onsdag 23 april 2008

On popular demand..

...eller för att detta med att texta är så populärt hos mig just nu, och därför finns på många foton, så blir det mer i den vägen nu!

Det är ju alltid fint med etiketter på burkar, även om man kan se innehållet. Här har jag skrivit på en Sandbergstapet. Fatet är en favorit, det har en härligt handgjord struktur och blommönstret är inte för gulligt. Min stil helt enkelt!


Med min griffeltavelpenna var det ju helt enkelt növändigt att köpa en ny "svart tavla". Denna gillar jag skarpt, utan ram och med ett enkelt hål för upphängning. Nu hänger den på kylskåpet, men det känns inte som den ultimata platsen.


Imorgon drar jag på IKEA, så då blir det tyvärr bloggpausläge igen! Men snart återkommer jag med bilder på fynd och en mycket glädjande nyhet (för mig åtminstone!)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med en tripp till Ikea, vill med dit, har en del önskemål att förverkliga....igen. Snygg liten griffeltavla, enkel o stilren..gillar oxå hästarna, ha de så kul imorrn, kram

Sara sa...

Stilren griffeltavla, snygg!
Ha det så trevligt på IKEA.
Kram Sara

Philura sa...

Tavk för tipset med grädde! Det ska jag komma ihåg till annat tillfälle! :).

Linda -Galleri Palla sa...

O lala, vad är väl en House Doctor-burk mot din tjusiga burk med den fina handtextade lappen! Ursnyggt :) Och fiffigt med tapet också. Men du, om du nu gärna, gärna vill ha sån plåtburk så tycker jag att du ska beställa en. Jag lovar att de är jättebra och fina i verkligheten också :)

Villa elva-kulla sa...

Vad skoj med en tripp till Ikea. Fina bilder på fina saker.
Ha de gott i vårsolen.
/ Jennie

svartataket sa...

Den var fin den griffeltavlan. Var har du shoppat den? Jag har en med en träram runt i vitt som jag fundera på att slita bort..så därför är jag nyfiken på vart du hittat den..