tisdag 23 mars 2010

Påskpanik

Vänta nu här - är det alltså påsk i NÄSTA vecka?
Det var jag inte alls beredd på!

Jag är ju inte mycket för påskpynt - här blir det varken dekorerade ägg eller knalligt gult. Men se påskledighet, det är jag mycket för!
Så nu gäller det att börja planera inköpet av allt material som behövs för att jag ska kunna pyssla hela helgen igenom. Jag måste ju fortsätta att förfära mina kollegor och ytligt bekanta som inte förstår hur jag kan pyssla så mycket!




Lite burkar i gult är vad jag kan sträcka mig till i påsk!

33 kommentarer:

Hanna sa...

Fina burkar.
Hanna

Anonym sa...

Härligt att det inte bara är jag som inte är nåt för påsk,roligare att pyssla med det man gillar.
ROLIGT ATT FÖLJA DIN BLOGG.

Ha det gott Annica

Unknown sa...

Hej

Är inte heller mycket för påsken.
Men det blir lite ris, som barnen kan dekorera, och några kärringar hängandes i fönstret.
Ha en bra dag.
Kram
P.s vilka snygga burkar.

Annelie Johnsson sa...

Ja, här blir det inte mkt påskpynt heller, lite påskris, färgglada fjädrar i trädet utanför för sonens skull. I år blir det dessutom knappt det, för vi ska till Thailand, åker i påsk och ska vara iväg tre veckor. Känns inte fel. Inte alls faktiskt...
Kram A

Tulipa sa...

Ja just samma tanke slog mig för en stund sedan..Det är påsk nästa vecka...hmm...

Då behöver man inte skriva "påskpyssla lugnt" till dig då..*ler*...
Men burkarna var galet snygga!

Livet på Berget sa...

Hej
Jag håller med är inte heller så förtjust i påskpynt men ledighet är man ju alltid för. Söta burkar. Dags för mig att ta mig till blomaffären också.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Gilla Yoga sa...

Jag är inte heller något fan av påskpynt, möjligen lite ris kan jag tänka mig. Men det är skönt med många dagars ledighet = mycket pyssel- och virktid!

Kram Linda

Hus nr.14 sa...

Vad vore en dag utan dig... jag bara ler när jag läser om dina bravader!
Nej, gult är inte riktigt min grej... gärn a lite fjädrar och visst ledighet är alltid skönt... känns å andra sidan inte riktigt när man är föräldraledig!
Njut av din dag!
Kram Marielle

Loppan Lorum sa...

Underbara burkar! Hos oss blir det inte mycket påskpyntat heller - vet inte ens var vi kommer befinna oss under helgen eftersom det pågår badrumsrenovering i stugan så vi kanske inte kan vara där. Eller så kan vi det, och då vill vi ju gärna det! Misstänker att det mest blir flängande mellan stan och landet och familjerna. Hmm... kanske skulle påskpynta i bilen helt enkelt??

Unknown sa...

haha!
Modigt med ditt järva färg val!
Gult...i burkarna!
:)
Va fint du har gjort här inne med ny header och så:)
Ha en finfin dag!!
kram Annaleena

Unknown sa...

Ja nu är det härlig påskledighet som gäller.. Och jag har bunkrat upp med lite grejer som ska pysslas :) Din matta ser fantastiskt härlig ut, men förstår om du fått blåsor i händerna
Kram Maria

millandante sa...

De DÄR burkarna kommer du långt med i påsk och pysselpåsk låter som rena rama kinderägget!!!
Härligt!
Kram

Lantliga drömmar sa...

Skönt att höra att jag inte är ensam om påskpanik hi,hi .Nilla

Vårt hem på landet sa...

Påsk- nästa vecka? Är det möjligt?? Ja jösses... Tiden bara springer iväg ju!

Söta burkar!

Bella sa...

Visst är det härligt med den stundande påskledigheten :)

Tråkigt att vissa kollegor inte bara kan hålla tyst när de inte har något vettigt att säga. Gissar att det egentligen är avundsjuka på att det själva inte har din kreativitet som gör att de uttalar sig så plump... Trist, hoppas du kan slå ifrån dig!!

Kramar Bella

S o F sa...

Hi, hi - låter precis som det kunde vara jag.
Helger har liksom en förmåga att helt plötsligt bara dyka upp.

...och ÄR det påsk nästa vecka...hjälp. ;)

Ha det gott!

Made in Persbo...Carina sa...

Säger som du...är det redan påsk? Jag tror det är den djupa snön som lurat mig. Inga större vårkänslor här ännu men den kommer nog när snön tinat bort.

Kraaam!

Madeleine Berglund sa...

Hej!

Ja, snart är påsken här med ledighet och godis. Mycket trevligt. Tjusiga burkar du har och trevliga loppisfynd. Kul kul!!!

På fredag ska jag bege mig ut i skogen efter björkris minsann. =)

Kram Madeleine

Lärarbostaden i grönskan sa...

Snygga burkar och ja, de var faktiskt lite "påskiga" och våriga. Om det nu, som sagt, är något du strävar efter;). Fattar inte vad man gör när man inte går och pysslar och ändrar om hemma! Håller med dig om att det skulle kännas hemskt den dagen man var hlt nöj med allt hmma. liksom dig är det dock inte något jag behöver oroa mig för att jag någonsin ska bli:) Själv har jag faktiskt för en gång skull blivi riktigt SUGEN på just gult och påskpynt.Köper just nu gula hyacinter, budar på gamla påskkort på tradera och fixar pynt till riset på löpande band.

Kram

Malin - I min trädgård sa...

Jag är inte heller mkt för påskpynt, men ett påskris blir det för sonens skull ch en och annan påsklilja. Sedan tar nog pyntandet slut där. Men lite god påskmat ska vi nog få i oss ;-)!

Ha det bra!

Kram M

milla sa...

Vilka härliga burkar...här påskpyntas inte allt för mycket men påskris blir det och så kommer Påskharen förbi...han brukar gömma ägg i trädgården åt barnen;))
Kram Milla

Vintage House sa...

härligt färgglada burkar:) här blir det knappt något påskpynt lite ris med fjädrar..
ha det så gott
kram
sandra

mo sa...

Fina burkar, precis lagom påskiga...Nej, jag brukar inte pynta sådär överdrivet...påsken är nog den högtiden som jag föredrar...minst. Kan bero på att vi (jag o dottern) fyller år i den vevan så jag har tankarna på annat håll. Lite påskris o någon tupp eller kyckling kommer väl fram kan jag tro...

Haha, ja du är lite pysseltokig, men jag har minsanna pysslat en del ett par dar jag med. Har gjort klart gästrummet/sonens rum/syrummet..Sen knåpade jag ihop en ny fluffig knallrosa lampskärm till dotterns rum ;)...blev som en ryamatta på lampa....

Ha en fin kväll vännen, kramar

Hannasvirrvarr sa...

Vilken skön och diskret färgklick burkarna blir!

Sari sa...

Den där virkade mattan som du ger oss en smygtitt på ser ju helt underbar ut!! Härliga färger!
Ja, om man inte själv pysslar, så förstår man nog inte tjusningen med det hela... Jag skulle också kunna pyssla hur mycket som helst, men tyvärr måste tiden räcka till annat också... Skulle någon erbjuda mig ett jobb där jag får pyssla dag ut och dag in, så skulle jag inte tveka!
Ja... är det verkligen påsk nästa vecka? Vi har inte heller så mycket påskpynt här hos oss.
Ha det så bra!
Kram Sari

Grodmamman sa...

Är inte mycket för påskpynt jag heller och absolut inte gult!:) Jag har vita fjädrar i ett ris och sedan får barnen ha framme det de vill. Köpte även en porslinshöna som jag fyller med godis för något år sedan och den är också vit.
Visst är det härligt med extra ledigt också. Jag hade tänkt att kompa lite, men istället får jag jobba extra.
Kram

Smultron på ett strå sa...

Jag hade inte heller fattat att det redan är påsk nästa vecka! Jag är inte van att pynta, brukar vara i fjällen över påsk - men inte i år. Men, jag har en plan...//kram maria

Ina sa...

Superfina burkar!

Handgjorda drömmar sa...

Hej!
Första besöket på din jättehärliga blogg!! Vilka fina saker du visar - massor av inspiration..
Sen bara jag måste kommentera ditt förra inlägg ang kolleger/bekantas förundran över pysslandet... Jag kände verkligen igen alla de där kommentarerna. Många gånger får jag även höra "det går väl an för de som har tid med sånt" eller "ja, har man inget annat å göra....". Jag älskar att pyssla, sy, virka, sticka, måla etc och tar minsta lilla lediga stund till detta. Prioriterar många gånger bort TVn och sätter mig vid symaskinen istället. Det ger mig så mycket! Jag tror nog det bara ligger avundsjuka eller en känsla av lite dåligt samvete - att de nog har tid, men aldrig tar sig för att pyssla. Många hamnar nog i TV-soffan och är någonstans väl medvetna om detta! Så fortsätt pyssla!!!!!
Må så gott,
Marie

Limetwig sa...

YEA you go girl :)Slåpp loss all skaparglädje! Ser fram emot att få se resultatet. Vissa fattar inte hur och framför allt varför man pysslar så mycket, brist på fantasi hos dem kanske... Åse

Pysselpralinen sa...

Det är bra märkligt vad folk kan ha åsikter om hobbyn "pyssel". Eller bloggande. Eller för den delen inköp av tyger, knappar, fina papper osv. Jag har nog ingen riktigt nära vän som förstår. Det verkar som att de enda som faktiskt fattar något är de som också bloggar. Och det är bara att inse att jag ska hålla mig till att berätta om bloggen enbart till andra som också delar intresset. Andra förstår helt enkelt inte. Stackars folk.

Påskpynt har ju en tendens att bli väldigt plottrigt/skrikigt/fluffigt och vulgärt. Men fina burkar kan ju få stå för det pyntet under påskhelgen, det håller jag helt med om. Själv ska jag åka till Amsterdam och fira ett födelsedagsbarn under påskhelgen så jag kommer nog inte pynta ett enda dugg. Däremot hoppas jag på fantastiska tygfynd och blomsterupplevelser utan dess like! :-)

Liljas Corner sa...

Såhär lagom till påsk känner jag ett stort behov av färg hemma. Men inte knallgult, däremot lite pasteller kanske? Färgerna på dina bilder är inte så dumma!

Håller fullkomligt med dig ang. ditt förra inlägg. Varför i hela friden har vissa människor för sig att alla ska tycka om att göra samma saker?!

Här börjar våren vara på väg, jag har följt med en stor sten på gården som det bara syns mer och mer av för varje dag. Men snön går nog upp till låren ännu *suck*

StrandviksVillan sa...

*Ler stort*
Vilken tur att man kan se på saker på olika vis! Alltså att påsken är en pysselhelg! Du e mysig du :)