lördag 31 oktober 2009

Hur många gånger kan man flytta en säng?

Okej, jag hann inte allt jag hade planerat igår - men mycket! Och så hann jag med en del som inte var planerat istället. För som vanligt är det ju så att en sak tenderar att leda till tio andra.

Återigen så flyttades sängen så att dess gavel nu står mot väggen och inte nedanför fönstret. Det kan hända att gardinen kommer att bytas igen, bara för att det är så himla skoj! Mina tidigare tomma ramar (loppisfynd som målats vita) tog jag och häftade fast ett tunt tyg i, det blev inte spets denna gång, och så hamnade de på väggen.

Färgerna på kuddarna går igen i andra delar i rummet, blir jag nu inte distraherad, så kommer fortsättningen av sovrummet imorgon. Känner mig inte riktigt klar med piffandet i sovrummet än.. Just nu står dessutom en och annan hög här och där som ska bort innan jag ens kan närma mig med en kamera!




19 kommentarer:

Signe 1 sa...

Såå fint sovrum!! Gillar dessa lampor very much, passar som handen i handsken hos er! Coolt med ramarna! Tack för inspirationen:-) Må gott!

Hagbacken sa...

så snyggt :)

sara på hedepipan sa...

Snygga bordslampor, vart har du funnit dom?
kram sara

Livet på Vestergård sa...

Det blev ju så fint!
Förr var jag en sån som ständigt flyttade möbler ja till och med bytte rum, så att sovrummen bytte plats tex. När det kom gäster till oss såg det olika ut varenda gång de kom. Eller när maken kom hem så var vardagsrummet helt omändrat. Men nu har jag lugnat mig så nu är det länge sen jag möblerat om (eller så är det så att allt äntligen har hittat sina rätta platser.) Men roligt är det med förändring!

Cathrin sa...

Så fint! Men lite skönt att höra om högarna :). Gillar verkligen dina ramar. Håller själv på och sammsuger loppisar mm efter gamla dito för att sätta tyg i. (Trodde i min enfald att det på något sätt var min egen idé, men jag har nog sett det på någon blogg någonstans misstänker jag nu...) Gillar också dina lampor. Balanserar upp det romantiska. (Gillar kontraster). Är alla kuddar hemsydda? Misstänker det.

Och visst är det så att livet hade varit tråkigt utan alla projekt som startar hela tiden?

Ha det fint!

Cathrin

Lilla huset på prärien sa...

Jättefint sovrum! Och de där blå kuddarna är helt underbara tycker jag :)

Här vankas det lunch just för tillfället så jag får skynda mig att hjälpa till så inte familjen surar...

Ha en skön helg!

Kram Jenny

Vit som snö sa...

Man kan nog flytta runt saker hur ofta som helst, tror vi i bloggvärlden är experter på "runtflyttning";-)Hihi
Ditt sovrum ser iallafall underbart ut, rofyllt o vackert!
Ha en mysig helg!
Kram Cilla

Sanna sa...

Så fint ni har det i sovrummet! Gillar dina fina kuddar och tavlorna på väggen.

Vi har också gjort lite förändringar i sovrummet. Har funderat på att måla väggarna och planerar att göra en fotovägg, men allt framskrider långsamt (alltför långsamt om man frågar mig)..
Trevlig fortsättning på helgen!
Kram Sanna

Kristin sa...

Hej du! Känner igen det där med att flyttar man en sak, så måste det flyttas en hel radda med saker innan allt känns rätt!

Ni har så fint sovrum, skönt och vilsamt och kuddarna är vansinnigt snygga.

Hemma hos mig just nu ser det mest stökigt coh ostädat ut. Jobbar mycket, det är mörkt på kvällarna och jag har ingen ork att ta itu med allt som skulle behöva göras. Går mest och gruffar över allt som inte ser ut som jag skulle vilja. Men med två barn som stökar och leker nästan överallt så får man väl tolerera att det inte ser ut som man alltid vill. Ska försöka fixa lite i helgen i alla fall.

Ha det så bra och stor kram!
/Kristin

Jenny sa...

Åh vad snyggt!! Jättefina ramar o den där dörren..suck! Vill oxå ha;)

Ha en trevlig allahelgonahelg,

Kram Jenny

Livet på Berget sa...

Så snygga tavlorna blev! Fint sovrum! Har du sytt alla kuddarna själv? Det var fantastikst fina, önskar man kunde sy så man faktiskt fick kuddar som man ville ha. Önskar dig en underbar kväll!
Kram
/Sara

Casa Loda sa...

Så fint det blev! Känns så lugnt och harmoniskt. Tycker att allt passar ihop här, färgerna på kuddarna, tavlorna, dörren och lamporna. Jättefint!
Ha det så bra!
Annika

Sigrid sa...

Det finns nog ingen sängflyttargräns för dig iallafall. Här är sängflyttandet noll. Enbart för att det faktiskt inte går att ställa den på annat sätt då sovrummet är så dumt planerat! Annars hade jag gjort som du, jag ääääälskar att möblera om. Men har en lägenhet som inte bjuder på minsta möjligheten att göra just detta -någonstans! Det är nog det största minuset med den, annars är jag hemskt nöjd.

Kramar
Sigrid

millandante sa...

Det finns alltid ett sätt till att ställa en möbel på...:) Jag älskar att möblera om, det skapar så mycket energi och alla ens gamla prylar får nytt liv! Härligt!!
Du har verkligen det mysigt!!!
Kanske skulle jag gå och flytta på något...
Kram

Grodmamman sa...

Här har vi inte möblerat om utan bara röjt ur dotterns rum!:) Kan ju säga att det nu är ett smärre kaos här hemma. Fattar inte hur mycket grejer den tjejen har!:) Försökte få henne att rensa bland målarböckerna idag, hon hade kanske 20, en(!!!) slängdes!:)
Du har ett mysigt sovrum!
Kram

Stjärnor & Champagne sa...

Haha du är för go du. Här flyttas inte sängen i onödan, Wilma är tung. Vad fint det ser ut, ser ut som ett sovrum att trivas i.

Kram A

femtiovitakvadrat sa...

He he, ja fullt upp med andra ord. känner igen det där med att börja i en ände och plötsligt står man där med tusen saker samtidigt. =) Tavlorna blev jättesöta!

/ Patricia

Vem är jag.. sa...

Hej
ja... hur många gånger kan man flytta på en säng?
hu många gånger som hälst, bara man har det bra och ljuvligt när man sover!

Kram Lisa

Sara/Little Miss Fix It sa...

Fiiina fina kuddar, vad duktig du är! :)