torsdag 10 april 2008

Konst på olika sätt

Vad roligt att så många gillade min tavla i nedanstående inlägg! TACK! När det gäller tavlor och annat som man kan rama in så tycker jag att det känns mer personligt att själv få göra det som man ska ha på väggarna. Konst behöver inte heller vara så märkvärdigt - beauty is in the eye of the beholder! Jag vill ha sådant som JAG gillar. Oftast är det då lättare att skapa själv - men naturligtvis finns det ett och annat färdigköpt från bland annat IKEA (brukar gilla deras svartvita foton), snyggt kort från Bookbinders Design, en bit presentpapper eller varför inte rama in en stilig papperspåse?

På min tavellist i köket står nu inramade tapetbitar från Sandbergs tapet, men jag är lite sugen på något mindre sirligt. Så jag håller på och hittar på olika förslag med texter. Har någon något bra citat att föreslå?


8 kommentarer:

Sara sa...

Hejsan

Hoppas att du kan övertala dina vänner till att gifta sig. Det är så roligt med bröllop. Gillar dina "blompinnar", jättesöta.
Ha en fortsatt bra dag.
Sara

Anonym sa...

läckra tavlor & så enkla att göra själv ... //PiM

Maria sa...

Såg tavlan du hade gjort, super snygg. Hade gjort sig hemma hos oss där allt går i vitt och svart! Har faktiskt planer på att fota oss alla, jag sambon och hunden ute på ett fält eller något, en blid med lite liv och rörelse. Skall göra den svartvit och sen förstora på canvasduk, kan nog bli bra!!
Ha det gott, snart är helgen här igen!!

Anonym sa...

åhh vad fint du gjort det, tänk vad lite tapet kan göra!
Kolla in myfirstroom, där har dem många och vackra citat!
Ha det gott!

Anonym sa...

Snyggt...ja man kan göra mycket fint själv om man bara har lite idéer, o det verkar du ha gott om, kramar

Pysselprinsessan sa...

Fina blompinnar i hjärtanpåtrådarna (hur skriver man det på korrekt svenska?! *skratt*)! Pysselnerven väcktes verkligen!
Kram

Monkan sa...

Tapet som tavla var ju en jättebra idé, sånt gillar jag, tavlor som "bara är", inte föreställer nåt.

Eller föreställer nåt som är svartvitt, som halv-båt-på-land-uppochner som du har. IKEA? Ser ut som den jag nästan köpte när jag var där senast. Eget, ja det gillar jag också.

Vilka söta blompinnar! Gröna?! Gjort eller köpt? Hur eller var?

Vilken fin vers. Jag är urdålig på det området och du är väldigt kreativ och begåvad så jag undrar, har du skrivit den?

Fröken Fräken sa...

Vilka snälla kommentarer! Blompinnarna är från Pentik, härlig affär.