lördag 31 maj 2014

Sämre begagnad kropp utbytes

Jahaja, är det nu förfallet ska börja?!

Jag hade ju tänkt att 2014 skulle bli ett jättebra år, men jag undrar när det där jättebraiga ska börja?
Lagom till långhelgen har jag blivit sjuk igen, det verkar inte bättre än att jag gått och fått tillbaka min ischias(alltså, är det inte sådant som bara gamla generaler får i 40-tals böcker av Edith Unnerstad?). När jag sedan försökte att träna bort det med övningar som jag fått av min sjukgymnast så har jag överansträngt någon muskel, så nu har jag ont av det också.

Jo, det finns ju alltid de som har det mycket värre, men tanken på det hjälper ungefär lika mycket som alkohol (man blir snarare mer bedrövad av att tänka på allt elände som finns i världen).

Så nu ska jag försöka vila, men inte hela tiden, röra mig men utan att belasta musklerna. Om jag nu kommer på hur det ska gå till..? Jag tror att det går bra ihop med att kolla på gamla avsnitt av Morden i Midsomer.
 Och i min serie "Oväntade saker som man kan hänga upp på väggen" så har turen nu kommit till ett gammalt LP-omslag!


Tack för rådgivningen om Malm och Alex! Jag har tyvärr inte lyckats att bestämma mig än ändå.. det får nog bli en tur till Ikea igen, när jag känner mig bättre.

3 kommentarer:

Syster vit sa...

Min man har det ibland och han går till en osteopat som fixar nerven som ligger i kläm. Hoppas du blir bättre snart.
Kram Liselott

Tiger sa...

Hoppas att du med lite vila snart blir bättre! Trist att vara sjuk nu när det är sommar och ingen snö... ;-)

Snygg tavla med skivfodralet!

När det gäller byrån skulle jag av de där två välja Malm. Mindre damm... ;-) Men allra helst skulle jag nog välja en byrå från m.o.m. möbler, som finns här i närheten. De gör så snygga möbler! http://www.momaterial.com/

Krya på dig!
Sommarhälsningar
Elisabet

Otaliga projekt sa...

Åh, nej! Det som gör så sjuuhhuukt ont!
Krya på dig.