lördag 30 juli 2011

Hur man inte bör inleda en morgon

Ho-ho!
Var är alla ni som brukar kika in här?
Har ni fullt upp med att semestra och har lyckats hitta datorns avstängningsknapp? (det där sistnämnda skulle jag behöva hjälp med!)

Här är man uppe med tuppen - ja, enligt mitt sätt att se det... Efter att jag drömt både att man opererade bort min kropp och ersatte den med en i plast, och sedan att allt jag ägde stals ifrån mig, kändes det som att det var läge att stiga upp. Då hade iofs den plågsamt morgonpigge herr Fräken redan dragit iväg på äventyr.
Efter frukostätande och städande så sitter jag nu här och känner mig både pysselparalyserad samt "men-herregud-jag-har-ju-inte-gjort-något-under-semestern!".

Resten av kvarteret verkar djupt försjunken i sömn, förmodligen på grund av allt grillande, gasande med mopeder och elgitarrlirande som de ägnade sig åt igår. Hade jag haft en grästrimmer vet jag vad jag skulle ha gjort nu...

Jag tror det vankas en tur till koloniträdgårdarna idag för att få mig på rätt köl igen!


13 kommentarer:

Vikeskärs hem och vardag sa...

Hej hej!
Visst verkar det som "alla" andra har stängt av datorn, jag undrar varje dag var alla är hihi.
Ha en fin dag, Kram Annika

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Lustigt... jag sitter här o väntar på att nya inlägg ska dyka upp ;) Det verkar verkligen som om alla har semester!

Kram från Australien♥

Marita sa...

ja, jag tror att alla är så upptagna med ute och inne projekt...så är det i alla fall för mig! Jobbar på från tidig morgon till sen kväll! Sedan är man så himla trött att fingrarna knappt förmår trycka ner tangenterna på datorn...;-D
Idag blir det en sväng till Taxinge slott och fika med min mamma. Vädret är inte så inbjudande till uteaktiviteter idag!
Kram, Marita

Edith och Jag sa...

Oj vilken morgon du haft! Hoppas att dagen fortsätter på ett trevligare sätt. Det är nog mycket semestertider på bloggarna nu fast för mig är det mer så att semester betyder tid att blogga. När vardagen rullar igång igen kan det ibland bli lite si och så med det.
Kram Maria

4U2 sa...

Synd att du inte har en högljud apparat ... kan du inte sätta på musik så pass att du här den om du sätter dig ett kvarter längre bort? :)

Mjuka sa...

Jag tror också att alla har stängt av datorn. Det lustiga är att när jag är ledig då har jag tid, men när andra arbetar då har de tid att sitta vid datorn. Ja, ja, just nu känner jag mig mer kreativ än någonsin, så jag kör på.
ha en fin lördag
kram Malin

Grodmamman sa...

Borde också lära mig att stänga av datorn, men jag är nog beroende!;)
Jobbigt med sådana mornar, här vaknade vi vid tio.
Hoppas att dagen blivit bättre för dig!:)
Kram

Hem och Harmoni Marie sa...

Ha ha, här har du en till som är datorberoende... avstängningsknapp? Vad är det??

Söta violer! Hoppas du får bättre sömn i natt utan otäcka drömmar.

Trevlig helg!
Marie

Jo sa...

Jag försöker att semestra och de blir därmed inte så många inlägg. Inte kommentarer heller. Jag har faktiskt haft två helt datorfria dagar under semestern, och då hade jag till och med tillgång till en dator, men hade så mkt annat att greja med att jag inte "hann" surfa!

Anonym sa...

Ingen semester än så då är det heller ingen datorvila. :)
Men en blick på de där ursöta violerna så har du ju genast en mycket bättre start på morgonen, kanonfina!

Grodmamman sa...

De nya fönstren kommer att gå att vinkla i höjdled, d v s att man vinklar ut nederkanten av fönstret. Då behöver man ju inte rensa hela fönsterbrädan när man vill vädra!:)
Kram

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Här är en! Men jag tror att många ligger och fiser i solstolarna istället för att blogga runt. Men det är svårt att slita sig!! Kram!

MMS sa...

Första gången jag är in på din blogg. Underbar läsning! Hoppas det är ok att jag länkar från min?!