fredag 5 juni 2009

Ny dag, nya tag

Tack för alla medkännande kommentarer på mitt förra inlägg. Och det verkar som att fler har fäder som gärna vill hjälpa till, men kanske inte alltid på bästa sätt..
Ska idag försöka hänga om gångjärnen, och sedan se om det behövs spacklas. Känns ju som om det kanske inte var just det här pysslet som man helst ville ägna sig åt!

Jag ska snart iväg på loppis, och jag hoppas komma hem med en del inspirerande fynd. Just nu känner jag mig lite seg, så jag skulle behöva en kreativ spark :-) Med molntyngd himmel och temperaturer som gör att det mer känns som slutet av april än juni så lockar inte utomhusliv i alla fall..

Tills vidare tipsar jag om kökshandukar som inhandlades i lördags på Fabriksbutiken (fast den heter väl något med "Ittala" nuförtiden??) Det var just då halva priset på alla kökstextilier, så de kostade 14 kr styck. Det syns inte här, men handdukarna har stora öljetter för upphängning.Så min smak med de stora sifforna!


13 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

De är underbara! Jag har kikat på dem tidigare för jag tycker de är så grymma. Kanske tar mig en tur dit idag då och ser om de rear ut dem här nere också :)

Hoppas att du hittar några kul fynd på din loppisrunda. Loppis är härligt!

Kram Jenny

Therése sa...

Åh, vilka jätteläckra kökshanddukar!!

Kunde inte annat än le lite, när jag läste om din pappa!
Ville bara hjälpa till...men ändå blev det så fel..hi hi!

Du får ha en härlig dag (fast utan sommarvädret tyvärr) :-(
Kram Therése

Ingrid sa...

Men hallå? Inte ens helgen var ju varm här hos oss. Då stormade det så saker flög omkring. I dag är det 5 C ute och jag har plockat fram täckbyxorna. Nu är jag less!!

~Livet i byn

Pieni Lintu sa...

Häftiga handdukar!!! :)

Här i Vasa, Finland, är det jätte kalt.. Ca +5....brrrrrrr!!!

Hoppas att du hittar kula saker i loppis!! :)

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vad skönt det är att kika in hos dig en stund och bara få njuta av allt fint du visar! Nu gav du mig tillbaka lust igen.

Fnissade lite åt din pappas "stjälp", låter som min svärfar ;)

KRAM från Eva

Unknown sa...

Hej

Vilka underbara handdukar och ett bra fynd.

Ha en trevlig helg!
KRAM

Mia sa...

Var ligger den här Fabriksbutiken? Finns det flera? För jag har hört om någon i närheten av Örebro? Eller är du här i krokarna?
Snygga handdukar iaf, det är Mia varning på dem..:)

ang bibliotek, upptäckte nu att mitt lånekort som inte alls hör hit längre fungerade alldeles utmärkt ändå. De kollar visst var man är skriven så nu behöver vi inte ha 25 olika lånekort i plånboken. utvecklingen går framåt..:)

härlig helg
kram mia

Grodmamman sa...

Vilka häftiga handdukar! Vi har ju en Fabriksbutik här i stan, men jag är nästan aldrig där! Kanske skulle ta en sväng dit i helgen och se vad de har!:)
Kram

Milla sa...

Vilka jättefina handdukar! Vill också fynda i Fabriksbutiken. Vi hade en sån nära här förr men den har tyvärr stängt. Hoppas finna nån i sommar! Kram Milla

Jessica sa...

Vilka urfräcka och fina handdukar och till vilket pris. =)
Synd att det ligger en bit bort, annars hade det varit värt ett besök.

Hoppas du får en fin helg!
Kram
Jessica

Anonym sa...

Vad kul, jag köpte sådana handdukar idag =)

Malin - I min trädgård sa...

Men vilka häftiga handdukar! De gillade jag ver´kligen! Jaha... Fabriksbutiken... en sådan har vi ju i närheten också faktistk... Kanske ska ta en vända någon dag och se vad de har.

Ha en skön dag!

Kram M

Anonym sa...

HEJ! tack för en inspirerande blogg!
jag undrar bara var du har köpt handdukarna??dom var super snygga!
Mvh Therese.