torsdag 20 augusti 2009

Frustrerad Fröken

Vissa dagar är mindre roliga än andra. När allt bara känns fördjäkligt på jobbet så önskar man att man kunde ta ett par dagars ledigt och bara pyssla och hitta tillbaka till sitt vanliga humör. Istället för att gå och slå huvudet i väggen hela tiden...

Men vissa saker förblir visst drömmar. Istället blir det inte så mycket pysslat när man kommer hem och bara känner sig arg. Då hjälper det knappt att man fyndade en hel hög med vävda linnehanddukar, i ypperligt skick, och med handbroderade monogram för en femma styck.

Men en boxningssäck i jobbets källare vore väl något?

Men ikväll ska jag dra vinnaren i min tävling, och vem det blir får ni veta imorgon. Det är många bra motiveringar att välja mellan!

20 kommentarer:

Jo sa...

Uff, det låter ju inte alls roligt det där! :( När inte ens loppisfynd piggar upp, ja, då är det fara å färde!
Hoppas att du får en bättre jobbdag idag så du är på bättre humör när du kommer hem! Det är inte alls bra när jobbet följer med hem, oavsett om det är stress, tankar på saker man ska göra eller bara dåligt humör.

Här är det hyfsat på jobbet iallafall, men jag skulle ju bra mycket hellre ha vela vara hemma och pysslat. Jag måste dock sy färdigt på den där brudklänningen innan jag "får" sy eller pyssla något annat, och det vill sig inte riktigt med klänningen, så det är inte så lockande att åka hem på så sätt heller. Även om hem är bättre än jobb.
Jag skulle vilja ha två veckors semester då jag bara skrotar runt hemma och pysslar och kollar på chick-flicks på tv. Är det bra att känna så efter 1½ veckas hösttermin?
Ha en bra (bättre!) dag!

Desirée sa...

Vita rosor är ju så fina!! De blir man glad av i alla fall =)

Lina sa...

Å jag förstår vad du menar.
Man vill så mycket och så blir det så fel. Ingen ork eller fel humör. Tråkigt det där!
Hoppas det går över.
/Lina

Unknown sa...

Det lät inge vidare. Kanske ska lägg en lapp i förslagslådan om boxningssäcken i källaren..
Du gjorde fantastiska fynd :)
Kram Maria

Pernilla ~Pillan~ sa...

Förstår precis vad du menar... känslan av att bara så sitta och pyssla... men sen kanske det ändå inte blir så eller var skall man börja? ;-) men som din blogg heter 1000 idéer och en fröken...stämmer så väl in på mig med!

Lycka är ~ Onnea on sa...

Hoppas det snart vänder mot det bättre.
~Marita~

Bella sa...

Det där låter inget vidare... Hoppas det som får dig att må mindre bra och önska att det fanns en boxboll i källaren löser sig så att du kan få tillbaka ditt glada humör och välbefinnandet, NU!!

Fina bilder på vackra dukar i alla fall :)

Kraaam Bella

Ensamma mamman/Ögonblick och Tankar sa...

Fy va tråkigt att känna så. Hoppas verkligen att de blir bättre. Men en boxningssäck va ingen dum idé. Skulle nog finnas på många ställen.

Tack för tipset om att göra tavla av tyget. De va en riktigt bra idé och de kommer jag nog att göra. Kom på att jag har gamla canvas som jag skulle kunna spänna upp tyget på. De blir nog ett kommande projekt.

kram

Backstitch sa...

Ja det kan väl vara jobbigt på jobbet. Det är väl en av orsakerna till varför jag har gjort beslutet att vara hemma mamma, då kan man inte skylla på någon annan än sig själv.
Nu sitter jag med iver och väntar på att du skall skriva mig som vinnare i tävlingen, jag är sååå förtjust i faten.....
Kram Moster

rustik charm sa...

Usch vad tråkigt. Sånna dagar är inte roliga. Hoppas det blir bättre snart.
Kram Kristina

annashusidingtuna sa...

Skillnaden mellan surfina och betunia är inte så stor, de är typ kusiner, båda finns som ampelväxter så att de kan växa ut över kanten på krukan men jag upplever i allafall att surfinan växer mer och snabbare än betunian.
Kram Anna

Grodmamman sa...

Känner igen det där. Har snart jobbat i två veckor och satt förrut och tittade på när jag kunde ta lite semester igen!:)
Fina handdukar du hittade också och vita rosor är så fint.
Här borde jag städa, men det var så himla mycket trevligare att läsa bloggar!:)
Kram

Pysselprinsessan sa...

Ja här på andra sidan Skanderna så har jag haft en riktigt dålig dag oxå! Å vi har faktiskt en boxarsäck på jobbet som jag kanske borde stannat kvar en stund å bankat på... :D Men så jobbade jag övertid så jag hade ingen lust att stanna kvar! :P

Jag bestämde mig istället för att gå hem och sy en väska som jag klippte tyg till igår... Satte mig vid symaskinen å så har jag slut på vit tråd! Det är nog första gången det har hänt mig! Murphys lag, tror jag! Så nu blir det en bloggrunda för att rensa tankarna istället. Det brukar oxå fungera bra, för mig iaf!! :D Hoppas du oxå hittar ngt uppmuntrande att pula med!

Så katalogen var inte så bra... Näe, det är ju inte alla år den är det tyvärr. Inga fina nya tyger? Ja, man kanske redan sett alla på nätet iofs!

Sprayandet gick bara fint! Skall visa upp resultatet så fort jag hunnit på järnaffärn för att köpa några passande ljus. Zinkspray lät ju annars som en ypperlig idé, men glittrig zink? Någon typ av korsning mellan lantligt och disco? Hmmm, synd!

Ha en bra kväll! Å snart är det arbetsfritt i 2 dagar! Wohoo! :D
Kramar

Mjuka sa...

Jag röstar helt klart på en boxningssäck!! Har tänkt den tanken många gånger. Ett ljudisolerat rum att skrika i hade inte heller varit fel. Bäst med ljudisolerat, annars hade man kanske blivit tvångsintagen "fniss" Lyckliga den som vinner i din tävling
kram Malin

Ingrid sa...

Ja tänk om man hade den friheten att ta ledigt när allt känns trist.

Själv håller jag på att bli förkyld, hinner inte mer än börja jobba på förskolan så åker jag dig...

~Livet i byn

Sigrid sa...

fy det låter frustrerande! Inte kul när det är brist på boxingsäckar att ta ut all frustration på :(
Nu är det b a r a fredag kvar sen är det helg!

Kram
Sigrid

Villa Carl Larsson sa...

Japp jag ska ta fasta på tipset om att söka jobb som bara den och vara ihärdig. Det är det enda som hjälper.

Vad spännande med tävlingen.. jag väntar med spänning som sagt :)

VITA NYANSER sa...

Det lät inge vidare = (. Hoppas det blir bättre imorgon, då är det fredag! Så fint du har på hyllan!

Kram L_L

Stjärnor & Champagne sa...

Jag förstår precis hur du känner. Hihi inte ens dina fyndade linnehanddukar hjälper...Herregud är jag så off blogg att jag har missat din tävling. Kastar mig dit genast. Skrev nog att jag tyckte att tallrikarna var fina men missade tävling? Kan bara säga typiskt mig.

Kramkram Anne

Anki sa...

Hoppas ditt humör är lite bättre så här på kvällskvisten, hihi...
Om det livar upp dig lite kan jag riva i min bråte, så kan vi byta grejer du å jag...neeeee, det tror jag inte livar upp dig värst, men mig kanske, haha...
Vet du, jag tyckte det blev riktigt fint på din hylla...jag har samma problem, vet inte ett skit hur jag ska ställa grejerna, hmm...
Idag har jag iaf roat mig med att texta på en gammal bricka jag fick av dottern! Färgen blev för mörk, det är kladdigt, snett å vint (darrig på handen), texten har jag "snott" nånstans (kommer inte ihåg var) så nu får jag säkert på moppo så nu skiter jag i det hela!! F-n så mycket svårare än att måla på tyg!! Nu ska jag slipa på det lite så får jag se hur det blir! Så det har inte varit direkt muntert här heller!

Men nya friska tag, det är en dag i morgon oxå...Marken, jippii!! Jag har ju lovat dottern att följa med så jag slipper väl inte! Å loppis, nää det är det inte, annars hade det ju varit roligare!
Men du, lite avis är jag allt på dina handdukar, hihi...å vilket pris, du vet att fynd du!!

Kramis Anki