fredag 14 augusti 2009

Tävla!

Nämen, vad säger ni?
Ska vi inte ta och fira att det är fredag med en liten tävling?

Ni kan vinna dessa söta, pastelliga fat i melamin som kan användas till att servera en smaskig kaka på eller ställa i en tallrikshylla, till exempel. Det större fatet är stort som en vanlig mattallrik och den andra är en assiett.







För att vara med, så lämna en kommentar och skriv en motivering till varför du ska vinna dem. Har du följt min blogg ett tag så kan du kanske lista ut vilken typ av motivering som kan gå hem ;-) Förtydligande: du behöver inte motivera med hur du skulle använda tallrikarna, utan motivera varför just DU förtjänar att vinna dem!
Både du med och utan blogg kan vara med, har du ingen blogg bör du lämna din mailadress.

Tävlingen pågår fram till onsdag 19/8 kl 24!

62 kommentarer:

Bokmalen sa...

Oj, vilka fina tallrikar!! ;) Jag har följt din blogg ett bra tag men inte kan jag lista ut vilken motivering jag ska anväda inte... ;) Så jag säger bara som så att dom skulle sitta fint till mina bakverk. Hos mig skulle dom användas som serveringsfat å kanske som ljusfat!?? Faten får mig utsökt att tänka på sommar å sol å det kan ju behövas när vi nu går mot mörkare tider...
Kramen, Maria

Sandra sa...

Jag vill vara med i tävligen! Faten hos mig skulle användas till uppläggning och den lilla rosa tallriken skulle användas när jag, helt ensam, vill avnjuta en fika på balkongen. Förmodligen blir det en bit kladdkaka med grädde. Den bruna nyansen blir nog fin mot den rosa tonen i tallriken :) ... Kramar Sandra

Christine sa...

Ohh, jag vill vara med och tävla!! =)
Jag skulle använda dom som superfina uppläggningsfat, och när dom inte används skulle dom absolut inte stå i köks-skåpet, utan på vår tavel-list i köket!! =) Supersnyggt mot en brun tapet och vit panel!

Hoppas på otrolig tur!! ;)

Karin Wilson sa...

Jaaaa, jag skulle vlija vinna dom här fina tallrikarna. Jag skulle ge dom i födelsedagspresent till min dotter som är jätteintresserad av inredning. Hennes sambo skulle säkert baka något riktigt gott att lägga på dom.
Jag har följt din blogg ganska länge och tittar in varje dag för att se vad du pysslar med just nu.
ha det riktigt gott!
Min mailadress är:
stenkullen90@hotmail.com
Kram från Karin

Ensamma mamman/Ögonblick och Tankar sa...

O vilka underbara tallrikar! Vem vill inte vinna dom? Men hur ska man kunna motivera detta? Jag skulle i alla fall använda en vita för att servera kakor på när sonen har 3 års kalas. Den rosa skulle nog bli ett väldigt fint ljusfat. Eller skulle man kanske använda dom i min nyköpta tallrikshylla? Den behöver ju inte vara i sonens rum.... De tåls att tänka på. Finns ju 1000 möjligheter. Kram

Anonym sa...

jag bör vinna dem för att jag börjar skolan igen på måndag. Behöver piggas upp lite när vardagen drar igång igen =)

Theresia sa...

Jag älskar din blogg men har inte följt den jättelänge. Tallrikarna är helt fantastiskt underbara och jag bör vinna för att jag aldrig, aldrig, aldrig någonsin har vunnit något. Och skulle jag vinna denna gången vinner jag något jag aldrig själv skulle unna mig men som jag väldigt gärna skulle vilja ha.

theresiamathiasson[at]hotmail.com

rustik charm sa...

Vilka fina:)
Hoppas du får en trevlig helg.
Kram Kristina

Unknown sa...

Jag har följt din blogg ett tag men inte kan jag komma på vad för slags motivering som skulle gå hem :)
Men hos mig skulle de användas både som brödfat och till ljus, och framförallt påminna mig om den ljuvliga sommaren.
Trevlig helg
Kram Maria

Klankis sa...

ÅÅÅHHH jag förtjänar dem för att jag älskar allt vad fat heter och dessutom är det lite synd om mig just nu för jag har precis cyklat hem i värsta åsk- och hagelskuren endast iförd kortärmad klänning och cykelhjälm. Dessutom vore det väl rätt ironiskt om jag vann ett par fina fat att servera kaka på nu när jag precis börjat med GI och ska gå ner 10 kg på 92 dagar!? Det vore väl riktigt spännande att se hur faten gör sig med en hög broccoli på?!

Emelie sa...

Psst...har nog varit ifrån datorn! Såg just din kudde med skrift - snyggt!!!
Trevlig helg!

Knaada sa...

Helt riktigt, fredagar ska firas! Men jag är en väldigt vilsen själ när det gäller just fredagar. Har kämpat hårt idag för att få lite fredagsfeeling, men det går inte så bra. Jag känner mig motarbetad och behöver hjälp. Mina sista två inlägg förklarar närmare varför.

En tallriksvinst skulle helt klart göra det här till en superfredag ;)

Anonym sa...

Dessa skulle göra sig fint i hyllan i mitt kök. Jag borde vinna dem eftersom du redan har så många fina VITA tallrikar i din hylla. Och jag som är inne på färg just nu.
Have a nice evning! Annica aliceothea.blogspot.com

StrandviksVillan sa...

Jag måste ju bara vinna de snygga faten för att de är så somriga och du älskar ju sommaren och då kommer jag alltid att tänka på dig Fröken då jag använder dom :D
Dessutom har de rosa detaljer och jag äääälskar ju rosa!
Så det så! Ser fram emot ett paket i posten - hahahaha!!!

Ha nu en riktigt härlig pysslig helg!
Kram Ann-Christine

ninni sa...

Hej fröken fräken!

Jag vill vinna!

Jag skulle sitta och fika hela första dagen som jag får tallrikarna.
Nästa dag skulle jag diska dem för hand med milt diskmedel.
Dag nr 3 skulle jag torka och polera dem med finaste linnehandduken som jag har.
Dag nr 4 skulle jag sätta upp dem i köksskåpets vitrindel.
Dag nr 5 skulle jag titta och beundra dem genom glasdörren.
Dag nr 6 skulle jag ta fram dem.
Dag nr 7 skulle jag beundra dem när de står på bordet.
Sen skulle allt upprepas från första dagen - om och om igen. Hela året ut.

Vad säger du? Är inte det att väl använda dessa söta tallrikar?

krumelurtant
hotmail com

Anonym sa...

Oj! Tänk vad jag skulle bli glad... Jag min pysselmaja har LYCKATS att ha semester och hålla mig I PRINCIP (ja, väldigt nära)sysslolös i en hel vecka, vilket väl var vad jag behövde. Så dessa finfina fat skulle allt vara en finfin belöning för det!

(kicki_gotene@hotmail.com)

JessicaB sa...

Varför jag? För att jag är barnsligt kär i pastellfärgerna coh vill behålla sommarens sköna känsla ett tag till...

Pysselprinsessan sa...

Såklart man vill tävla! Min motivering till varför jag behöver uppmuntras kommer här: Jag sitter här i Norge och hemma nedanför mitt brevinkast ligger IKEA-katalogen alldeles ensam och för tung för att skickas hit! Jag kommer alltså att missa min favoritstund i mitten av augusti med en kopp kaffe och Katalogen! Så jag behöver minst 2 kakfat för att kunna tröstäta en hel drös med kakor!! ;D

Kramar

♥ Pia... sa...

Klart man vill vara med och tävla..men motiveringen..hmm..jaaa..kanske för att det skulle passa mej bra..att.jo nu vet ja:)..mina skorpor skulle ligga såå fint på dessa fat..lavendelskorpor som jag snart ska göra..skulle se riktigt vackert ut..eller vad tror du?...länkar gör nu..
förresten ,de där lakanen som har gulnat..går superbra med bleksalt det har jag testat med mina och de blir vitastevita:)..kram..Pia

Tidsmästarinnan sa...

Halloj där Fräkenfröken!
Jamen ååå vad fina, det är klart man vill ha en liten chans att vinna dem!
De skulle få det väldigt bra hemma hos mig. Särskilt när vi har gjort om hela köket (vilket år som helst), då kommer de att pastella till det så fint hemma hos mig :-)
Kram!

Madeleine Berglund sa...

Hej min bloggvän! Tävlingsbidrag ska jag absolut lämna i helgen.

Ja, jag håller med dig om slöjden. Men jag var alltid så snabb och gjorde alltid klart mina grejer först. Då fick jag alltid välja fritt vad jag ville sy. Det blev både kläder, en stickad mössa, en fredsduva med mera.. Toppen, jag hade en syslöjdlärare som lät mig göra vad jag ville, dock var det lite trista tyger. Men det är betydligt roligare än att läsa om materia och andra konstigheter som jag aldrig förstod vitsen med.

En naturkunskapslärare släppte in mig i skolans stora växthus och gav mig växtböcker under fredagarna då jag utåt sett satt och räknade matte. Haha.. Hon tyckte jag skulle bli hortonom minns jag. Vilken squashskörd jag fick i sjunde klass, my god.

Du, titta på min blogg, jag har något kul att berätta. För övrigt har N suttit och spelat elgitarr ett bra tag nu. är det normalt för en fredagkväll? Ja han hade hörlurar så jag har fått blogga ifred, där är jag evigt tacksam.
Kram Madeleine

Vera sa...

Hej!!

Jag skulle vilja servera mina hembakta småkakor på dem när det snart är kalas. Eftersom jag inte är så bra på att baka, skulle det kännas lite bättre när gästerna i alla fall berömmer mina söta tallrikar. :)

Kram!

Annas Lycka sa...

Jag har en liten prinsessa på 7 som bara tyckte tallrikarna var så fina. Hon skulle lägga frukt, melon och äpple på dom, säger hon. Så nu tävlar min dotter med lite hjälp från mamma. Länkar såklart. Ha en skön helg vännen. Kram

Dicksonska våningen sa...

Hej hej!

Jättesöta fat! De skulle passa finfint som dekoration på väggen :)

Kram Annika

Lycka är ~ Onnea on sa...

Jag måste absolut vinna tallrikarna för jag har inget att lägga fram kakor etc på då det kommer gäster. Alltid samma gröna ikea tallrikar som vi annars oxå äter på..huu..
Så eftersom min favoritfärg är rosa skulle de här vara perfecta till mig.
~Marita~

Brunkullan sa...

Hihi..äsch..jag som följt dig så länge! Inte kan jag lista ut det för den sakens skull!

Får ändå försöka. Främsta orsaken är att de är så himla vackra. Och vem skulle INTE vilja vinna tallrikarna?
Åsså har jag inte vunnit nått på jättelänge;)

Länkar i vänsterkolumen.
Kram Susanne

Vit som snö sa...

Min motivering måste bli att mattallriken blir till min trista sallad som jag måste truga i mej för att min underbara semester gett mej mystiska kärlekshandtag i sidorna som inte funnits där förr....
Assietten använder jag till en liiiten bit kladdkaka... herrgud, vem behöver inte ett pricken över i;-)
Kram Cilla

Mjuka sa...

Vill såklart vara med i din tävling!! Varför jag skall vinna, jo för att jag redan har så mycket fint i melamin som skulle matcha dessa tallrikar alldeles perfekt.
Kul att du gillar mina betongplattor. Använder mig av lite olika saker, krukfat/runda brickor är bra, men måste smörjas med massor av matolja först.
kram M

Vallersvik 7 sa...

Åh vilka sommartallrikar. Vill jättegärna ha dessa i min samling. Tallrikar kan man aldrig få för mycket av. Om jag bara kunde få min man att tycka samma ;)
Och föresten så är din blogg ljuvlig att förlja och Idétorkan är som bortblåst när jag besökt den
Tack för en fin blogg!!

Backstitch sa...

De var de vackraste faten jag sett på länge, kanske någonsin och är de verkligen av melamin så bara måste jag vinna. Nu måste jag säga som barnena mina säger "Jag ska ha dom" och då säger vi vuxna "Man skall inte ha något, man VILL ha". Jag är storm förtjust i melamin och har en hel del av Rice melaminen i just samma färger som tallrikarna. Att jag till morsdagen fick en alldeles egen Kitchen Aid (obs vit) som säkert skulle kunna fixa till en hel del godsaker att lägga på dem gör inte saken sämre. En tallriks hylla från Oliver Furnityre är också på väg hem till oss så tallrikarna har dessutom en färdig sovplats.

Nu skall jag nog ta och skicka ett brev till Fru Fortuna och be om lite extra lycka i denna tävling. För jag vill ju så gärna ha tallrikarna.

Kram Moster

DRÖMHUSET sa...

Hej hopp!

Finfina tallrikar, saknas faktiskt var gång jag får för mig att baka något :-)

Men hur ska jag motivera att just jag ska vinna då, hmmm. Enda rätta anledningen borde vara att jag går tillbaks till jobbet på tisdag och har nu en sådär 11 månader kvar till nästa semester *buhu*Paniken sprider sig så sakta....
Ja du hör ju hur jag behöver muntras upp. inombords skriker det,JAG VILL HA SOMMAREN TILLBAKS!!!

Kraam Sofie ♥

Anne sa...

Hej!
Klart jag vill vara med och tävla!

Jag förtjänar faten för att jag älskar allt vad fat, koppar, skålar, bunkar och uppläggningsfat heter och för att min sambo ska få säga än en gång "vad ska vi med alla fat till?" (hi,hi!)


Längesedan sist förresten... datorn ánvänds inte lika flitigt hos oss på sommaren... blir mera aktiv i höst igen, jag lovar :)
Idag ska jag stapla sten kring de nyss kantgrävda rabatterna - bilder kommer nog sen!

Otroligt kul i London, men jisses vad dyrt det blivit där!

Villa Carl Larsson sa...

För det första trodde jag inte att du skulle ha en tävling, du brukar inte vara med i andras har jag fått för mig. Eller så länkar du dem bara inte. Spännande hur människan aldrig slutar att förvåna en. Dessutom är de ju underbart vackra. Kanske skulle de få agera freesbe efter picknicken ute i gräset på sommaren *fniss*

Men alla vill ju så klart säga att de förtjänar att vinna dessa. Man måste ju tro på sig själv. Och eftersom du nu har en tävling och jag följt din blogg bra länge nu så borde ju dessa få göra entré i mitt hem. Jag om någon behöver ju mer melamintallrikar för jag har ju just INGA :)

Jag länkar...

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hallojsan...så fina så...klart att man vill va med o tävla!De skullr ju så klart användas rill att servera cupcakes a la mamma millan på, till alla våra goa gäster!!!

~~Trevlig Helg~~
♥Mamma Millan♥

Lyktor och Tyg sa...

Klart jag är med i din tävling! Jag är inte med i så många för jag hinner inte tycker jag.

Dessa fina fat skulle passa ypperligt i mitt lila hus på landet. De skulle trivas så bra.

Va bra att du fick tag på tyg.

kram Kristina

Ann-Louise sa...

Jag vill vinna så klart...varför jo jag har aldrig vunnit något i en bloggtävling och tycker att det är min tur nu!!

Jag har så mycket loppisfynd som ska göras i ordning så att vinna nått som nån annan valt vore tippen.

Tack för en inspirerand blogg! Love it!!

Kram / Ann-Louise

katarina sa...

Jag skulle kunna njuta hela vintern och bli glad åt ljuset i blommorna. Jag skulle servera min flicka frukost på säng och lilla gubben också, sen skulle jag njuta av blommorna igen. Så underbara..!!

MammaKarin sa...

Hej,
Det här är första gången jag är in på din blogg. Hittade den via en annan blogg som jag läser. Du verkar ha roliga pyssel som kan inspirera. Helt underbara tallrikar som jag absolut vill vinna, och ha ute i vårt sommarhus där min mamma alltid serverar något på papptallrik, vilket borde förbjudas.
Ha det så bra! Jag tänker fortsätta att läsa din blogg.

ANNIKA sa...

På din blogg jag finner
ögongodis som helt klart mitt hjärta vinner..
Med sitt härliga blommönster förlänger det min sommar...och blir en krydda i vardagen...
Ha en bra helg!
kram ANNIKA
gustafsson.57@hotmail.com

Anonym sa...

Hej!
Jag är ny på din blogg, men vill gärna vara med i din tävling! :)
Vilka söta priser! Jag älskar rosa, blommor och den somriga känslan... Är även romantiker, så jag hoppas verkligen jag har lite tur. ;-) Tänk om dessa godingar kunde flytta hem till mig... Dom skulle bli SÅ berömmade och använda.
Hälsningar Nina Christin

Liza sa...

Hej!

Är ganska ny läsare så jag kan inte räkna ut nån motivering MEN jag vill hemskt gärna vinna dessa snygga fat till mitt nya kök som jag envist jobbar med, har inte kommit så långt än men denna fina vinst skulle verkligen motivera mig att kämpa på med allt vad renovering heter!

Passar på att tacka för väldigt inspirerande och kul läsning, när man som jag är mitt i en renovering av ett gammalt hus finns här mycket tips och idéer!!
Tack!

Mvh Liza

Liza297@hotmail.com

Anonym sa...

Jag har aldrig varit här förut, utan trillade in av en händelse. Alltså har jag noll förkunskap om vilken motivering som går hem, men tar mig friheten att tävla ändå. Tallrikarna skulle få ett underbart hem i mitt Bullerbyhus och skulle naturligtvis bli fotade tillsammans med mig!!

Annars, vill bara säga att jag gillar Din sinnliga & sköna blogg.

Har Du lust att vara med och tävla på min blogg, så är Du välkommen. Jag lottar ut priser från Lisa & Smällkaramellen, som jag tror att Du kommer att gilla!!

Trevligen från Agneta, mitt i Österlens-spenaten

dagenskreativa sa...

Så söta:) Skulle gärna vinna dessa! & varför ska jag ha dem då, jo för att jag är en glad, positiv & kreativ tjej:) lite själv god ska man väl vara ibland:P

Hoppas du får en fin helg också:)
Kram Anna

evamar - tävlingsblogg sa...

Jag borde få vinna faten eftersom jag har en Älskling som stoppar ALLA rosa inköp eftersom han påstår att jag har köpt nog med rosa saker för att räcka i en livstid. Givetvis har han fel men tills jag har hunnit övertyga honom om det måste allt rosa vinnas eller fås som present...

PS. Jag länkar i min tävlingsblogg:

http://evamar.blogg.se/2009/august/fat-19-augusti.html

mr22ga sa...

Hej! Vill självklart vara med även jag och jag vill gärna vinna dessa söta rosa fat till mamma min, som trots sina 45 år är så nära en prinsessa man kan komma :) Hon skulle bli omåttligt förtjust!

Håller tummarna och länkar givetvis vidare på: http://villduvinna.blogg.se/2009/august/fat.html

Ha det bra så länge!
KRAM

Sigrid sa...

Ovanligt att ett tävlingsinlägg blir tok-kommenterat. ;)
Men det begriper ju du med att, klart ska dem bo hos mig. De matchar ju inte dina vita tallrikar för fem öre! Hihi

Kramar

Anonym sa...

Jag önskar sprida lite sommarkänsla nu när höstrusket sätter in... de söta tallrikarna får mig att le & tänka på en härlig sommaräng...
dessutom ser de ut att rymma en hel del kladdkaka;)
Kram
Karolina

Jenny sa...

Hej!
Jättefina tallrikar i melamin du lottar ut! Har en nästan likadan som den rosa fast med en mer oval form.

Min motivering? Har vunnit flera bloggtävlingar o vinner gärna en till, hihi!

Ha en sköön söndag,
Kram Jenny

Nyanser av vitt sa...

Har inte läst alla kommentarer och motiveringar så jag hoppas ingen annan har sagt "Because I am worth it (them)" :O):O) :O)
Kram Agneta

Vardagstugg sa...

å vilka söta! Dom skulle jag gärna vinna! Jag tycker jag borde vinna dem för att när jag bakar har jag inte så mycket fint att lägga upp mina bakverk på..skulle bli roligare om jag var dessa fina!

Annelie

s.m.i.l.e sa...

Hej! Min motivering är att jag inte är nån rosa tjej, men jag kanske skulle behöva träna mig...? Jag har en rosa dotter och faktiskt också en son som gillar rosa. Kanske inte rosa tallrikar med blommor, men en rosa tröja eller så har han inga problem med. Så både han och jag - och maken - kan behöva träna oss! Så vi förstår dotterns förtjusning. ;-D

Önskar dig en trevlig vecka och håller tummarna.

Therese sa...

Just jag skulle vinna de fina tallrikarna så jag kan lägga upp kvällsmackan eller någon annan godsak på dem då jag ständigt måste småäta för att inte spy (orsaken till illamåendet är mycket riktigt ett frö i magen)- dessutom skulle de ju kunna följa med mig till badet med lite exotiska frukter på utan att jag behöver vara rädd att de åker ned i golvet! De skulle med andra ord bli min livlina i kampen mot illamåendet den närmsta tiden!

Hälsar
Therese - Lurans blogg

Vekarus sa...

Min motivering är att jag har aldrig tidigare vunnit i nån blog tävling, så att nu är det ju dags att vinna eller hur?

Trevlig vecka!

Monica, Blogg Betongkrukan sa...

Hej,
jag borde vinna dessa så att jag får något riktigt fint att lägga upp och servera en härlig "Börja-i-nollan-tårta" på - till min 6-åriga dotter!! Hon älskar tårta, rosa och blommor och jag älskar henne såååå mycket!!

Mamma Monica

Sofie sa...

Men, vilka härliga tallrikar!! Jag blev alldeles förälskad när jag såg dem!! I detta huset skulle de användas flitigt att servera bakverk på! Vi är ena riktiga gottegrisar, jag och mina barn, sen har jag några goa vänner som ofta kommer på fika också!! Och när de inte står med gotta på, så skulle de stå i tallrikshyllan, som jag fortfarande söker efter på loppisar!! Jag länkar från mig, och håller tummarna hårt hårt!

jessie sa...

Åh så fina tallrikar! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Jag skulle vilja vinna för att tallrikarna var ju så söta! Skulle vara så roligt att få lägga upp en smaskig kaka på något så fint! Älskar färgen och blommorna, skulle verkligen göra mitt hem lite trevligare! =)

Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/august/vinn-tva-fat.html#comment

Och här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.com

Ha det så bra!
/Jessica

Tessan sa...

Urfina serveringsfat till de flesta rätter och bakverk:) Skulle verkligen behövas i detta hem:)

Ha en fin dag:)

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Fröken Fräken.
Hittade till din blogg precis i dag,via Lindas Lantliv.Sista dagen på tävlingen.,så jag länkar sista dagen :).Har aldrig varit hos dej förr(men jag kommer tillbaka,så många bra idéer,det gillar jag).
Ja,jag har visst bara argument för att inte vinna :)
Må så gott och kram
Anette

En Mölnbobos Liv sa...

Jag är gärna med och tävlar om de fina tallrikarna/faten. Jag skulle ha dem som tallrik till min son, vad jag förstått så är melamin tåligt och då borde de hålla till honom. Sen var de så vackra och jag vill att även han skall få äta på några fina fat.

Har länkat här

http://molnboanna.blogg.se/2009/august/fat.html

info@annakarlsson.se

Smultronlycka sa...

Ooo jag är gärna med och tävlar!!
Jag vill vinna de fina tallrikarna för att jag uppskattar allt det fina här i livet och de där tallrikarna är verkligen fina!!
Höll på missa tävlingen så slängde in min kommentar här i sista stund ;)
Kram kram

Anonym sa...

Hej, fröken fräken!

Jag skulle gärna vilja vinna dessa fina tallrikar till mitt barnbarn som fyller år i slutet av augusti. Hon liksom jag är intresserad av heminredning. Skulle vara toppen att sprida lite glädje på hennes födelsedag!

Mvh Renate
wretefelt@hotmail.com

Stjärnor & Champagne sa...

Åh herregud åh herregud måste du försvåra allt för mig, hihi. Jag som följer din blogg varje dag. Jag vet att du älskar din balkong iaf så jag säger att faten är perfekta till något mumsigt på. Dom är underbara...

Kram till dig fröken F/ A