torsdag 13 augusti 2009

Minnas det som är bra

Jo tack, idag känns det lite bättre.

Jag har hittat busskortet! Det låg i en väska (så jag hade minsann rätt, jag hade stoppat ned det någonstans.. man har väl ordning på grejerna.. ;-) ) Regnkläderna är fortfarande puts väck, men herregud solen skiner ju, inte behövs regnkläder då inte!

Annars ägnar jag mig åt två saker hemma just nu. Rensar i skåpen och syr kuddar. För en gångs skull försöker jag vara riktigt hård i rensandet, och att ta ett skåp i taget iställer för att vräka ut allt överallt och tappa lusten mitt i.

Att sy kuddar är mer lustfyllt. Den senaste skapelsen är denna, enkel och stilren. Vit och en uppmaning att ta till sig varje kväll. Jag har textat på vit bomull med en svart textilpenna (som dock blev mer grå efter ett tag, vilket gjorde det snyggare).






32 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Haha, vilken tur att du hittade busskortet och att solen strålade igen, allt löste sig till slut :)

Vilken otroligt vacker kudde du har sytt, jag blir så sugen jag med men hinner ju inte riktigt med att göra allt jag vill, sjutton oxå!!

Kram å ha en fin dag i solen!

rustik charm sa...

Tur att du hitta busskortet.

Väldigt fin kudde du sytt, blir riktigt sugen på att göra nåt liknande själv:)
Hoppas du får en bra dag.
Kram Kristina

Signe 1 sa...

Vilken tur att du hittade busskortet:-) Och vilken fiin kudde du har gjort, jag är helt mållös!! Kram Sofia

Annas Lycka sa...

Önskar jag kunde texta så fint!!! Åååå att kunna det.Jätte fint!! Du är så himla duktig.... :) Nej nu åskar det....bäst att släcka ner Hej hej

Mamma Mimmi sa...

Undebart vacker kudde - som vanligt! Skulle gärna se ett blogginlägg om hur du gör. Pysselsuget kommer ju med hösten. Kram Mimmi

Unknown sa...

Vad fint du textar.. Härlig kudde.
Tur att du fann busskortet det är bra med ordning och reda ;) och regnkläder behövs inte nu för nu kan du ju ta bussen om det skulle råka regna.
Ha en härlig torsdag.. jag ska kika på dottern sen när hon och hunden ska tävla i agility.. hoppas man slipper regnkläder då med.
Kram Maria

Lisa.L sa...

Oooooooooo så fin kudde =) woooow!!

Sanna sa...

Så snygg kudde!!Har du använt någon mall eller hur har du lyckats få texten så snygg?
Kram Sanna

Grodmamman sa...

Vilken fin kudde! Får nog ta en sväng på stan och köpa lite tyg. Vill också ha lite nya kuddar här hemma!:) Och jag har också köpt en textilpenna som jag vill prova!
Tur att du hittade busskortet också och fortsätter du rensa så hittar du säkert regnkläderna också!;)
Kram

Monkan sa...

Klart du har ordning! Det var väl ingen som tvivlade på att du skulle hitta busskortet :-) Efter regn kommer sol, det vet man ju, så vem behöver regnkläder... Tja, de flesta förmodligen, för arbetsgivaren tycker nog att man ska ta sig till jobbet både soliga och regniga dagar.

Men usch och fy vilken enländes dag du hade! Regn och cykling, nej du, går inte ihop! Fick du gå i blöta kläder sen hela dan?! Ah, du skulle ha cyklat i badkläder så klart! Och sen olycksfall på det, nämen stackars Fröken! Sån tur att du kunde trösta dig sen med att titta på de fina ljusstakarna.

Annars, höst är mysigt, när det är dags, men dags är inte än. Och inte för några rutiner inte, nej hjälp, men mysigt med ljus och så är det ju.

Det går inte går inte går inte att skriva så där fint som du gjort på kudden! Är du helt övermänsklig eller?! Inte ens om jag kalkerade och fyllde i skulle det funka.

Som tur är så finns det ju hjälpmedel som stämplar :-) dock inga skrivstilsaktiga vad jag vet.
Stämpelspaning på Granit har gjorts och det blev ett inlägg av det.

P.S. Kolla mailen, jag har skickat en bild på en lampskärm. D.S.

Made in Persbo...Carina sa...

Men himmel så vackert du textar!
Avundsjuk? Jag?...Näe inte farligt alls *grööön i ansiktet*
Hatar min handstil och skulle såååå gärna vilja kunna texta vackert, men det är inte min grej helt enklet.

Ha det gott,
Kram, Carina

Nyanser av vitt sa...

Åh vad fint. Och jag som köpte både textilpenna och textilfärg på Panduro på lunchen. Kan dock inte texta lika snyggt som du :O(
Kram

Sigrid sa...

Bra se till att njuta av solen nu med då. här vräker regnet ner, det känns som allt annat än sommar längre. mörkt ute och mörkt inne! :(
Vad du har textat snyggt, är det helt på frihand? :)
Kramar

Livet på Vestergård sa...

Vilka fina ideér du har när du syr kuddar.Den var enkel och sååå snygg. Textningen är superfin. Sån text skulle aldrig jag klara av på fri hand!

Lyktor och Tyg sa...

VA bra att busskortet kom fram, synd att inte regnkläderna låg på samma ställe!

Om jag kunde texta så fint skulle jag också göra så fina kuddar. Men det är nog bäst jag håller mig till schablonbokstäver eller stämpling.
kram Kristina

Pysselprinsessan sa...

Vilken crappy dag du ahde igår!! Usch för höst och rutiner! Och dåliga dagar! ;P Jag gillar hösten, men bara efter långa fina somrar med mycket semester då man bor i Sverige! Alltså inte helt lika med denna sommar! (Därav senaste inlägget på bloggen kanske... :) ) Så jag står ltie tveksam till hösten och hoppas, hoppas, hoppas på en fin sensommarvecka.. Minst!

Vilken fabulös kudde!! I think I´m in löööv! :) Efter en hård dag behöver man lite vackra ord. Fast gårdagen kanske du skulle behövt: "A beutiful evening after a crappy day"! :D

Jag har provat att skriva med textilpenna, men antagligen på för grova tygstycken för jag lyckas inte få det lika fint som du!

Kramar

Compact Garden sa...

Åhhh vilken fin kudde du gjort..jag blir så inspirerad tur att det snart är helg,det ska bli regn på lördag och jag har min gamla symaskin i kolonistugan :)

Tack för att du delar med dig av dina idéer.

på din fråga om lavendeln så åker dom ner i planteringslådorna och står där hela vintern..det har fungerat bra ännu så länge.

Ha en skön kväll/Anne

Liljas Corner sa...

Snyggt textat!

StrandviksVillan sa...

Ahaa! Tror jag var före dig med att skriva med textiltusch på en kudde, hihi!
Visst är det superkul - och snabbt!!
Jag kommer absolut att göra fler.

Fin text du hade på kudden också!
Ann-Christine

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Vilken häärlig kudde! Tyvärr kan jag inte färgkoden på den gråa panelen i våran hall. Den var grå när vi flyttade in så vi har bara målat det vita upptill :(

Hoppas du finner ngn fin, det är verkligen fint att bryta av med!

kramar!

2BarnsMamman sa...

Vackra ord! Det är värt att tänka på att varje dag är fin på sitt sätt! Kram

Bella sa...

Så skönt att du hittat ditt busskort och gott att höra att du haft en bättre dag idag :)

Dina kuddar är supersnygga och tack för tipset med att skriva med textilpenna, skulle vara snyggt med sådana kuddar i vårt sovrum, men hur ska jag kunna texta så fint som du gjort?!!

Ha en bra kväll

Stora kramen Bella

Mjuka sa...

Så bra att busskortet hittades!! Kudden är helt underbar
kram Malin

chokladblomma sa...

Snygg kudde!!
Hi, hi... din gårdag lät inte särsklit trevlig, tur att det är bättre nu. Och skönt att du hittade busskortet!

Ha det gott!
Kram

Aratorps Lena sa...

Gokväll! Imponerad över ditt "tryck". Verkligen jättefint textat. Idag har vi packat upp elva (!) kartonger från Greene Gate och jag skulle kunna sno med mig allt hem... Går ju så klart inte. /L

Nyanser av vitt sa...

Hej igen
Läste på Shabby Chic House att du letar efter en knoppbräda. Kolla www.lillaskatan.blogspot.com
Hon tillverkar knoppbrädor efter gammal förlaga. Har ingen aning om priset men kolla får du se.
Lycka till
Kram Agneta

Ensamma mamman/Ögonblick och Tankar sa...

Men vilken kudde! Gud va du kan! Lika imponerad varje gång jag kommer in hit. Kram

Stjärnor & Champagne sa...

Urfin urfin...Hur sjutton gör du med texten???????

Kramkram A

♥ Pia... sa...

Wow ..om man kunde texta så vackert...(drömmer....:)..läcker kudde du skapat...ha en skön helg..kram..Pia..som härmar och härmar dina tags...:)

Madeleine Berglund sa...

Tack för dina tips angående stämplarna. Du är min stämpelexpert! För att knyta an till föregående inlägg. Du borde bli krönikör, fast det kanske du redan är?! Jag har aldrig läst något så underhållande. Jag har sagt det förr men säger det igen: Du skriver toppen! Din dag var förjävlig men jag kunde inte låta bli att le, stackars dig. I helgen blir det kanske en ny loppisrunda och då är regn och andra dråpligheter som bortglömda. Fredag idag, sing halleluja! Kram Madeleine

annika sa...

Håller med Madeleine om att du är en underhållande och duktig skribent. Det är fart i ditt skrivande precis som det är fart i dig. Kudden är helt enkelt snygg. Inspirerande! Annika

DRÖMHUSET sa...

Härlig kudde, du är så kreativ allt du tar för dig blir vackert!

Skönt att busskortet kom tillrätta ändå, fast hur kan du tappat bort regnkläderna?! Tycker inte det gjort något annat än öööst ner hela sommaren *ha ha*

Kraam Sofie