tisdag 12 juni 2007

Efterlysning!


Är det någon som vet mer om dessa förmodade kryddburkar från Höganäs? Härlig blå glasyr med kork som är snyggt placerad på sidan, har dessa burkar tagit plats hemma hos mig. Vid Höganässtämpel undertill står det stämplat 70. Årtal? Serienummer? Någon som vet?

Vaxduken från Tiogruppen är också snygg!

6 kommentarer:

Malin sa...

Nej, jag har inte sett de burkarna förut. Ett tips är antikviteter.net och forum antikprat, där kan man fråga om det mesta.

Gillar också duken, har den på mitt skrivbord :)

malla sa...

Känner att jag har lite dålig koll på Höganäs, tyvärr! Men jag säger som den andra malin att antikprat är en bra infokälla!

Men jag vet iaf att både Herta Bengtsson & Signe Person Melin har formgett för Höganäs under 50-60-70-talen. Och Herta B har definitivt en förkärlek till blått! :)

Fina burkar var det iaf! :) Lycka till med infojakten!

Fröken Fräken sa...

Tack för tipsen! Jag ska göra efterforskningar. Tyvärr finns inte personen som köpt dem till hands längre, så jag kan inte fråga henne..

Anonym sa...

Såna har jag aldrig sett förr. Jättefina!

Ada sa...

På tal om ställen att fråga rekommenderar jag mitt www.retroforum.se -och nystartade www.antikforum.eu för äldre ting

Välkomna!

Ellan sa...

Hejsan!
Jag har också sådana kryddburkar hemma.... Men vet dessvärre inget om dem. Jag har 5 stycken med 2 ark oanvända klistetiketter där det står olika kryddnamn på. =) Hur har det gått med efterforskningen??