tisdag 26 augusti 2008

Ljuset i korgen

Idag har man varit ut och rantat med jobbet. Allt annat än glamouröst och lyxigt, det var uppstigning kl. 05.00 och sedan har man mest varit ute och klafsat i skogen. Inte den minsta tendens till pyssel och inredning, så nu måste man ju försöka ta igen det på något sätt! (vi åkte dock förbi två loppisar, som jag inte fick gå in på! Det smärtade verkligen!)

Kanske lite mys med tända ljus också (fast just nu är det en fin solig kväll ute!) I en gammal Sköna Hem har jag sett stora nätkorgar som de använde till blockljus och jag har varit på jakt efter något liknande sedan dess. Och, tadaaa, förra veckan hittade jag en sådan metallkorg (på Kupan naturligtvis!). Hade man inte sett den bilden i tidningen hade man dock verkligen kunnat fundera på vad man skulle ha korgen till..


20 kommentarer:

Anonym sa...

Mysigt värre, o så fint textat på skylten...
Fast jag gått en långrunda så skulle jag gärna gått en sväng till, eller bad låter inte heller fel (jag är en riktig badkarsnymf)...ha de gott vad du än bestämmer dig för, kramar

Anonym sa...

Fint det blev, det är så mysigt med ljus!
Kram Rebecka

Pysselprinsessan sa...

Läcker ljusstake eller vad man ska kalla det! :) Å joo, det hade varit svårt att komma på själv faktiskt! :)

Män och Ikea... Hrm. Jag tror det är nån sorts pakt! ;) Tänk om de visste hur mycket pysselgrejor det finns på CO nuförtiden, då skulle de inte vilja gå dit heller!! ;P

Näe, jag ska drömma mig bort i IKEA katalogen en stund! Jag har läst nån stans att det är viktigt med målfokusering när man ska prestera på topp! ;D

Jaja, jag hoppas att körkortshistiorien snart är avklarad. Så mycket pysselenergi går till att istället tänka på det! :)

Kramar

Malin - I min trädgård sa...

Vilken kul idé! Men att du inte fick gå in p loppisarna - jag förstår att det var svårt ;). Själv börjar jag jobba nästa vecka och i den lilla staden finns faktiskt en auktions - vad det nu heter med massor med gamla grejer. Dit ska jag allt ta och kila in på lunchen...

Ha det bra!

kram M

Pysselpralinen sa...

Nähä, det jag nyss skrev ville datorn visst inte skicka iväg till dig...skumt.

Återigen skriver jag då att jag verkligen förstår att behovet av tända ljus och pyssel är ganska stort efter en dags skogsluffning.

Ha en skön tisdagsafton!

Soffan, "Flyga drake-DVD" och ett halvt påbörjat broderi väntar mig...kanske tom popcorn... ;-)
/L

Helen sa...

Vad snyggt det blev, håller med dig om att man inte hade vetat vad man skulle göra med den om man inte sett tipset.

Sara sa...

Hejsan
Jag hade aldrig kommit på att ha ljus i korgen. Det blev så snyggt.
Kram Sara

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Vad snyggt! Nu vill jag också ha en trådkorg... :-)

Ha det bra!
//Jill.

Mia sa...

Åh mys på hög nivå. Det där gillade jag.

Nej nu blir jag så här, jag kanske får en lägenhet då i ett halvår sen finns ju risken att magistern är någon annanstans o sen ett jobb yterrligare någon annanstans. Hmm, lär väl bli expert på att inreda de där små studios som jag lär bo i ett tag framöver! :)

Kram Mia

In my house sa...

Supermysigt,,, köpte sist en zink-låda med nät,,, och jag älskar de!!! Kram j

Anonym sa...

Vilket trauma att inte få gå in på loppisarna, men herr fräken kanske är lättad?

Du hittar då alltid nåt att sakerna till!!! Du är en riktig Idéspruta!

Hoppas du får en bättre cykeltur idag!!

Kram

Anonym sa...

Snyggt!! Ser både mysigt och lite häftigt ut!

~Livet i byn

Emm´s design sa...

Vilken fantastiskt idé!!!!
Vi har till nya butiken köpt in små korgar man kan ställa blockljus i och det kommer bli superfint!!! Jag längtar nästan till jul :-)

Lilla huset på prärien sa...

Men så fint det blev. Gillar din lilla skrivplatta i bakgrunden, är det du som textat så vackert? Duktig du är... vackert.

Kram Jenny

Anonym sa...

Va snyggt det blev att sätta ljusen så! Mycket bra tips!

Maria sa...

Finns det något mer påhittig än du??? Super snyggt!!

Iris // Alla dagars kaos sa...

Du har en utmärkelse att hämta hos mig!

Anonym sa...

Vilka fina ljusbilder, riktigt höstmysigt!

Kram Vera

Anonym sa...

Åh! Det var väldigt stylish, enkelt och snyggt, med blockljus i korgen! Finfint :)

Monkan sa...

Det såg mysigt ut :-) Ja, hösten rullar in, det börjar bli dags att se över ljusstakeutplaceringar. Snygg korg, bara de inte är nån risk att ljusen rinner, om korgen ska stå direkt på ett bord eller så.

Funkade det inte? Så märkligt. Ett bortgett fat kan ju bara betyda "och nu bakar du de finaste godaste kakorna till mig och lägger upp på detta fatet". Vad kan ha gått snett? Han har väl förstått att det är ett fat?!

Min syster är något av en färgexpert, jag ska be henne visa mig smutslimegrönt så att jag får hela bilden klar för mig, med duken och så.

Jag har just insett att det inte hjälper att affärerna mailar, det måste ju tala om att jag ska läsa mailet också. Självklart... har jag ju mer än en mail varav en för de "viktiga" mailen. Den viktiga maillådan... kollar jag ytterst sällan (pga av att Outlook inte går att öppna med nuvarande virusskydd installerat och det är då så mycket omständigare än hotmailen). I sista stund hann jag upptäcka att H&M mailat två trevliga rabattkuponger, 20% på nya jeansen var inte helt fel :-) Och 50 kr som gäller fr.om imorron, det blir ett par till jeans. Jag gillar när de bara ger bort pengar så där.

Upp klockan fem... Och ranta, utan att pyssla? Du kunde inte låtsas snubbla och smussla in lite pinnar o kottar under jackan? Och sen kanske på ett toabesök eller nåt använda dessa för att lugna nerverna något. Oj, du tror väl inte att de valde vägen förbi loppisarna med flit?