onsdag 16 april 2008

Tavlor i ordningI söndags började jag städa bland mina tavlor på listen i köket. Det var dags för lite nytillskott! Vackra papper och tapetprover från Sandbergs tapet skulle komma på plats. Jag gillar att blanda olika ramar, både till utseende och storlek med varandra, om innehållet är hyfsat väl överensstämmande. Här är har alla motiv i samma färgskala. När solskenet faller in i rummet och reflekteras mot dessa vita tavlor blir det dessutom ännu ljusare i köket.

Jag brukar ofta byta motiv i tavelramar men det verkar inte alltid vara tänkt att man ska kunna göra så. Utan att man ska rama in ett motiv och ha det där för tid och evighet. De små metallklamrarna som ska hålla fast bakstycket på ramen går ju sönder hur fort som helst! Jättetrist.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint!!
Har du några bilder, nära? vad skriver du på dem? Guu vad inspirerad jag blev.. vill också :D
KRAM

Anonym sa...

Ja det händer nästan alltid att de lossnar helt...då blir det helt plötsligt inte lika lätt att byta motiv lite när som....Jättefint att ha många i olika storlekar men ändå lite samma färgsättning. På tal om att fynda på Ikea...det är inte så ofta jag heller fyndat men ett par riktiga fynd har jag gjort där, o då är det ju kul...ha de bra, kram

Anonym sa...

Så himla fint! Gillar med ramar i olika varianter! Ska nog försöka ta och byta ut lite motiv i mina med hemma!

Kramen! ♥

Anonym sa...

Sååå snyggt!
Det är härligt med ramar i olika storlekar och stilar men med samma färg. Håller helt med dig, vitt inne är gudomligt!

Pysselprinsessan sa...

Svar: Jajamensan! Så är det!! Det är så den n y a ekotrenden funkar!! Nu slipper du ju ta bilen till second hand, för du har ju en egen butik i källaren!! Hahaha!
Kramar

Vardagstugg sa...

väldigt fint!

Annelie