fredag 30 oktober 2009

En fröken med planer

Nu vet jag inte hur jag ska säga tack för alla uppmuntrande, peppande, medkännande kommentarer som jag fick igår! Så jag säger bara TACK rätt från mitt hjärta.
Inte kan jag annat än skaka av mig det negativa och istället komma ihåg allt det positiva.

Som grädden på denna tårta så är jag ledig idag! Underbart! Jippie! Tjo och tjim!Nästan en chock att se sitt hem i dagsljus! Eller, ja så mycket ljus som nu når in den här tiden på året. Jag är naturligtvis full av planer!

- Måla det dyra loppisfyndet, och förmodligen lite annat som bara råkar åka med
- Hämta hem en massa granris till balkongen
- Hänga på loppis
- Flytta lite möbler
- Förhoppningsvis bli av med alla delar från den gamla bokhyllan som fortfarande står och dräller i olika vrår
- Sy ny sängkappa, och kanske gardiner
- Komma ihåg att jag och tacos inte går ihop, vilken den gågna nattens magont är ett exempel på

En annan som är full med växtplaner är min amaryllis (jajamen, redan inhandlad, 39 kr på Ikea) Jag undrar om den satsar på att bli en meter hög till jul? Den silverfärgade brickan a la Tine K är loppisfynd från i lördags.








Sa jag att jag var ledig idag?

21 kommentarer:

Sanna sa...

Måste bara säga att du är så himlans duktig och kreativ. Jag läser din blogg (i hemlighet) nästan varje dag och förundras över dina tusen idéer. Tusen tack för många tips!

Hannis sa...

Hehe, skönt för dig med ledigt.
Härligt att du känner dig positiv!

Jädrans vad snyggt med blomman i silverurnan!

Loppan Lorum sa...

Oj oj oj, det var inte lite du ska hinna med! Jag är också ledig idag och hänger i stugan med vovven.

Mina något mer modesta planer för dagen innefattar förutom eldande i öppna spisen, tedrickande och hundpromenad i skogen (som redan är avklarat) framför allt tvätt, spackling och maskering av tak och väggar inför målning. Sen blir det en tur till tätorten för att plocka upp sambon vid bussen ikväll. Kanske kombinerat med en liiiiten shoppingtur i garnbutiken. Eventuellt ;)

Anonym sa...

Ledig från ett jobb ja,men aldrig ledig från det kreativa. Det är lika med DÖD!Låt flitens lampa lysa. Verkar bli en härlig fredag. Snygg bricka men det är nästan det mesta du fyndar. Jobba på....Annica

Cathrin sa...

Som vanligt; så fint! Tackar för all din inspiration du delar med dig av. Njut av din lediga dag! Själv morrar jag och ryter åt symaskinen som tyvärr verkar rätt oberörd av min ilska (=den gör inte som jag vill).

Ha det fint!
Cathrin

fröken knopp sa...

oj oj oj här har jag missat många inlägg på bara några dagar!!! o alla inlägg lika inspirerande!!! du är så otroligt duktig!!!

brickorna på hyllan o urnan som amarylisen står i är bara underbara!!!!

hoppas att du får en härlig ledig dag!!dock ser det ut som att du har mycket att hinna med..hihi..glöm inte att du är ledig!!!! :)

kramar elin

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så härligt att vara ledig!!! Låter som du har en hel massa underbara planer. Så skönt.

Ha det fint!

Liljas Corner sa...

Åh, lyckost som är ledig! Jag är såå trött och skulle inget hellre vilja än att ligga hemma under en filt och virka eller syssla med nåt annat pyssel som kan göras i liggande ställning...

Jag tänkte på ditt senaste inlägg igår innan jag somnade. Att kritisera hur en människa är som person är något av det elakaste man kan göra tycker jag. Men det är ju troligen bara en eller några få personer som har den åsikten, och man kan ju aldrig göra alla nöjda. Skönt att du ryckt upp dig! Jag tycker i alla fall att du verkar va en cool prick!

Huset utanför stan sa...

...haha, ja du sa det - LEDIG! Låter härligt! Jag är visserligen också ledig, föräldrarledig med två små. Men det är inte riktigt samma sak=) Hinner inte med så mycket=)

Hoppas du mår bättre idag och att du får en underbar helg med mycket pyssel!

Signe 1 sa...

Åh man tackar för tipset, då får det bli en amaryllis på ikea idag då:-)! Ha en fin halloween!

H A N N A S - F O R M sa...

Hej! Gud så fin blogg du har...måste kika runt mer...verkligen jättefint!

Tack för din kommentar...det var ett spår som det inte gick tåg på längre så det var ok...tack söta för omtanken iallafall!

KRAAM och ha en fin helg!
Hanna

Grodmamman sa...

Skönt att höra att du är på g igen!:)
Hålla på att tapetsera och måla varje dag är nog inte min grej, men kul att veta att man kan om man bara vill och vågar!:)
Vackra brickor du har också.
Härligt med en ledig fredag! Tänkte faktiskt ta mig ledigt någon fredag och måndag framöver, måste bara kolla när det passar mig!:)
Kramar

Livet på Berget sa...

Bra, skaka av! Härliga bilder du visar! Har också varit ledig, det är så skönt.
Önskar dig en trevlig helg.
Kram
/Sara

Mitt skabbiga chica hus sa...

Jag ville bara försäkra mig om att fröken fräken pysseldrottningen herserlf känner till att Panduro numer har en webshop på panduro.se
Där du lätt klickar hem allt av intresse....

Just wanted to make sure;o)

Kraaaaaam
Mia

SKOOGSTROLLET sa...

Oj, vilka planer du har. Jag skulle vara nöjd om jag hann hälften.

Vad gäller amaryllisar ska de vattnas ytterst sparsamt för att inte bli för långa, men det visste du säkert. Mina omplanterade gamla lökar får vänta 2 veckor på nytt vatten och sedan skulle de visst ha vatten var tionde dag, enligt senaste råden i Allt om trädgård. Så sällan har nog aldrig mina fått vatten ... Frågan är bara om de de borde ut i kyla först och sedan placeras mörkt ... De har ju inte fått någon sommar utomhus heller. Alternativet vore väl att testa med hälften ute. Blommat om har de nog aldrig gjort.

Sigrid sa...

Klart jag orkar peppa trots tandvärk, så länge det innefattar att jag slipper prata och lämna soffan så klarar jag ALLT! :)

Ooooohoo Jag gillar din kombo av brickor, amaryllisen och framförallt den som den får stå i :)

Kramar och trevlig helg!
Sigrid

Tulipa sa...

Hoppas du hunnit beta av din långa lista!
Jag lovar du ska få färgkoden...tänkte det flera gånger idag att jag skulle skriva av den...men stressig dag och hela tiden annat som kom emellan..Återkommer, promise!

Snyggt med faten på rad i givakt!

Här har jag två amaryllisar på gång, älskar dem!

Skön lördag där i norr!

Sari sa...

Oj, det var verkligen växtkraft i den amaryllisen!!!
Vad skönt att du inte har SÅÅ mycket att göra när du är ledig!!!
Ha det bra!
Kram Sari

millandante sa...

Underbart att du är den du är!!! Skönt med människor som är det, för de säger mig att också jag får vara den jag är! Toppen!
Jädrar vilket loppisfynd!! Ett sånt fat vill jag också hitta...!
Kram

Madeleine Berglund sa...

Hej. Bloggstalkern här. Jaså, nu går startskottet, amaryllis och granris.

Då antar jag att det är okej även för mig att kanske ta in en liten liten liten diskret gran? Bara för att det är så kul och roligt.

Ha en finfin lördag med granrisjakt, loppisfynd och diverse målerier. Kram Madeleine

Nettan sa...

Å det var en ståtlig amaryllis må jag säga!;-)Kanske har du gett den lite mycket vatten? då brukar de skjuta iväg sådär..eller om du har det väldigt varmt inne kanske..eller så är det bara ett riktigt prakt ex;-)
Känner igen mig i det där att man har en förmåga att fokusera på det negativa..men man får bara jobba med det, du duger som du är!!!
Kraam Nettan