fredag 19 augusti 2011

Löv som jag inte vill kännas vid


Nä nu!

Nu har det regnat hela veckan lång, och det har ju lagt hinder i vägen på flera sätt. Det blir väldigt svårt att spraymåla en golvlampfot till exempel. Och vi ska inte tala om vilket grinigt humör jag får av att cykla till jobbet när regnet gör allt för att kasta en av sadeln.

Men nu går skam verkligen på torra land.
Det har rasat ned förfärliga mängder med GULA löv! vad är det för stil?

Men. Det beror säkert på den torra sommaren vi har haft. Löven har nog gulnat och skrupnat ihop av den anledningen. Så klart, så måste det ju vara. Det kan ju inte vara frågan om något annat.

Och det tänker jag hålla fast vid, vad ni än säger.

Dessutom. alldeles, alldeles snart är det helg!

9 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Kan lugna dig. Det blir aldrig h**t innan min födelsedag, så några gula blad måste helt klart ha en annan förklaring. :-)

Önskar dig en fin helg!

Nyanser av vitt sa...

Hm....nåja jag håller väl med Jill då men är inte helt övertygad :0)

Kia sa...

Just det prata jag med sambons syrra om igår. Löven är gula för att de inte fått något vatten. : )

Ha en toppen helg!
/ Kia

Systrarna Hjertén sa...

Gula löv vill vi inte ha - än i alla fall!

Jösses vilka snygga ljuslyktor du sprayat till av de trista gamla glasen (såna har Farmor, kanske ska ge henne några andra?!)

Lycka till med din förändring!

Mvh
Frida

Anonym sa...

Så härligt du skriver - du borde bli kåsör!!! Fina bilder också!
Sissi

Helena - ullvi32 sa...

Självklart är det inget annat, jag är ju ledig en vecka till så jasg har beställt sol, värmebölja och soleksem (drog till med nått dåligt så man inte verkar alltför girig).
Men helg är det- yeiiij!
Kram H

♥ Pia... sa...

Hihi.. gula löv:).. Du lilla människa som sprejmålar på allt.. en liten fråga från en som inte sprejat såå mycket än! Hur håller det? Att de inte går att diska dessa glas tex ..det föratår jag.. men hur håller det för övrigt?.. Pia

Grodmamman sa...

Klart det beror på den torra sommaren ni haft i norr!;)
Jag tog bilen idag, egentligen emot mina principer, men när det hällregnade lockade det inte att sätta sig på cykeln i trasiga regnbyxor.
Kram

Ellinor sa...

Har också bekymrat mig över de gula otäcka tingesten som singlar i luften! Men håller mig till samma anledning som du. Utanför mitt fönster på jobbet är en björk helt gul och jag var inne på att försöka få någon att såga ner den. Men sen kom jag på att förmodligen var det det första trädet som blev grönt i våras. Och det är ju också härligt!! Så det får väl stå kvar...
Ellinor