tisdag 8 april 2008

Tisdagstema: Mat

Jag är ju ingen gourmetkock precis. Visst jag kan laga mat och det blir ofta rätt bra, men matlagning är inget som jag tycker är hejdundrande skoj. Det är ju så mycket annat som ska hinnas med! På veckorna jobb, och under lediga dagar så är jag oftast mitt uppe i något pyssel när jag yrvaket kommer på att jag är jättehungrig och därmed slänger ihop något snabbt.

Men man kan ju svänga ihop en skylt som får middagen att låta bra mycket mer avancerad! ;-) Hemlagad spanska, jojo.Jag har köpt en vit tavelpenna som man kan skriva med både på skoltavelfärg och på glas och sedan torka bort. Jätteroligt! Jag skriver och ritar överallt där jag kommer åt! Nu undrar jag om man ska våga skriva på sina fönster? Och sedan även få bort det? Pennan kommer från Granit.

9 kommentarer:

En inredoholic sa...

Hihi.. trevligt att hittat hit.. gillar idén.
Kram och ha en bra vecka. Jannice

Maria sa...

Hade missat ett par inlägg här hos dig! Du och jag har nog ganska så lika smak, finner det mesta som du gör faller mig helt i smak!!!

Sara sa...

Hejsan
Rolig penna, det går säkert att skriva på fönster med den.
Kram Sara

Linda -Galleri Palla sa...

Hehe vilke nroligt tolkning! Muchos fun´os!!

Är det sant med schampo/tvålflaskan? J-la Rusta ... Grrrr ;)

Linda -Galleri Palla sa...

Ahh, jaha det var den förpackningen. Ja, den ser trevlig ut!! Hade jag inte haft en sån där förbannad stålgrej uppskruvad på väggen i badrummet hade jag också köpt den.

Sara sa...

HEJSAN IGEN
Tävling pågår hos mig!
Kram Sara

Anonym sa...

Kyckling med grillad potatis? Fint textar du iallafall.

Tjohalia sa...

Vilken vacker handstil du har! Kram Sandra

Anonym sa...

Det var en sådan penna du menade...tror jag ska införskaffa en sådan jag med...är inte så kompis med tavelkritor som "drösslar" en massa...Var den dyr? Snyggt du skriver, o det ser ju gott ut det som står på menyn. Kramar
ps. kul med Lagerhaus....de har så mycket fint, förutom påskmust...ds