fredag 12 februari 2010

Att välja inte

Fredag!

Den här helgen ska jag inte bli sjuk, inte ut och kalasa, inte iväg på resa, inte gå omkring och muttra över obegripliga personer och inte heller svära över snön. Okejråååå, det sistnämnda var ju kanske att hoppas på för mycket.

Nä hörrni, nu ska pyssellusten väckas! Har både färg och tyg på lut, och en hel del projekt både i huvudet och delvis påbörjade. I väntan på lördag så får det bli ett par smaskiga kakor. Här behövs lite rekorderligt fredagsmys!





Tack för allt ert stöd och peppning i förra inlägget! Delar av mig skulle gärna skriva ut alla era kommentarer och trycka upp dem i ansiktet på personen ifråga. Men resterande 3 procent av mig tänker att man kanske borde vara mognare än så.

23 kommentarer:

Jo sa...

Låter bra! Hoppas att du lyckas hålla dåliga tankar och snörvel på avstånd!
Själv ska jag till Loppan Lorum och hälsa på (KAN hända att det blir en tur till Skroten också.... ;) )
Ha en finfin helg!

Sigrid sa...

Tror du inte jag råkade på en sån människa idag? Blev först så jävla förvånad. Sen så förbenat ledsen för det var så obefogat orättvist mot mig för jag hade verkligen inte gjort något fel. Så nu tar jag sats till att skriva ett GLATT inlägg i bloggen men jag lär inte lyckas förrän imorgon så det är väl bäst att låta bli idag. Tycker det vart lite mkt gny i min blogg på sistone o det speglar inte mej! :)

njut av helgen nu!

Kramar
Sigrid

Norregård sa...

Hej!!
Ska bli spännande att se vad Fröken har för nya ideèr....
Och försök släppa det andra tråkiga, det är inte värt det!!!!!
Ha det bäst!!

Kram Kram Malin

Hem och Lycka sa...

Jag har också råkat ut för sådana människor och oftast får man väl försöka förlåta och gå vidare, släppa det. Men i vissa fall är det faktiskt svårt.

Jag ställde upp till 1000 % för en väninna när hon hade det tufft för några år sedan. Att hon blev helt tyst och inte hörde av sig när vi fick missfall är väldigt svårt för mig att smälta och förlåta.

kram Mia

Livet på Berget sa...

Ooo här pulsar det av uppladdning inför en kreativ urladdning känner jag. Mogen ja....det är inte alltid så lätt att vara. Jag är lite hastig och hetsig av mig så det kan ju ibland arta sig i vissa omogna utbrott då gränsen nåtts. Tycker du visar på stoooor mognad:). Bra gjort!
Ska bli kul att se vad du hittar på!
Ha de gott!
Kram
/Sara

Livet på Vestergård sa...

Fredagsmys låter härligt! Vilken snygg kudde du visar i ditt förra inlägg.
Ha det bra i helgen.Kram Kicki

Marie - Systrarna sa...

Blir spännande som alltid att se vad du hittar på du påhittiga fröken! Själv har jag ju överraskat mig själv med att börja virka (!)
Tänkte på det du skrev i ditt förra inlägg. Känner igen att jag ibland har ställt upp mycket för någon, och så återgäldas det inte alls.... Ibland kan det ju finnas förklaringar till att vissa personer inte lyckas ge tillbaks det de borde... Ingen aning om det är orsaken i detta fallet! MEN nånstans hoppas man ju att själva livet, kan ge en lite tillbaka på nåt annat sätt!
Sen vill jag stämma in i ovationerna över din kudde! Såå snyggt du skriver! Kan inte förstå hur du gör! Har du gått kurs? Övat som en tok? Imponerad!
Stor kram!/Marie

S o F sa...

Mogen var ordet. ;)

Ser fram emot att få följa helgens projekt senare - i bild.

Ha det riktigt gott!

Grodmamman sa...

Håller tummarna för att helgen blir precis som du vill!:) Och det ska bli kul att se resultatet efteråt.
Här håller jag på med min himla strumpa och nu har jag börjat göra om mönstret, för jag insåg att jag inte har lika långa ben som hon på mönstrets bild!:) Om jag har riktig otur så får jag sticka om denna strumpan sedan.
Kram

Helena sa...

Vill bara lämna ett litet spår av att jag varit här!
Ha en bra helg/ Helena

Marita sa...

Hej vännen!
Vilken vacker kudde du har gjort! Vad vacker du textar!!! Jag gillar dina fina kakburkar, särskilt den till höger! Superfina!!

Om någon har skrivit/sagt något elakt till dig kan det bara bero på avundsjuka, det tror i alla fall jag. Många har så svårt att hantera att någon är bra på saker och ting och det är du!! Skaka av dig elakheterna och beklaga de ynkliga människor som har behov av att såra i stället för att hylla andra människor!
kramar, Marita

Cathrin sa...

Du unnade väl dig lite kakor i går hoppas jag? Kakor kan ju i viss mån bota besvikelse. Vissa personer är inte värda att ödsla tid på, men visst är det tråkigt med dessa energitjyvar som bara tar och tar och gör en så himla besviken.
Pyssel i helgen låter kanon! Hoppas själv få gjort ett och annat om bara jag mår bra. Har ju ett soffbord att ta hand om.

blomsterboden i skanör marie sa...

Tack för din kommentar hos mig, det uppskattas=)
Rent ut sagt så SKIT i den människa som besvärar dig, han är verkligen inte värd din energi.
Hoppas du får en UNDERBAR helg!!!!

Kramkram Marie

Kristin sa...

Hej du min vän! Jag håller tummarna för att det blir en bra helg! Goda intentioner kan man ju alltid ha och så får man se hur det blir... är snuvig själv så nu sitter jag i soffan med datorn och tar det lugnt medan lilla M sover middag.

Jag hann aldrig kommentera det inlägget om den person som inte ställde upp för dig, men jag kan bara hålla med många andra - det är tyvärr inte värt att låta någon sådan människa ta upp din energi. Gå vidare, det kanske innebär att ni inte är vänner längre, men so what... man ska inte gå omkring och må dåligt för att man har sådana personer runt omkring sig!!! du är värd bättre!

Kram och hoppas allting löser sig. Även det lilla snöproblemet som vi typ har här också. Långkalsonger till midsommar i år, eller vad tror du?

/Kristin

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hej!

Såg inlägget om "Konsten att ge å ta". Och kan bara hålla med. Tyvärr så verkar det som att alla har en sån människa i sitt liv. Jag har haft det, men lärt mig att säga ifrån. Det går till ett visst, och det blir rabalder när det uppdagas, men det är det värt. Man ska inte behöva bli behandad på ett sånt sätt. Hoppas verkligen att det löser sig till det bästa för dig :-)

I övrigt önskar jag dig en superhelg!

Kram L

♥Zink & Vita ting♥ sa...

Här har vi blivit sjuka och svurit över snön...
Hoppas att du slapp*ler*

Kram Mimmi

Ljuva lantliv sa...

Tittar in för att önska en härlig helg! Man har all rätt att bli besviken på en människa som beter sig illa. Ibland är det skönt att älta det även om det inte löser något! Skönt att få det ur sig bara och att få lite stöd och medhåll från någon annan. KRAM Anna ♥

Limetwig sa...

Gott gott hoppas kakorna var goda!

Mina tyger kommer från stoff och stil, bor ju nästan sidan om ...

Skönt att gå vidare, lycka till med posiviteten, vet hur svårt det är. Jag brukar också dra igång nått pyssel när jag vill vidare.

Ha det bäst! Åse

Lyktor och Tyg sa...

Hoppas du är frisk och att du kan glömma besvikelsen. inte kul när sånt händer.
Ska bli kul att se vad du kommer att pyssla med i helgen.
kram Kristina

Bitteliten sa...

vilka vakra bilder. Får jeg spørre hva slags penn du har brukt på puten under her? Fantastisk ide, og vakker håndskrift har du også!!
Trist når tjenester ikke gjengjeldes...
håper du har en fin helg!

Nyanser av vitt sa...

Bra att de där 3 procenten finns.
Ha det gott
A

Sköna o Gröna Ting sa...

Sänder dig tusentals Hjärtekramar dagen till ära!!!
Ta väl hand om dig...
Marianne

Vårt hem på landet sa...

Jag kan bara instämma med de andra, det är inte värt att ens lägga ner energi på såna människor.

Åskgrått var riktigt snyggt! Jag bara längtar tills himlen kan få den färgen så snön regnar bort!!

Tack för kommentaren om byrån. Utan beslag hade varit snyggast, men det är lite svårt att få upp lådorna utan att behöva luta byrån... Hade man haft en nyckel som passade så att man kunde dragit ut lådan mha den, men det har jag självklart inte...

Hoppas att du har en trevlig pysselhelg!