söndag 15 juni 2008

Rutor i rummet

Idag ska det förhoppningsvis bli lite fotograferande av på fredagens och lördagens fynd, och kanske blir mysteriumet med papperskorgen som inte ska användas som papperskorg uppdagat!



Nu blir det istället en bild på vad man också kan göra med tyget med hål i, jag har spänt upp det på en träram och ställt i sovrummet. Nu döljer det också lite fula ledningar bakom! Man skulle även kunna ställa ramen i ett fönster och ha som insynsskydd.



Föll också för ett erbjudande om två påslakan för 150 kr på Hemtex, och de var faktiskt jättebra. Vet inte om det syns så jättebra vilken fin brunbeige färg det är på rutmönstret?! Men jag vill ha in mer av den färgen i sovrummet, så det blir nog inköp av tyget på Pentik.

Idag ser inte himlen lika blå ut som igår, utan snarare som om det kan börja regna när som helst...

14 kommentarer:

Anonym sa...

God Morgon!

Vilken fiffig idé att spänna upp tyg sådär på en ram, blev ju jättefint. Och smart att gömma ledningar och sånt bakom juh!

Ja jag är visst inne i en riktig målarperiod nu och du i syperioden märker jag...hihi! Tycker ju det är så roligt att man har nåt man tycker om att göra när man är hemma. Då är det bara att pyssla med nåt :)

Just nu skiner iaf solen lite här hemma, men det ser inte ut att bli långvarigt, vi får se.

Hur som helst ska jag iaf på söndagsloppis idag och sen blir det städningen här hemma för imorgon kommer älsklingen hem och då vill jag att han ska tycka det är såå skönt att få komma hem! Och är det lite städat, diskat, undanplockat och inga dammtussar som syns så känns det ju ännu bättre att komma hem!

Ska nog byta sängkläder också så han kan slänga sig och vila i en alldeles nybäddad säng för jag är helt säker på att han är helt slut när han kommer hem...hihi!

Ååhh...jag tror jag längtar en del efter honom nu när 1 vecka gått *ler* Tänk att få läga armarna om sin älskling och få världens kram och puss! Sen ska jag nog bara ligga bredvid i sängen och kramas länge!

Önskar dig en härlig söndag!

Anonym sa...

Oh så nsyggt det är det där håliga tyget. Jag hade viljat ha gardiner i vardagsrummet av nåt liknande. Påslakanet var superfint också, jag var ju på Hemtex i Luleå i går och kikade lite.

Tavellisten av Ylva är verkligen nåt speciellt. Jag älskar den :0) och blir glad varje gång jag kommer uppför trappen på övervåningen.

~Livet i byn

Lisas inredningsblogg sa...

Så snyggt det blev med tyget upphängt! :D
Hmm undrar hur det där tyget från Pentik ser ut??
Javisst glömmer vi matchen, trist att zlatan inte spelade mer bara.. inte är han snygg men grymt duktig!
Jag måste ha missat de där påslakansetten, sjukt snygga ju. Jaja förhoppningsvis hade de inga här hemma.. KRAMAR

www.gottablandat.wordpress.com sa...

wow vilket läckert tyg!! Urfiiint!!

Tjohalia sa...

Vilken smart idé att gömma fula ledningar bakom det fina tyget. Påslakanen var också riktigt fina, kram Sandra

Mia sa...

Bra idé!

Nu har jag set Konsum-lägenheten - såå härlig! Vilken idé också att bo i en gammal butik, tänk det lär ju liksom vara en naturligt öpen planlösning och sen allt ljus!
Förstår varför du gillar den. Kanske ska hemåt en vända nästa helg till familjen, då kan jag scanna in bilderna från reportaget och skicka de till dig. Men lovar inget, men försöka kan jag!

Kram Mia

Sara sa...

Det blev jättesnyggt att spänna upp tyget så där, bra idé. Påslakanen var jättesnygga.
Kram Sara

Anonym sa...

Super fint med alla rutor. Sa du att du fyndade påslakanen på Hemtex? Har minsann inte sett dem där (riktigt snygga). Det riktigt kliar i fingrarna på mig, har så många projekt på "att fixa- listan" men jag hinner inte med dem. Känns som att jag måste avsätta lite tid till att måla bord etc. mellan alla mina jobbpass.
Ha en mysig kväll!

Pysselprinsessan sa...

Snyggt sätt att gömma tråkiga saker på! Smart! Kanske måste göra likadant brevid srkivbordet där det finns 2 avklippta elementrör! Riktigt tråkigt!! För tillfället är en rätt så fin litografi placerad där, å det känns inte helt värdigt... Den bara hamnade där i flytten och har tydligen stått kvar sedan dess. :)

Åh, loppis. Jag hade ju tänkt mig på loppis i helgen... Men då var älsklingen för bakis. Suck! Å jag kan ju inte köra själv än (men jag kämpar för tillfället för fullt). Så ingen loppis för mig. Jag för väntar mig dock bli gottgjord med flera loppisar till veckan!! :D

Å superfina vaser och tyger i de tidigare inläggen! Å jag håller med, trådlöst!? Näe, knappast! Själv har jag knölat in modemet vid sidan om ett skåp. Nu ska vi bara köpa 1349 meter sladdgömma på CO sen är det klart! :P

Kramar

Pysselprinsessan sa...

Jo javisst ja! Spjälorna är ett slags fängelsegaller... :P Hihi! Näe! Fast nästan. Sambons far har snickrat ihop ett fönsterskydd kan man väl kalla det. Fönstret ligger ju i golvhöjd på avsatsen efter halva trappen. Så om nån (syskonbarn) skulle ramla ner för trappen finns annars risken att man fortsätter ut genom fönstret och ut på gatan... Usch hemska tanke!!

Vi hade väl först planerat att ta fram det om det kom gäster och plocka bort det sedan. Men det liksom fastnade (inte bokstavligt) där och ger faktiskt ett ganska fint skuggspel!

Ja, det var en lång och virrig förklaring... :)

Kramar

Anonym sa...

Vad snyggt det blev med det uppspända tyget och vilka fräscha sängkläder!Riktigt fint.
Kram Rebecka

Anonym sa...

Go´kväll!

Jo jag håller med om att Photoshop är ett bra program, men Picnik är såå lätt och det går såå snabbt :)

Blev så himla glatt överraskad över sidan så nu har jag gjort ny header och profilbild. I fortsättningen kommer jag använda mig av Picnik när jag vill piffa till mina bilder i mina inlägg :)

Man måste ha nåt att pyssla med, annars blir det lätt väldigt trist! Helt klart ska man göra det man mår bra av :)

Jasså du har trixat i köket, nu blir jag nyfiken på att se :)

kram!

Fröken Fräken sa...

Hej Rebecka; kul att du gillade det! jag kan intyga att man också sover riktigt gott i påslakanen ;-)

Monkan sa...

Vilken smart idé att gömma rören på ett så snyggt sätt :-) och vilket tufft sängbord.