tisdag 2 december 2008

Lysande rött

Men vad är det frågan om?
Nu har jag gått och blivit förkyld igen!! Med lysande röd näsa som följd. Och hur raspig jag är i halsen ska jag bara inte prata om, för det har jag för ont för! Jahapp, då är det väl bara att göra det bekvämt för sig på soffan. Fast på söndag då SKA jag åka till Malmö - så det så!

Lite mera i pyntväg! Har hängt upp mina stora pumlor i fattigmanssilver i fönstret, och försökt mig på att fotografera dem... Jag gillar sådant här julpynt som inte är typiskt juligt; tomtar är ju inte min grej.


24 kommentarer:

Helena Dovier sa...

Nej men inte sjuk nu igen! Vad tröstlöst det måste vara. Men du har i alla fall fått det jättefint i fönstret med fattigmanssilverkulorna :-). Helt min stil också med pynt som inte är så där ultrajuligt. Här hos mig lyser pyntet med sin totala frånvaro, eftersom jag går och laddar inför ommålning av vardagsrummet som är tänkt att påbörjas om en och en halv vecka. Det blir en riktig rysare, men förhoppningsvis blir slutresultatet bra.

Krya på dig nu!

Kram från Helena

Madeleine Berglund sa...

Hej! Äntligen någon som inte heller är förtjust i glögg. Jag tycker det luktar gott men där går gränsen. Jättefina silverkulor. =) Krya på dig, hälsa soffan! kram Madeleine

Anonym sa...

Så jäkla trist att bli kyld igen....nu kan du ju vara Rudolf med röda mulen. Håller med dej om tomtar faktiskt, har haft min tomteperiod här i livet. Fast någon tomte blir det allt, har någon kul på vinden om jag inte minns fel.

Krya på dej och hoppas det går över snabbt!!

Kram!

In my house sa...

Hej hej.... Duuu, jag känner mig oxå lite halv vissen :(
- Tvättmedel funkar jättebra,,, vi har en gammal toa med gammalt handfat och toasits,,, igår tog jag och strödde ut överallt,,, sen tog jag en blöt disktrasa,, eller jag satte i proppen,, med lite vatten, så att man tar trasan i där ibland!!! Såå lite vatten och sen gno,,, (härligt att du oxå är en städtoka) Har du provat med klorin,,,??? gör det sen annars om inte tvättmedlet biter riktigt!!! Ibland kan ju emaljen bli mer sliten och se skitigt ut,,, då är nog klorin bra!!!!
Tvättmedel funkar oxå om man har rostfri diskbänk,, blir skinande... Mina handfat blev jättefina,,, så jag hoppas att du oxå blir nöjd!!! :)


Kramar josse (städtanten)

Golden&Vitt sa...

Hoppas att du hinner bli frisk till din resa.

Måste *fnissa* ...det är klart att tyget var slut på Lördag , jag köpte allt på Fredag*förlåt*..

Kram/Annika

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Från en sjukling till en annan: jag gillar inte heller tomtar. Inte hos mig i alla fall. När man kommer till andra kan det vara hur mysigt som helst. Men här finns inga tomtar på loftet ;)

Kram och krya på dig!

Lilla huset på prärien sa...

Ahhh tjusiga - sådana fick jag minsann med mig hem från stan idag. Lyxigt att få gå där ett par timmar. Jag brukar köpa någon kula per år så det har blivit lite av en samling nu *ler*

En tomte kom det med hem också... har några favoriter ;)

Krya på dig! /Kram Jenny

Sara sa...

Hejsan

Inte ska du bli sjuk igen.... Så fina pumlor, jag älskar tomtar förresten.
Kram Sara

Tulipa sa...

Värst vad du åker på det ena efter det andra!
Snygga kulor i alla fall!
kram Tulipa
Och jösses så mycket snö!
Härligt.

Anonym sa...

Här hade jag minsann lite att ta igen efter mina bloggslöa dagar...JÄttefina bumlingar i fönstret, men visst är det svårt att fota sådant material, fast du lyckas såklart...

Men åh, så fint med all snö....blir så avis så du anar inte. Jag skulle väldigt gärna vilja att det såg ut så här oxå utanför mitt fönster...

Synd på förkylningen, men rött är ju en bra färg för december så det är ju bra (skojar såklart, stackars dig), krya nu på dig gumman, kramar

Nettan sa...

Håller med dig..inte för mycket tomtar..har några från maileg bara..kulorna var riktigt snygga!!
Vilken otur du har då..sjuk igen, tror du får ta till någon sån där gammalbeprövad huskur elle nåt! Krya på dig!!
Kram Nettan

Anonym sa...

tomtar är nog inte riktigt min grej heller - ändå har jag lyckats samla på mig ett helt gäng som dyker upp varje jul...... ;)

Inspiration i vitt sa...

Dina kulor är underbara och vackra, jag gillar inte heller julpynt i traditionella färger.
Kram på dig/Ingela.

Anonym sa...

Riktigt snygga! Jag ska försöka få upp några pumlor i en gammal lampkrok i taket ikväll, men soffan lockar väldigt distinkt! ;)

Helen sa...

Snygga! Läckert med kulor i fönstret!
Hoppas att det är en snabbt övergående förkylning du åkt på!

Mia sa...

Det enklaste är verkligen det snyggaste!

Kram Mia

Hannis sa...

Visslar på Rudolfs låt och tänker på dig,hehe!
Närå!Hoppas att du snabbt blir frisk.
Ett elände när man åker på förkylning efter förkylning!

Juldekorationen(Pumlor/Kulor)är skitsnygg!!Min smak!

Anonym sa...

Oj så härligt att se dessa kulor! Det påminner mig om någon... Kram anna

Jo sa...

Nämen! Sjuk igen! :( Stackare! Du får se till att verkligen kurera dig och bli frisk denna gång!
Jag är ju som du, inte så förtjust i tomtar, så sådana kommer allra tidigast in hos mig dagarna innan julafton. Men julstjärnor osv, det finns nu även hos mig!

Krya på dig!!

Liljas Corner sa...

Men stackars dej :/ Krya på dej!

Malin sa...

Jösses vilken sjukling du är=)
Jobbigt att vara sjuk, tråkigt och rent av stressande kan jag tycka.
Har svårt att vara sjuk... Ser saker som behöver göras men man har varken ork, tid eller lust när man är sjuk, så hela hemmet står och förfaller.
Inte för att min sambo är utan armar på nåt sätt..=)

Pumlorna är superfina, vintriga och snygga.

Lyktor och Tyg sa...

Hoppas du blir frisk till helgen.
Jättefina kulor, jag är inte heller någon tomte älskare.
kram Kristina

Monkan sa...

Silverkulor var rysligt stiligt, såna har jag inte sett förut. Hos mig blir det några tomtar sen närmare jul, och en ängel som jag köpte på Hem-mässan i oktober. Jisses vad mycket snö ni har, jag vill ha! Kan du inte ta med lite på flyget till Malmö och dumpa över Stockholm :-) Som Tomten tänkte jag säga, men nej det är väl inte han som ger snö, men jag tänkte på din röda näsa, fast då är det ju Rudolf du är ;-) Klart du ska till Malmö, för det är väl inga bihålor den här gången?

I min affär finns (ska finnas) hyacinter i två varianter, "doftsvag" och "medelstark doft". Och de medelstarka fanns bara i rosa och bara några få, de vill inte ta in såna pga doften. Det är ju omtänksamt, men kan de inte sälja dem innan de börja blomma då istället, t.ex genom att sänka priset :-) så slipper de doften…

Du har helt rätt i det där med bruna burken, precis så såg den ut. Däremot kommer jag inte ihåg vilken konsistens innehållet hade men mysteriet med farinsockret har löst sig! Det finns två sorter! Ja förra gången jag handlade fanns uppenbarligen bara en sort... En Utredning har påbörjats!

Självklart ska jag ta en vända förbi Åhléns, vågar inte tänka på vad jag kan ha missat där. Hmmm, känner jag lite rysningar gå genom Fröken vid tanken på vad jag gjort... köpt färdigt! ;-)

StrandviksVillan sa...

Superfina kulor! VILL HA!!
Nej, jag gillar inte heller tomtar, hellre änglar då.

Vilken tur att du inte har ont i fingrarna, för nu kan du ju fortfarande skriva, hihi! Skämt åsido, krya nu på dig gumman!
Kram Anki