måndag 4 februari 2013

Pysselrapport

Nå, nå, nå, nå???
Hur har det gått med ert pysslande i helgen?

Jag måste säga att tidspress inte är det bästa för min kreativitet, i alla fall inte när det gäller att komma på idéer. Men nu hade jag ju redan en massa grejer på gång så när jag nu hade satt en deadline fick det mig att slutföra projekten.

Kubhyllor verkar vara på gång i vår, så jag gjorde en egen variant! Jag köpte trälådor från Åhlens som jag sedan målade insidan av och klippte ut trianglar i självhäftande plast som ytterligare piff. Sedan var det bara att stapla! Här testar jag bara med lite olika småsaker i, men vore det inte kul med omsprayade leksaksdjur?


Färgåtergivningen är inte helt korrekt då dessa står i lägenhetens allra
mörkaste hörn. Nyanserna är inte åt det neonfärgade hållet i verkligheten.

8 kommentarer:

Iris // Alla dagars kaos sa...

De mönster och färger du dekorerat med påminner lite om en billig mönstrad kudde på Ellos som också är jättefin, ett tips om du vill matcha lite :)

Själv fick jag tummen ur och flyttade min tillfälliga verkstad ifrån matrummet till köket och målade några lager färg på några köksluckor, har många många kvar så det var bra med lite spark i baken :)

Kram /iris

Grodmamman sa...

Pysslande i helgen?!?!?! Varför pyssla när man kan se två handbollsmatcher, leta födelsedagspresent i gallerian, se en bandymatch och Melodifestivalen med familjen, sova, se en bandymatch till, åka skridskor på Vänern i en timme för att sedan se ytterligare en bandymatch!:) Däremellan var man ju tvungen att köra en och annan maskin med tvätt och hänga upp den, så att familjen hade kläder i morse när veckan drog igång igen. Pyssla, ja det ska jag göra, men en annan helg!;)
Kram

katha´s kortmakeri sa...

Vilka härliga kuber blir säkert toppen med målat pynt i.
Ha de gott!
Kram Katha

Borgmästaren sa...

Det blev ju toppenfint! Själv gjorde jag ett gökur http://mitthemarminborgnaturligtvis.blogspot.se/2013/02/gokur.html

vitahusetochelvis sa...

Fint! I vårens trend färger :)

/S

kungen o majkis sa...

Väldans snygga lådor! Möjligheterna är ju oändliga!

Jag virkade lite i helgen, en till flätmössa till utlottning för att vara mer exakt :-D!

http://kungenomajkis.blogspot.se/2013/02/utlottning.html

Nenne sa...

Limmat lite på en bollkrans, kört igång med en hjärtekatts-katt som ska bli present, beställt rull- och plisségardiner och plockat fram rätt färgnr till allrums-projektet. Limmat lite fler bollar, kikat på nätet o i tidningar efter bra lampa till vardagsrummet.

Jättemassa kul på g hemma!!!

Dina kuber var jättefina!!!

Ha en bra dag!

Anonym sa...

Väldigt fint med härliga pasteller och mönster!