu kan jag sätta igång med att julpynta helt enkelt. Ska ut och ränna på stan nästa vecka i hopp om att få tag på fina grejer till julklappsinslagningen=) I år ska jag vara i tid!!

Sara sa...

Hmm det där låter trevligt trots brist på shopping :-)
Kram Sara

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Ja...vad har jag haft för mig? Pysslat lite, målat stolar, virkat...och ja...så har jag ju jobbat också. ;-)

Skoj att det var en bra kurs! Och ännu roligare med Stockholmstur. Tycker iaf jag...som vill åka dig och shoppa loss! *smått svundsjuk*

Ha en härlig fredag!

Anonym sa...

Sådana lyktor från SIA har jag oxå...härlig blogg du har.

Frida sa...

Vilka fina lyktor. Trevligt med färd till Stockholm det var inte i går jag var där.
Jag har jobbat på och försökt planera inför det som ska fixas till advent så här har det varit fullt upp.
Kram Frida

Monkan sa...

Haft för mig att vara i Stockholm ;-) med andra ord vanlig vardag med jobb, träna, leva :-) Inga trerätters och inte nån som lagar maten åt mig, jisses vad bra du haft det.

Ja, och så har jag ju klistrat servett :-) Jodå, man kan klistra på det mesta (allt?) bara man har rätt lim, det finns ett särskilt för tyg. Sen ska man som sagt fixera med strykjärn, precis som med färg, och sen ska det gå att handtvätta. Inget som jag kommer att ge mig på... eftersom jag ju klistrade direkt på en innerkudde, inget man tvättar för hand ju.

Det stämmer nog att stjärnorna inte är kritvita, det är nåt mjukare o-vitare material än man är van med, och därmed också de böjda topparna. Är vi för traditionella?! Ikväll har jag varit på veckans spanskalektion och kurslokalen ligger bredvid Posh Living... och mittemot Spiti... så min taktik är att alltid komma i sista sekunden så att jag inte hinner in i dessa affärer... Posh har ju kritvita, spetsiga, stjärnor och Spiti såg också ut att ha vita bland sina knallfärgade, vackra. Problemet är väl att man får mindre stjärna för pengarna hos t.ex Posh...

Nu vet jag ju inte i vilken del av stan ni kommer att hålla till, skulle det vara i närheten av Hantverkargatan (nr 71), Tegnérgatan (21) eller Åsögatan (116) så kan du ju kika på Inneboende, de brukar ha stjärnor från Watt & Veke (om det inte bytt märke, men W & V finns väl lite var stans annars?). Observera att jag säger kika... för det låter ju som att du redan har hela vintergatan hemma ;-)

StrandviksVillan sa...

Mmmm... Önskar jag fick sätta mig vid dukat bord nångång!

Svar: jag har sytt, sytt och sytt och städat lite däremellan, men nu ska jag jobba fre-lö.

Zizzi sa...

Gott med god mat och hembakat!
Titta in till mig, du har fått en sak på min blogg.
Kram cissi

Vitudden sa...

Välkommen hem!

Just nu skulle jag verkligen behöva en tripp någonstanns SJÄLV. Komma bort från slipdamm, entreprenörer, räkningar ja det mesta. Hoppas du hade det bra och att resan till Stockholm blir lyckad.

Trevlig helg!
Ulrika

Golden&Vitt sa...

Välkommen hem :)

Jo agillity är såå himla roligt fast som du säger så måste ju hundarna ha öronen där dom ska om det ska gå bra hi hi

Lyllo dig som får åka till storastaden och shoppa lite...nu har jag fått liite julkänsla, var tvungen att pyssla igår för att få julfeeling för kvällen julfest :)

ha en trevlig helg/ annika

Helen sa...

Hoppas att det går bättre med shoppandet i huvudstaden!

Madeleine Berglund sa...

Gud så härligt att bli serverad mat, fika och massa gott. Mums. Och slippa ta hand om disk,det vore något. =) Jag vet, murgrönor är helt hopplösa. Jag har mina utomhus, där trivs dom bra. Så knippsar jag av en bit och dekorerar med inomhus till jul. Jag har gjort egna julkort, väldigt romantiskt och gammeldags. Släkten blir förhoppningsvis glad. Trevlig helg! Kram Madeleine

Tulipa sa...

hej!
Då får vi hoppas att du hinner besöka lite butiker nästa gång!
Ha en mysig helg!
Kram Tulipa

Mia sa...

Nej du inga större nyheter, här flyter allt på mer eller mindre som vanligt.
Vad jobbar du med förresten? Läst bloggen så länge men har ingen aning...*nyfiken i en strut*

Härlig helg!
Kram Mia

Tineling sa...

Jobbar du med inredning??? Låter inte helt fel att få en chokladask heller till jul. Hoppas det blir något sånt hos oss med! Det är trevligt när alla blir givmilda och lite extra snälla kring juletid :)

Anonym sa...

Låter gott med en massa godsaker att äta...Själv har denna veckan mest gått ut på att kurera min dunderförkylning, målat lite golvlister (ja uppfräschning du vet)...Så nej, detta har väl inte varit min roligaste vecka, men nu känner jag mig mycket bättre, är bara lite rossligt o snuvig..

Jo det blev faktiskt bättre än väntat med fönsterbrädorna, visar dem i mittt inlägg idag. Så nu har jag ett antal till att sprya...har man inte o göra så ordnar man det..hihi...

Jaha, det blir shopping senare då, kul...Är så sugen på att åka till ikea, har en liten inköpslista...

Ha en go helg, kramar

Från koja till slott sa...

Stockholm låter ju inte helt fel! Själv har jag inte hunnit shoppa något, jo förresten köpte en vit adventsstjärna på fot idag och lite annat smått och gott inför julen. Blir nog en sväng imorgon till vår "stora" stad, Kristianstad. Får se om jag hittar något fint där!
Trevlig helg!
Kram Pernilla