onsdag 16 november 2011

Mer ivägsvepning!


Jag är inte den borne romantikern på något sätt, men vissa dagar så skulle man ju inte säga emot om man blev ivägsvept med en resa till Bali.

Jag bara säger.

9 kommentarer:

HannasHörna sa...

Hej!

Det hade man ju inte tackat nej till:) Fast jag hade nöjt mig med en resa till Kanarieöarna...

Kram

Lyckoslanten sa...

Fint med granarna! Mina väntar några meter utanför dörren! Jag skulle gärna bli ivägsvept där det finns tid för roligt pyssel som du håller på med! :o)

Ljuva Drömmar sa...

Håller helt med dig! Fast det går bra med något närmare också ;)

Här har granarna också kommit in. Jag kommer ihåg hur det var förra året då jag försökte skrapa farm mossa mm genom ett snölager o det såg jag till att undvika i år.

Hoppas du blir ivägsvept! Kram Maria

Unknown sa...

Den resan hade jag inte tackat nej till nu när vi går mot snön...

Kram Maria

Grodmamman sa...

Jag följer gärna med!;)
Kram

Ewa`s Galleri sa...

Jag hoppar på också
Ha en bra dag

Monkan sa...

Bali, tja, helt ok väl?

Nä men äsch, jag har ju inget pokerfejs, ååååååh ta mig dit!!! :) Tomtens renar har väl inget för sig just nu, borde väl kunna ställa upp?!

Fyra mini, ungefär precis det antal som jag skulle vilja ha, eller tre skulle räcka. Fast enkelspåriga jag hade tänkt piffa trista vita krukor med juligt rött, men virkat var ju verkligen grejen med stort G, rasande fint. Hur har jag inte kunnat komma på det, fast stickat, jag som funderat så länge på nåt lämpligt att sticka fodral till. Men nu har jag ju snudd på lovat krukorna en viss sorts dekoration så det är nog för sent att ändra.

Det där jobbet du fått låter ju helt formidabelt, du har inte ett till sånt på lager :) som bara skulle kunna planteras aaaaningen närmare eller tja varför inte i Stockholm?

Nä nu har jag inte tid att skriva längre, måste jag kolla vilken tid Indiska öppnar!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Hmmm...kanske ska sända iväg denna till min man?
Jag ser inte mig själv som överdrivet romantisk heller, men ändå är jag hästlängder framför min man när det kommer till just romantik. Tror att det måste vara ett allvarligt genfel hos honom... ;-)

Ha det gott!

K. Stamberg sa...

Det är väl en av fördelarna (man måste ju försöka hitta dem så man inte blir galen av avståndet) med att ha pojkvännen på Bali... det blir Bali och man blir totalt omkullkastad när man kommer av sitt plan och äntligen får ses igen. ;)
Så en hylling till kombinationen kärlek - bali - fötter som tappar fotfästet! :)