söndag 21 juni 2009

Semester!

Idag drar jag söderöver på semestertripp! Vi får se om jag tittar in under den kommande veckan. Jag brukar ha lite svårt att ta bloggpaus...

Här kommer lite bilder på hur det grönskar på min balkong. Jag hoppas att den vattnare som jag engagerat ser till att blommorna frodas lika mycket när jag kommer hem. Alltid bra att ha lite fotobevis på hur det såg ut före...










25 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Ha det så ljuvligt på din semester!!!

Många Kramar från mig :)

Vårt hem på landet sa...

Hoppas du får en alldeles underbar semester! Härlig grönska du har på balkongen!

Emelie sa...

Härligt på din balkong! Skymtar samma fat som även finns på min balkong...*ler*

Ha det härligt!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Hoppas du får en riktigt härlig semester!

Ingrid sa...

Ha en fin semester!! Jag är också ledig från mitt förskollärare jobb i 6 veckor framåt. Ska jobba lite på Handplockat men det är ju bara kul :0)

~Livet i byn

Pieni Lintu sa...

Njut av semester!!! :)

millandante sa...

Vilket Jyskfynd du gjort!! Har hört fler som handlat just fem meter för nästan inga pengar alls, men i vår butik har jag aldrig varit med om det erbjudandet, grrrr...
Och etiketterna till burkarna, så smart och så fint!!! Lite Biscotti i och bästa gå-bort-presenten är fixad!
Ha en trevlig semestertripp nu lagom till värmen kommer!
Kram

Milla sa...

Hoppas du får en HÄRLIG semester tripp! Solen är ju beställd iallafall:) Kram Milla

Anki sa...

Ha nu en alldeles underbar semester!
Jättefint på balkongen!

Kram Anki

Tulipa sa...

Trevlig semester!

Hoppas det blomstrar lika fint när du kommer tillbaka!

Mariette

Sanna sa...

Ljuvliga balkongbilder!
Hoppas du får en härlig semester!
Kram
Sanna

Smultronlycka sa...

Hej!
Så fina blommor och bilder!
Ha en underbar semester!
Kram Anna

Lyktor och Tyg sa...

Hej nu har jag läst ikapp alla inlägg du levererat under riden jag firat midsommar vid Hjälmaren.

Vilka fina tyger du har hittat.
Lycka till på semestern nu. Hopppas på skönt väder.'
kram Kristina

Grodmamman sa...

Ha en skön semester nu! Och hoppas att ni får bra väder!
Kram

Unknown sa...

Hoppas du får en underbart skön semester! Din balkong ser väldigt fin ut.
Kram Maria

Maja sa...

Nu blir jag också sugen på pyssel! Tur att man har sommarlov! Alltid lika inspirerande att titta in hos dig! Ha en skön semesterresa!

Britt sa...

Ha det så skönt och passa på att njuta ordentligt!

Kram britt

Anonym sa...

Underbart. Ha en skön semester

Majas skafferi sa...

hej! Det verkar som du tajmar in semestern lagom till värmen kommer!
(Själv får jag kämpa mig iväg några veckor till) Din balkong är nog än frodigare när du är tillbaka! Vad fint arrangemang på hyllan i tidigare inlägg, glasburkarna är helt underbara!
Ha en skön semester!

Annas Lycka sa...

Ursnyggt du har det! Fina bilder tar du dessutom!! `Ha en great semester....Ta hand om dig! Kram Anna

Inspiration i vitt sa...

Vilka underbara bilder, såå vackert fröken.
Hoppas din resa blir kul och givande på många sätt.
Kramar till dig/Ingela.

Stjärnor & Champagne sa...

Jaha när jag är tillbaka då åker du!!! Vad härligt det ser ut på din balkong, en liten oas...Har missat några inlägg och det är lika fint som vanligt, vännen.
Ha det gott...

Kram Anne

Vackrare vardag sa...

Ha en underbar semester! Åker själv till Stockholm om 1½ vecka och ser verkligen fram emot det!

Så fint du ser ut att ha det på din balkong! Somrigt och vackert.

Själv är jag tillbaka nu med efter en mer eller mindre konstpaus, som bara blev... Men har kikat in här alltid nu som då och imponerats av all din kreativitet och energi!

Ha det gott!

rustik charm sa...

Hoppas du får en underbar semester. Härliga bilder:)
Kram Kristina

Monkan sa...

Kan vara bra att ha bilder i kameran på de fina blommorna, tygskåpet mm, om hemlängtan skulle bli för stor :-)

Aj aj, tänkte inte på att söndan skulle komma så snabbt, ni har ju redan åkt. Jag tog en liten sista minuten-resa söder över, till Växjö ;-) så bloggande har fått vila, igen. Jag har inte en aning om ifall du kikar i bloggen under resan men ifall att så skulle vara, så kommer här ett litet resvägsalternativ från Solna till Gamla Stan.

Tunnelbanan har de som sagt bestämt sig för att vända vid Rådhuset. Istället för att hoppa på deras Ersättningsbuss där för färd till T-centralen så kan man gå ut på Hantverkargatan och ta Buss 3 som går förbi Gamla Stan. Sen hoppar man av antingen vid Riddarhustorget eller åker en hållplats till och hoppar av vid Mälartorget/Gamla Stans tunnelbana.

Vill man göra så många byten som det bara går så är din tänkta resväg till Barkarby utmärkt, t.ex om du vill avskräcka från en resa dit ut...? Nu vet jag ju inte exakt var i Solna ni kommer att bo men från t.ex Solna Centrum kan man ta tunnelbanan till Akalla och sen buss 567. Om ni bor långt från Tunnelbanan så sök på sl.se från er närmsta busshållplats till Barkarby Handelsplats. En liten varning om Outleten bara, tillgången på varor kan vara lite ojämn... Senast jag var där så var jag tvungen att fråga i en affär om de höll på att klappa igen... Hyllorna gapade helt tomma.

Resa med full väska är ju dumt om man tänker sig att shoppa under semestern :-) Kan det vara så att det hamnat en och annan liten pysselpryl i väskan, som bot mot akut pysselabstinens? Jag ser att det verkar ha pysslats in i det sista i alla fall :-) Etiketterna på glasburkarna är jättesöta, jag behöver fixa etiketter och tur att jag inte gjort det än för nu ser jag vad jag måste göra, det ska vara mönstrat papper helt klart! 50 kr för 5 meter tyg, det är ju nästan så att det kostar mer att ta betalt ;-)

Ja, nu kom lådan! Jag har undrat lite vad det blev av den, men inte velat ställa frågan, var sak har sin tid, den kommer när den kommer :-) Nu är den här och den blev jättefin. Ljus är väl inte riktigt det mest aktuella just nu, och jag är lite orolig för att kanske rinnande stearin kan förstöra målningen, och lådan kanske kan ta eld när ljusen brinner ner? När de står så tätt kan vad som helst hända. Kanske lite olika glasburkar och flaskor med lite blommor i som ett somrigare/säkrare alternativ? Mycket fin krans också.

Ah, först fattade jag inte det där med servettkudde, men ahaaaaa, Fröken menar sån i tyg så klart! :-)

Herr Fräkens blommor var onekligen magnifika men jag tror nog att hundkexen blir vinnare hos mig. Skirt, naturligt och somrigt.

Stockholm är ju inte direkt loppisstaden nummer ett ;-) om det är så att du besökt den som håller hus på Hötorget på söndagar så vore det trevligt med ett litet expertutlåtande :-) I förra veckan spanade jag in en "loppisaffär" i Karlbergsområdet som jag måste ta och besöka i veckan eller till helgen, jag såg den under promenad till restaurang med arbetskamraterna så vid det tillfället fanns inte minsta chans att smita in...