lördag 30 augusti 2008

Applåder någon?

Tadadadaaaaaaaaaaa!
Jag håller på och röjer i källarförråden! Jag har redan fått ihop sju IKEA-påsar med grejer och mer ska det bli som ska skänkas vidare.
Seså, var är nu tårtan, fanfarerna, fyrverkerierna..?
Nu får det bli en liten paus, och lite roligare pyssel ett tag.

Jag har även hunnit med en sväng på de planerade förmiddagsäventyrena, höstmarknad och loppis. De var dock snabbt över, för det fanns absolut ingenting av intresse på de borden! Däremot passade jag på att gå runt och titta i de olika trädgårdarna på kolonierna. Även om mycket börjar vissna finns det ändå en hel del vackert. Kameran hade jag dessutom med mig så det kan komma lite trädgårdstudier senare..

TACK för alla tips angående färg. Jag har ringt runt och kollat med lite olika färgaffärer som alla sa att jag skulle inhandla oljebaserad grundfärg så det är på gång. Ännu en ny färg att pröva - detta kommer att bli en mycket dyr minibyrå i slutändan....

Min teakkarmstol har fått flytta upp, har klätt dynan med fuskfårskinn som ser mycket naturtroget ut. Jag har också bytt gardiner till mitt fynd från Bolagret, visst är mönstret väldigt likt Mairos Blomma?


16 kommentarer:

Grodmamman sa...

Duktig du är! Och visst är det skönt när man rensat ur en massa!?!
Här ska det rensas ut barnsaker som jag sedan tänkt sälja om två veckor på en bytardag här i stan. Det man inte får sålt kan man sedan skänka till Pingstkyrkan som sedan skänker detta till ett barnhem i Östeuropa. Två flugor i en smäll, jag tjänar förhoppningsvis lite och gör en god gärning när jag skänker resten!
Kram

Sandra / Vit design sa...

Vilken härlig rensning du har gjort och vad fint det blev med stolen och gardinen. Kram Sandra

S o F sa...

Klapp klapp klapp klapp klapp klapp - det är bara jag som applåderar. ;)

Supersnyggt med stolen, den lilla "skylten" och tyget.

Smakfullt och stiligt!

Soliga hälsningar!

Levindas Värld sa...

Hejsan hoppsan!

Va skönt att ha fått rensat lite ur förråden! Jag var själv iväg med en kartong till en loppis där det står tjejer från ett katthem och säljer grejer och alla pengar går till katthemmet, superbra att ge till dem!

Jaaa jag har verkligen fått blodad tand på det här med att sy och pyssla till kuddar, så roligt och enkelt och så blir det så herrans fint, roligt värre!

Jasså du fyndade inget på loppisturen idag, men va bra qat du fick en härlig motionsrunda ändå :)

jag var på loppis idag och hittad elite fina saker, får blogga lite mer senare när jag tagit kort på grejerna.

Ha en fortsatt trevlig helg!

kram

Anonym sa...

Buhuu för jobb, men vi får drömma om nästa års Formex istället (kanske kanske kan jag åka då). Så himla snyggt det blev med stolen och sitsen, tyget är väldigt likt Mairos.

Avslutar med en lilla fanfaren, tutuduuu...

Anonym sa...

Åh vad snyggt, både med gardinerna och stolen med nya klädseln.

~Livet ib yn

Anonym sa...

Vad fint det blev med stolen och gardinen var jätte snygg!
Kram Rebecka

gullhjärta sa...

Tack för tipset! Kanske måste slipa och måla om iaf, ska fundera på det. Jag har använt vattenbaserade färger med tanke på att jag är höggravid. Tror att det blir sambons jobb att göra klart bordet.

Pysselpralinen sa...

Den där stolen förtjänar verkligen att få stå uppe ljuset. Riktigt snygg. Och stilrent till gardinerna. Blev lite förvirrad eftersom jag tyckte att jag sett några andra (gardiner) i ett tidigare inlägg. Men jag gissar att det byts då och då hemma hos fröken med tanke på hur mkt du hunnit med idag.

Själv har jag ägnat dagen åt att sakta promenera genom stan. =) Sen kunde jag inte hålla mig längre...och smet in på C O och köpte stämplar. Det fanns ju en viss risk att det skulle gå som med Sthlmtyget om jag inte slog till.
Nu ska här stämplas!!

Känner mig rätt stolt över att min gissning om Lotta var rätt. Hur kunde jag gissa? Hm, efter att ha läst din blogg ett tag (den är verkligen bäst) så fick jag bara en känsla av att du var en sån tjej.
Läste själv min mosters Lottaböcker när jag var yngre och häromdagen när jag tog en kik in på Myrorna var det faktiskt en Lottabok för en tia som jag kom ut med. Tänkte faktiskt då att det kanske är dags att börja samla...
Tror att det t om finns en Lotta-klubb.

Lycka till med oljefärgen - gissar att det blir iförd varm tröja?

Nu, till stämplarna!

Jo sa...

Vad duktig du är som har rensat!*Fanfar* Visst är det skönt när det väl är gjort?!

Det blev riktigt snyggt med stolen och de nya gardinerna!

Gårdsromantik sa...

7 Ikeapåsar!
Här snackar jag 150 flyttkartonger...inte den minsta lilla bakelse har jag sett röken av.

Men jag tycker att du har varit jätteduktig! Hip hip hurra!

Kram Maud

Hannis sa...

Hej du kreativa människa!
Vilken storrensning!
Applåder från Uppsala=))

Såg dilemat med färgen.
Jag brukar köra två vändor snickerigrund innan jag kör över med nåt annat.
Har funkat för mig,framför allt på blödande material som trä eller det som redan är målat i starka färger.
Finns även bra primers(bra på trärent material)

Hoppas du hittar en lösning,den var snygg vit!

Anonym sa...

Vad snygg stolen blev, jag har en filt i sånt där fuskpäls som jag klippte sönder i ungefär samma form som fårskinnet Ludde....blev helt ok.
Så det är inte ett tyg från mairo, men vad likt det är, o jättesnyggt. Här har dagen känts alltför trist för att jag förväntade mig att få tvättmaskinen o sen när den inte kom så blev jag så deppig så inget har känts kul sen...natti

Linda -Galleri Palla sa...

Massor av applåder från mig!!! Tårtbit, ja ok jag får väl lägga upp en på bloggen åt dig.

Varje gång slås jag också av hur snygga bokstäverna är (stämplarna.

Jo, här sitter man o ströläser Plaza i godan ro på söndagsmorgonen. Vad ser man? Textilföretaget Himlas ägares hem! Det är 3e gången nu ;)Vi får snart bokföra det här, alltså.

Mia sa...

Stolen var riktigt snygg!

Visst ar det sa, man lamnar efter sig en liten bit hos alla man moter samtidigt som man tar med sig en lite del av dem. Det galler inte bara pojkar, tank pa alla vanner som kommit och tyvarr ocksa gatt. Vad gor de idag...

Hoppas du har en harlig helg!
Kram Mia

Anonym sa...

Vilken snygg teakstol!! Jag har ju en sån står undangömd i källaren, ska genast rusa ner och ta fram den, här ska piffas!! :)

Och gardinerna var ju nästan exakt kopia, supersnygga!!

Kram Vera