söndag 24 februari 2013

Banangult

Om jag, efter att samtliga fyra deltävlingar i Melodifestivalen har genomförts, tycker att Sean Banan är bäst minst dålig, är det då ett tecken på att bidragen i år var de sämsta någonsin eller är jag t.o.m än sjukare än vad jag tror?Dessa muntra påskliljor reflekterar på intet sätt stämningen i
det Fräkenska hemmet...

12 kommentarer:

MårsArt sa...

Genom alla deltävlingar som jag genomlidit har jag tänkt att INGEN kan vinna...(gillar nog Yohios låt bäst, kanske...)
Kan det vara en Hackeforskruka som dina påskliljor ståtar i? Hackefors porslinet är ju från Linköping, liksom jag. Jag har en liknande kruka.

Lantligt i smultronbacken sa...

Nämen inte Sean banan väl:)) Men jag förstår vad du menar, vilka skitbidrag. bedrövligt säger jag bara. Är nog dags för Christer Björkman att kliva in på arbetsförmedlingen.
Men jag tycker att rocklåten igår (Ralf) var rätt så ok.

Andra chansen till helgen och det brukar vara bra. Låtarna blir ju iaf liiiiite bättre andra gången man hör dem

Kram Teres

Helena sa...

Ja hörrdedurru svårtolkat det där Bananen ha ha.Jag gillar nog Louise Hoffsten eller vad hon heter den låten hade ett härligt flow :-) den handlade visst om en fisk ;-) skämt åt sido budskapet var tilltalande på nått vis!Bara döda fiskar följer strömmen ...
Jättefin är krukan den kunde jag gott o väl tänka mig.
KRAM från mig!

Nyanser av vitt sa...

Fina påskliljor fröken. Hoffsten är bäst tycker jag.

Det Vita Drömhuset sa...

Har dålig koll på låtarna så jag ska nog inte uttala mig alls! ;)

Krukan e underbar, sådana hade vi hemma när jag var liten! :)

Kram kram Åse

Unknown sa...

Förr var det 10 bra bidrag, nu är det 30 bidrag som inte alls kommer i närheten av schlager .. tycker jag då.

Men påskliljorna var fina och glada!

Kram
Pernilla

emmashem sa...

Hoppas du haft en skön helg och önskar en fortsatt fin söndag:)
Kram Emma

Monkan sa...

Jag brukar säga att det gör ju inget att det är massa dåliga låtar i deltävlingarna, för det är ju ändå bara en som kan vinna. Men det här året... kommer ingen att vinna! Inte en enda bra låt har gått vidare! Fast det är väl planen, Sverige vill inte riskera att vinna Eurovision igen, och nu har vi ju inte ens nån låt att delta med så då har ju planen gått i lås ;) En och annan bra låt har ju åkt ur, som Felicia, har jag för mig hon hette, hag jag för mig var bra.

Härligt att möta våren i din blogg. Att plugga är verkligen superkul men man lider ju allvarligt när man ser sånt här, jag vill också har pengar över att köpa blommor för. Kanske jag kan hitta några som är ätbara? Då platsar de i den hårt ansträngda budgeten :)

kungen o majkis sa...

Sean Banan minsann :-D! Då är du och Majkis i samma lag! Hon har dock garderat sig genom att också hålla på Yohio och Ulrik Munter.

Hoppas att du har kryat på dig!

Evas Pyssel sa...

Fantastiska blommor ! Nu längtar vi efter dem. Och man har även längtat efter en riktig HIT i Melodifestivalen. Men det kom ingen.helt rätt !!!
Kram Eva

Anonym sa...

Nej någon HIT blev det inte i år, men det är väl så att vi inte har råd att köra det stora spektaklet ett år till ;) Kan inte ens säga att Sean Banan bara är för mycket när min favorit (håll lite tyst om det) är Yohio...Haha!/Susanne

Anonym sa...

Nej någon HIT blev det inte i år, men det är väl så att vi inte har råd att köra det stora spektaklet ett år till ;) Kan inte ens säga att Sean Banan bara är för mycket när min favorit (håll lite tyst om det) är Yohio...Haha!/Susanne