söndag 28 augusti 2011

Tack, trött och tokorange?

Jag är helt mållös!

TACK för alla gratulationer till mitt nya jobb. Jag är förundrat glad över alla som hoppats för min skull den senaste tiden. Det var verkligen underbart att sitta här och läsa alla era snälla hälsningar.
Det blev nämligen inte så mycket till firande på fredagen. När jag fick beskedet om jobbet hade jag nästan slutat hoppas, så det blev sådant antiklimax att jag låg i soffan och kände mig som en urvriden disktrasa hela kvällen.

Nu har jag kvicknat till dock! Gårdagen tillbringades på en skördemarknad/loppis komplett med underhållning av 80-åriga damer från Frälsningsarmen som sjöng sådär högt som bara de kan (eller inte kan, beroende på hur man ser det...) och en hel del sprayande. Idag blir det mer pyssel, och främst funderar jag på kuddar till sovrummet. Det känns lite tamt och "ton i ton" där med mycket vitt och beige, så jag skulle vilja ha någon starkare accentfärg - har ni något förslag?




Jag är faktiskt lite sugen på orange efter att ha sett denna bild ur en gammal Gudrun Sjödén-katalog, men jag och orange?? Funkar vi verkligen ihop? Hmmm.. Fast nu fick jag en idé! Måste rusa!



20 kommentarer:

Systrarna Hjertén sa...

Jag tänkte säga turkos, eller cerise, men orange - varför inte?!

Mvh
Frida

Johanna Stålros sa...

Så spännande, det finns ju olika orange accenter så visst jag tycker att det skulle vara snyggt- Färgerna på den nedersta bilden är ju underbart harmonerande. Det bästa är att man att måla är att man alltid kan ändra tillbaka om man ångrar sig;) Jag har ox beslutsångest idag...... Kram Johanna

IKT i min vardag sa...

Grattis till det nya jobbet!

Jag tänkte direkt en vacker dov lila färg (orange är inte min färg även om andra får till det snyggt)


Linda :)

M sa...

Lila är snyggt ihop med beige, det kör jag själv. :)

Hem och Harmoni Marie sa...

Det är verkligen superkul att du fick nytt jobb! Jag vet precis hur det känns att vantrivas på jobbet (inte mitt nuvarande).

Orange... nja... känns mer som turkos eller blått är din grej. Eller kanske dovt mörklila....?

Ha det gott!
Marie

Emelie sa...

Bilden är i alla fall underbar så jag förstår dig!

Emelie sa...

Ja GRATTIS!!! Underbart! Ja orange kanske. Inte riktigt min färg. Jag hade lagt till djup brun och turkost!
Blir nyfiken på vad du nu har hittat på.
//Emelie

Emma sa...

Orange är alltid fint:) superdunderfint!

Karin - Mina Rum sa...

Stort grattis till ny jobbet! Hoppas att det kommer att bli kanoners.

Om du väljer sådär fint mild och bränd orange så tror jag att det kan bli bra. Skrikigt 70-tals orange är lite väl "glatt".

Ha en fortsatt fin söndag. Kram!

Grodmamman sa...

Orange var en otippad färg för att vara du!;) Jag tror mer på något inom den blå färgskalan, mot grått. Tråkigt kanske, men jag gillar blått!:)
Är allmänt trött på mitt jobb och igår satt jag och kollade lite på nätet på vad man skulle kunna läsa på högskolan. Annars känns kollegorna rätt bra faktiskt, kan säkert bli en del fighter, men jag känner mig starkare och vågar säga ifrån mer nu än förra hösten. Måste våga stå på mig själv och inte låta andra sätta sig på mig!!!
Kramar

Karin A sa...

Fniss, jag trodde aldrig att jag skulle släppa orange eller gult över tröskeln till mitt hem men nu har jag båda. Och jag gillar det. Brända toner åt tegel/brunt/beige kanske kan vara något om du inte riktigt vågar satsa full ut. :) Fin inspirationsbild!

LissenTo sa...

Sällar men till gratulanterna och säger äntligen, till det nya jobbet.

Glada hälsningar från ett soligt Sundsvall. // Lissen

Silverkant sa...

Stort grattis till nya jobbet! Hade lite fullt upp tidigare i helgen så jag såg den goda nyheten först nu. Man vill ju gärna säga: "Den som väntar på något gott..." men strunt i ordspråken - bara "Shit va kul!".

Hoppas du har fått i dig lite skumpa i helgen också :-)

Förresten, får man fråga vad det är för jobb?

Kram/Linda

Citypulu sa...

Grattis! Jättetrevligt att du har fått ett nytt jobb! Det tjänar du verkligen! Ha en bra arbetsvecka. Du har väl sagt upp dig?
Marja

Bella sa...

Stoooot grattis till nya jobbet!! Det är du så väl värd, äntligen!

Önskar dig all lycka!!

När börjar du?

Kramar Bella

Majas skafferi sa...

Hej! Gratulerar till nya jobbet! Ja, orange, det ÄR snyggt! Prova vetja- jag är redan frälst själv! (I alla fall i måttliga mängder..:)

Helena sa...

Hm ja säg det lila kanske el.smutsrosa låter väl underbart!
KRAM från mig!

Ewa`s Galleri sa...

Grattis till nya jobbet ,vilken lycka
Turkos tycker jag är fint att pigga upp med eller rött förstås som är min favorit
Ha en bra dag

Livet på Vestergård sa...

Stort grattis till det nya jobbet!!
Vilken härligt inspirerande bild. Orange kan vara snyggt på hösten. Jag gjorde ett försök med lila...men det gick inte. En del färger passar man inte ihop med helt enkelt.
Det blir spännande att se vad du gör.
Ha det bra! Kram Kicki

Camilla sa...

Jag läste i förbifarten på Bloglovin att du fått nytt jobb. Så himla kul. GRATTIS!! Det måste kännas heeelt underbart.

Ska bli kul att se bvilken färg du kommer sticka ut med. Turkost är ju himla fint. Men rätt vanligt. Marinblått har jag fått lite på huvudet. Vet inte varför. Blått har inte varit min färg sen jag flyttade hemifrån och släppte min illblå tonårsrum.. hehe.. Men färgen börjar hitta tillbaka till mej nu :)

Hoppas du visar snart vad du valde och vad du gjort.