lördag 9 februari 2013

Paus i tygtrycksfabriken

Nämen, hörrni! Livet börjar återvända!

Och tur är det, för jag börjar känna att jag har gjort mitt vad gäller att hänga i soffan. Så nu värmer jag upp med att göra lite tygtryck, har bara lite paus i väntan på att färgen i den första sektionen ska torka. Det här med torktid på färg är sannerligen en prövosten för oss pysslare. Det är ju klart att man skulle kunna passa på att dammsuga under torktiden, men ska man verkligen slösa en lördagseftermiddag på sådant?!

Ikväll blir det som vanligt Melodifestivalen tillsammans med den schlagerälskande (mohahahaha) herr Fräken. Det kan väl bara bli bättre än förra veckans startfält, som nog var det sämsta någonsin..
Jag har åter hottat upp vitrindörrarna till mina Billyhyllor genom att
byta ut knopparna mot dubbbelvikta läderband. Använde skruvarna som följde
med originalknopparna, behövde bara införskaffa muttrar att skruva fast med
på insidan av dörrkarmen.


13 kommentarer:

Den där Victoria sa...

Skönt att du börjar bli bättre. Snyggt med läderhandtagen. Billyhyllor är verkligen tacksamma bokhyllor som går att variera i oändlighet.

Kramar Victoria

Det Vita Drömhuset sa...

Härligt att du e på bättringsvägen!
Riktigt snyggt med de nya handtagen! :)
Ja förra veckan får vi hoppas var bottenskrapet! ;)

Kram Åse

Grodmamman sa...

Så skönt att du börjar bli bättre igen!:)
Här blir det inte så mycket Melodifestival då sonen spelar match med Västgötalaget i bandy, vinner de idag är de i SM-final!:) Å andra sidan räcker det kanske med att se snabbgenomgången om det inte är bättre än sist.
Nu snöar det hos oss och man kan åka skidor igen, jippie!;)
Kram

Grodmamman sa...

Glömde ju skriva att det är så snyggt med läderband istället för knoppar!:)
Kram

Bellas Lantliv sa...

Skönt att du är piggare!
Snyggt med läderhandtagen.
Kram

Linda.. sa...

Schnyggt fröken fräken!

Här ska det också kollas på mello och ätas
Kebab. Medans jag målar både spjälsäng (helt omöjligt och svintrist!) och gunghäst!

Fin lördag på dig!

Kram

Anonym sa...

SÅÅÅ snyggt det blev med läderband som handtag! Hyllorna - är det IKEAs Billy!
Nä, nä inte slösa bort en lördag med att dammsuga, vilken otäck tanke! Dessutom är dammtussarna under sängen änglarnas tofflor, och dem ska man ju inte ta ifrån dem... hi hi! Vet du att det dessutom nöter på möblerna att damma för ofta? Det är i o f s min egen teori, men...
Siv i Gbg

Smultron på ett strå sa...

Oh, tygtryck! Det låter ju jättespännande! Men, lite tveksamt om en rastlös en som jag kan hålla på med sånt... Supersnygga handtag på din Billy!//kram maria

Hanna sa...

spännande med tygtryck.
Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

Anonym sa...

Väldigt snyggt! Kul att energin återvänt ;)
Ha en fortsatt fin helg!

Monkan sa...

Tygtryck ser vi fram emot, det har vi ju sett himlans fina exempel på tidigare här i bloggen.

Jag är ledsen att behöva säga att Fröken nog hade lite fel... denna veckas Mello lyckades definitivt med det omöjliga, att vara sämre än förra veckans. Den enda någorlunda ok låten, nummer 2, gick inte ens vidare utan åkte ut i sista omröstningen. Men det är ju flera deltävlingar kvar, det kommer säkert en bra låt nån gång. Det är ju ändå bara en låt som kan vinna :)

Klart man kan hänga i hörnet! Om du med "herrn i pälsmössan" menar tavlan längst ner till höger på vänstra väggen så var det precis vad jag tänkte, där skulle det kunna hänga en tavla. Men om det känns för symmetriskt så kanske en ovanför eller nedanför den som är längst till vänster? Ja som sagt, hörn, helt ok. Fast det var ju ett tag sen du skrev det här så du har säkert hängt färdigt vid det här laget. Själv brukar jag snarare få frågan om jag vet att man kan hänga tavlor på väggarna... Jag har EN, min stora tygtavla.

She did it again, ja inte har jag glömt den betongmålade urnan :) Ljusstaken ser verkligen ut som koppar! Är du helt säker på att den inte var koppar från början? Det här att det inte finns någon före-bild gör min aaaaningen misstänksam... ;)

Har inte heller förstått det här med Facebook, Instagram och Twitter, de vill liksom att man ska skriva korta texter, jag fattar inte hur man gör sånt! Jag har faktiskt FB, observera har, inte använder. Det är rätt bra att ha som sista utväg när man ska leta reda på gamla kollegor etc.

Hannis sa...

Det där med mello har jag givit upp...Hänger inte med i alla svängar och deltävlingar!

Snygga handtag.
Det är såna detaljer som förändrar en hel möbel.

Lantmätarvillan sa...

Ja varför måste man slösa tid på städning, synnerligen onödigt.

Jo här inväntas torktiden, mycket prövande måste jag säga. Man vill ju bara få vända på tyget och måla på baksidan.