fredag 26 juni 2009

För bara en stunds ro



Här kommer en bild i repris (på en kudde som jag själv gjort, med schablonbokstäver från Panduro). Men den passar väldigt bra just nu. Med väldigt trötta fötter ska det bli skönt att vila mot en kudde, i en soffa i ett par stunder. För nu börjar vi verkligen bli trötta! Den där ungdomliga entusiasmen över affärer, äventyr, nya vyer etc som vi kände för en evighet sedan (dvs i måndags) börjar bytas ut mot trötthet, pensionärsliknande gång och viss hemlängtan.

Ikväll ska herr Fräken försöka ge sig på att packa. Själv ska jag sitta och fnissa i ett hörn. För det kommer att bli väldigt intressant att se hur allt ska få plats i väskorna. Särskilt efter idag när han köpt två par skor till. Ja, jisses.

Och Michael Jackson. Kanske har han till slut fått uppnå lugn och frid.

20 kommentarer:

Milla sa...

Visst är man helt slut efter storstadssemester! Men det är kul att komma hem och se allt man shoppat! Visst är det tragiskt med många av de stora världsstjärnorna... Ju större de är desto svårare liv... Kanske har han som sagt äntligen fått ro... Hoppas du får en fin helg. Kram Milla

Grodmamman sa...

Hur går det själv med packningen?!?;)
Nu blir jag ju tvungen att flytta bordet för att kolla hur det blir så som du säger!:) Kanske får ställa tidningskorgarna i zink under bordet istället och träkorgen vid sidan... Det får jag nog testa!:)
Kram

Må Gott sa...

Borta bra men hemma bäst. Ack så sant så sant. Men va kul det blir för er att få packa upp alla skojiga saker ni shoppat.

Stackars lille Jacko. Håller med dig - hoppas han får frid nu. Tänk vilka minnen man har till hans musik. (läs dagens blogg hos mig *fniss*)

Kram Anette

Jenny sa...

Hej!
Vilken vacker kudde!

Känns lite overkligt att "Jacko" är borta..skum var han men oslagbar på musik o dans!

Ha en skön helg,
Kram Jenny

Unknown sa...

Jaa... nog är det så. Borta bra men hemma bäst ;)
Men kul är det att få vidga sina vyer i korta stunder..
Här har jag fyndat ett skåp som jag i mitt inre såg precis hur det ska se ut. Vitt ingick i planerna.. men nu har visst världens diskussion utbrutit huruvida jag får måla det lr inte *suck* Penseln kommer nog fram ändå :)
Ha en trevlig kväll och helg
Kram Maria

Aratorps Lena sa...

Nästan lite otur (??) med vädret. Det ska ju helst inte vara tropik hetta när man ska shoppa som bäst.... Min käre sambo undrar om ni sprang på Sigge cigarr (taxen) när ni var på Tygverket? (Han är bra kompis med Classe som äger stället). Skönt att påsen kom tillrätta! Kanske någon varit och gluttat men inte sett värdet i den...
Trevlig resa hem! Kram!

Lilla huset på prärien sa...

Åh vilken tur du har som får vara och shoppa hela dagarna lång! Härligt låter det i mina öron!! Fast jag har också förståelse för din hemlängtan - längtar nästan alltid hem när jag är borta! Hur mycket jag än har längtat bort så längtar jag ändå hem...

Ha en riktigt skön helg!

Kram Jenny

Sanna sa...

Är kudden från Ylva Skarp?Den är ljuvlig hur som helst!!
Er storstadssemester låter lyckad!:) Skulle vara roligt att se lite av dina fynd!
Kram
Sanna

Lauras gård sa...

Man ska ta med en tom väska då man åker på shoppingresa som man kan fylla med allt man handlar... Förstår att du längtar hem till lite vila efter varma och hektiska dagar i Stockholm.

Ja, Michael Jackson, vad tragiskt att han har gått bort! Ett sådant geni, men vilket liv han levde... skulle inte vilja byta... Kram Stina

Vitt och Blått sa...

Vilken underbar kudde du har gjort! :) Ännu en idé som väcker min egen lust att skapa! Jag får idéer om kuddar till min nya altan (långt bort) Där man skulle kunna göra en bänk med kuddar som alla har ett ord och så kan man bilda mening på så sätt.. :)

Visst är det lite läskigt att Michael Jackson är död! Kommer ihåg när man fick veta att han köpt en plats för att bli nedfryst när han dör för att kunna bli uppväckt när den tekniken finns. Han kanske återvänder om hundra år! Vem vet.. Otroligt bra musik och han kommer antagligen att bli större nu än när han levde, lite som Elvis kanske.

Ha en skööönt helg!
Kram E

Stjärnor & Champagne sa...

Hihi ja ni verkar ha haft ett äventyr i Stockholm med shopping och allt. Ja jag hoppas verkligen att M.J har fått frid från allt, synd om hans barn bara.

Kram A

Ingrid sa...

Ni verkar ha haft fullt upp hör jag ;0) Måste vara härligt att få gå i Himlas egen butik...men livsfarligt för plånboken!

~Livet i byn

Jo sa...

Det är skoj att shoppa, men det kan ju faktiskt bli lite för mycket efter ett tag.... :)

Själv sitter jag och tar det lugnt en stund innan grannarna kommer över och käkar lite hamburgare hos oss. Vi har inte hunnit umgås så mkt med ruckelgrannarna, eftersom vi jobbar på mycket, men denna helg är vi ju lediga från renoveringen och då passar vi på att umgås.
Hoppas att du är nöjd med din shoppingtur till Sthlm, ser fram emot att få se bilder sen! :)

Sussi sa...

Vilken tur ert drama fick ett lyckligt slut...
Hoppas även packningen får det!
Tingeling Sussi

Mitt skabbiga chica hus sa...

He he, vill du att jag skickar över maken? Han är en riktig packningsfaschist (stavas det så;o)Om inte han varit med hade vi aldrig kommit hem från loppisen.
Seriöst, jag får inte ens packa matkassarna för det är viktigt att det packas på "rätt sätt".. (!)
Men så länge han hjälper mig hem från loppishimlen så kan han gärna få behålla sin lilla böjelse *he he*

Kram kram
Mia

Bella sa...

Hi hi inte lätt att packa alla gånger, brukar ha de problemen själv när jag ska hem... på något konstigt sätt har man alltid med sig mer hem än när man kom... :)

LÅter som om ni haft sköna semesterdagar i alla fall!!

Kramar Bella

Tulipa sa...

Vilket drama som utspelade sig i förra inlägget!

Med lyckligt slut!

Hoppas ni kommer hem med allt då..*ler*, inga påsar kvarglömda...

Mariette

Emma sa...

Hej!

Tänkte fråga lite om dina Clas ohlson stämplar. Hur rengör du dem :)?

rustik charm sa...

Hur går/gick packningen? Här hemma har vi nyss packat upp eller ja, slängt allt i tvätten:)
Ha en bra dag.
Kram Kristina

Lina sa...

Å jag skulle också behöva lägga min kind mot en sådan nu! bra med text som påminner om nödvändigheterna.
/Lina