torsdag 17 november 2011

Jag har inget att säga till mitt försvar

Även om jag skulle ha en skyddsängel, som vill mitt allra bästa, som skyddar mig och leder mig rätt så tror jag att inte ens den skulle säga "Jomen, självklart Fröken Fräken, visst behöver du köpa fler ljusstakar!"

En sådan tur då att jag mest bara lyssnar på mig själv, och jag säger alltid "Men så klart att du behöver en ljusstake till! Eller kanske två!"

För de två senaste veckorna har jag visst köpt en gammal sjuarmad smidesljusstake, tre Snöbollsljuslyktor, en hängande ljuslykta från Ikeas julsortiment 1996 (jag har en sedan tidigare så jag vet) och en adventsljusstake på loppis. Förutom den ljusstake som jag köpte på Indiska då alltså.

Ack ja så kan det gå. Allt är vinterns fel!

Tyvärr är inte det naturliga ljuset precis med mig, så det dröjer tills
det blir soligare ute innan ni får se de nya fynden.
Jag gissar på maj 2012. Ha!

18 kommentarer:

Helena sa...

Ha ha jag får det till 7 st.ojämt antal blir ju aldrig fel!1 eller 3 är mitt motto o 7 jag det är ju kanon :-)
Jag gillar snöbollslyktorna har bara 2 det är ju helt galet...;-)
KRAM från mig!
ps.idag har jag ett litet tips på hur man skrämmer en orkideé till lydnad host host blomning menar jag ;-)Välkommen in till mig o läs...inget fjäsk för dom inte!

Ewa`s Galleri sa...

Ljustakar kan man aldrig få för många
ha en riktigt skön kväll

LyckligaPraliner sa...

Hihi vad roligt :) Ja men...så länge du är lycklig är det väl bra?!

Ann-Louise

Unknown sa...

Ljusstakar att lysa upp vintermörkret med hjälp utav kan man fylla hela huset med ;)

Grodmamman sa...

Klart att du ska lyssna på dig själv!;)
Jag fattar ju inte själv att jag har så gamla barn, jag är ju som sagt inte gammal själv!:)
Golvet har nu fått klinkers och jag är sååå nöjd!
Kram

Livet på Vestergård sa...

Vilken vacker bordsyta!
Du har verkligen laddat upp med ljusstakar inför vintern :)

Maria sa...

Hi hi det där låter som jag. Tänk att ljusstakar och lyktor kan vara ett sådant begär efter. Fast jag får inte plats med mera nu....alla kan ju inte vara framme på samma gång. Här flyttas det runt och i och ur skåpen då och då. Önskar dig en fin kväll och helg nu. Kram Maria

Lyckoslanten sa...

Ljusstakar kan man aldrig få för många av! Men man får hålla koll! Förra julen tog ett ljusarrangemang med mossa eld i mitt kök. Vilken tur att mannen till skyddsängel kom in just då!
Ha en skön helg! ♥

millandante sa...

Det går ypperligt bra att titta på denna bilden så länge... sa du maj...?

KRAM

Lantmätarvillan sa...

I det här huset finns det någon som infört inköpsstopp på ljusstakar med hänvisning till att jag är missbrukare av dem. Bah som om....

Nyanser av vitt sa...

Hm...men man kan väl ändå inte få för många ljusstakar och lyktor va

Fint o Fult sa...

Håller med, ljusstakar är ett måste den här årstiden. Så många det går att tända innan det blir syrebrist är mitt motto...
Snygg bordsskiva som ljusen står på!
Monica

Dagar hos mig sa...

Kan knappt gå förbi en ljusstake eller ljuslykta utan att lyfta upp och klämma på den. Ofta får de följa med hem. Rensade i mitt stak- och lyktskåp igår och oj vad mkt roligt det kom fram...

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Skyddsänglar är väl egentligen där för att skydda en, och det finns väl inget ont i ljusstakar? Inte så att de plötsligt skulle gå till gemensam attack bara för att det kommer in några nya i gruppen? Så jag tycker du ska fortsätta lyssna på dig själv och fortsätta köpa ljusstakar. Själv har jag inte hittar några jag velat ha i det sista, men har kompenserat genom att gjuta egna i betong. Ska ta bilder av dem i helgen.

Ha en riktigt fin pysselhelg!

Söderbygården sa...

Vilken underbart stämningsfull bild du har lagt in. Ögongodis tror jag att det kallas. Och ljusstakar kan man väl aldrig få för många av? Jag tror att din skyddsängel hjälper dig att hitta alla de där fina fynden som du gör. Skyddsänglar håller inte emot och begränsar, det är inte deras grej. Det är jag säker på ;)

Ha en finfin helg med mycket pyssel hälsar Moa på Söderbygården

Pysselpralinen sa...

Haha, ska skriva ut ditt inlägg, förstora det 10 gånger och placera på strategiska platser i hemmet (typ på Herrns dator, i Garfield seriealbumet, i tv-soffan...) så kanske det blir ett SLUT på det här fjantet om att jag har fler saker än jag får plats med!

Jes/Vita villa vila sa...

Ha ha du är för go tjejen! Fin bild!

Så härligt med många ljusstakar!
Tänd ett ljus och låt det brinna :)

Kram Jes

Silverkant sa...

Jag säger bara: mer ljus till folket! Och i dessa tider är det bäste ljuset det levande och då måste man självklart ha ljustakar att sätta ljusen i. Det är helt logiskt och inget konstigt alls. Här hemma får folk ta av sig yllekoftan bums när de kommer innaför dörren nu för tiden. Värmeljus avger ju en del värme...

/Linda