lördag 9 augusti 2008

Svartvita motiv

Ja, nu försöker man klämma in hela helgen på en dag och en kväll! En bra helg inleder man ju med att sova ut ordentligt, och det har jag gjort.

Igår eftermiddag var jag en sväng till Återvinningen, favoritstället för att göra fiffiga fynd. Nu kändes det dock lite utplockat, men jag hittade en ljusstake i luffarslöjdsstil och tre gamla fat. Summa: 9 kr! :-) Sedan tog jag en tur till min moster och därifrån kom man inte heller tomhänt, det blev 1 ½ liter jordgubbar och ett fång med blommor. Kändes som om man varit på torghandel...

Idag har jag tänkt måla lite till, bland annat ramar och ett sista varv på min träback. Förhoppningsvis kan jag då börja stämpla lite på den, har nog hittat ett par bra ord...

Här kommer lite fler bilder från sovrummet.


Här har jag gjort en till falsk rullgardin. För att knyta upp den har jag använt mig av svarta organzaband. Kuddar av tyg med Stockholmsmotiv från Åhlens och det svartvita är loppisfyndat.


Svartvita tavlor som jag aldrig tröttnar på!


Då jag hade kvar av tyget med Stockholmsbyggnader häftade jag fast det bakom en gammal ommålad ram. Blev hur bra som helst, och en snygg kontrast. Framför en ljusstake från Habitat som köptes på ROOM. 70% rea!

9 kommentarer:

Sara sa...

Vad du pysslar. Skulle vilja se hela ditt hem på en gång det verkar vara så fint!
Kram Sara

Linda -Galleri Palla sa...

Wow vilka fynd!! Gillar verkligen ljusstaken och 70 procent är ju inte alls fel. Själv håller jag på med några tavlor. Måste ju snajsa till det lite om de nu ska komma och göra inredningsreportage :) Så snart ser du väl mitt hem i alla tidningar. Hahahahahhaa

(Jo såklart var det "Halmahuset" jag menade i S H)

s.m.i.l.e sa...

Snyggt! Käck idé om tyget som blev över. Har precis shoppat en drös svartvita kökshanddukar som jag tänker göra om till något annat. Det är kul att pyssla och kul att göra fynd, eller hur? :-)

StrandviksVillan sa...

Jättefina saker du visar!
Svar på kommentaren: Du prickade HELT rätt! New England möter kolonial är "totally me"!!

Levindas Värld sa...

Tjoho!!

Jadu, regnet kom och sköljde över oss här hemma i Gävletrakterna också efter den härliga förmiddagen.. Men det är bara att ta nya tag och hoppas på sol igen :)

Hoppas du haft en skön innedag med härligt pysslande!

kram!

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Hejsan!
Hittade hit till dig via min svägerska jessicas blogg (jessicasvarld.blogspot) och lägger till dig på min länklista om det är ok!

Supermysig och glad blogg!

Kram Caroline :)

jennys hus sa...

åh vill ha både tavlan och ljusstaken, supersnygga båda två:-)
Kram/jenny

Anonym sa...

Sååå fint du har det!

Anonym sa...

Oj vilken läcker ljusstake, den skulle jag inte tacka nej till!
Kram Rebecka