fredag 4 juli 2008

Hemma igen..


..eller åter till tystnaden! Det är rackarns skönt att vara hemma till lite lugn och ro (sista natten i Stockholm delade vi hotellkorridor med några herrar som inte hade någon förståelse för andra personers behov av att få sova). Nu har jag verkligen kastat mig hem och in på bloggen (planet landade faktiskt för bara drygt en timme sedan!). Nu väntar mer uppackning, sortering, det ska kastas beundrande blickar på tygfynd, vitlökar i betong, snirkliga ljusstakar och lite annat smått och gott som väl lär dyka upp här på bloggen. Så snart kommer jag och besöker er alla!

Vad hittade jag för otroligt vackert i posten när jag kom hem (så att jag nästan tappade påsen med de vackra glasdropparna från Rosendahls trädgård)? Jo, världens finaste halsband från Maria efter att vi har idkat byteshandel. Jag blev jätteglad! Det var så fint Maria - till och med herr Fräken, som inte brukar vara så smyckesintresserad, blev djupt imponerad!!

Angående bokstavstavlorna som jag har fått en del frågor kring så gör jag dem i programmet InDesign, där man kan kontrollera text och typsnitt m.m på ett annat sätt än vad som är möjligt i Word. Typsnittet jag har använt mig av är Century Gothic Bold, sedan har jag även trixat lite själv.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja borta bra men hemma bäst, det stämmer så väl....
O stökiga "grannar" är inte kul....Ska bli kul att se vad du shoppat loss på, kramar

Sara sa...

Välkommen hem. Ni verkar trots herrarna på hotellet haft det skönt.
Kram Sara

Anonym sa...

Jag sticker på söndag dit ska bli kul. Ska bli spännade att se vad du har shoppat.....

Anonym sa...

Välkommen hem!! Nog var det väl ändå tur att det ordnade sig med bagaget till slut.

~Livet i byn

Linda -Galleri Palla sa...

Jaså du sitter o håller på InDesign du, inte visste jag att du e grafisk designer ;)... Typsnittet är ju också omåttligt poppis hos just sådana. Själv försökte jag ladda ner en gratisversion för ett tag sedan, men jag vet inte var det tog vägen på datorn... Hmmm...

Jag har jobbat ihop med några uktiga designers denna termin och de har gjort några posters åt mig att använda i jobbet. Men jag får väl kontakta dem om jag ska ändra något... Eller dig... Moahahhaha!!

Ser fram emot att får se vitlöken :)

Anonym sa...

Välkommen hem!

Jasså du är trötter i fötterna säger du...hihi!

Ja min mamma har en ljuvlig trädgård, så skönt att få spendera sommardagar där när man själv bor i lägenhet. Hon har hur mkt vackra och väldoftande blommor som helst!

För övrigt har Dalarna goda fyndmöjligheter :)

Ska bli skoj att se vad du pysslar ihop nu när du kommit hem och är pysselsugen igen...haha!

Kram

Monkan sa...

Du har då rätt piroritering, kastar dig över bloggen när du kommer hem :-)

Åh det ska bli spännande att se vad du har köpt! Vitlökar i betong låter häftigt, var hittade du det? Och vilken bra byteshandel ni gjort, du och Maria.

Trång pastell o barngrejer, Syster Lycklig låter ju precis som Koffert... Men jag ska nog ta mig dit och kika ändå. Lolodi har jag aldrig hört talas om, tänk att det kan finnas en affär som är okänd för mig ;-)

Lisas inredningsblogg sa...

Åhhh vad jag är nyfiken :D KRAM

Mia sa...

Jaha när ska vi få veta mer vad du gjort? Gjort några fynd däruppe? Eller därnere blir det för dig..:)

Ja jag älskar ju äventyr men detta är ju inget permanent, ska vara där i 5 veckor. Har fortf avsikten att bli svensk i höst! :)

Kram Mia