onsdag 19 augusti 2009

Inte så enkelt som bara en hylla

Jag ändrar och ändrar här hemma - men gissar att jag inte är ensam om det beteendet?

Min hylla i köket har jag varit väldigt nöjd med ända sedan den kom upp, men det är inte helt lätt att få till piffningen på den. Den är uppsatt ovanför köksbordet (som är mer ett pysselbord än ett matbord..) så det går inte riktigt att ställa dit fina muggar, glas och skålar, för det känns inte alls logiskt att ha sådana saker där.
Så jag provar mig fram; med ramar, ljusstakar och annat som bara är dekorativt. Nu har jag kånkat upp ett vackert fönster som får agera stilleben tillsammans med rostiga bokstäver och några burkar.

Fast är jag nöjd den här gången då? Hm...





Glöm inte bort att sista dagen för att TÄVLA är idag! Släng in en fiffig eller galen motivering till varför du ska vinna dem!

22 kommentarer:

Anonym sa...

Fint som alltid när du gör något.
Känner igen mig i det där med att ändra och trixa.
Kram Lina

Fröken Pyssel sa...

Men åh vad fint! Tycker det ser jättebra ut!

Nyanser av vitt sa...

Skönt att höra att det är fler än jag som har bord avsedda för annat som pysselbord.
Jag hoppas på tur idag :O)
//Agneta

Jennyshemochharmoni sa...

Jag håller med dig. Hyllor kan vara luriga att få till! Din ser finfin ut iallafall :) såå fina bokstäver, vill ha! KRAM

Nettan sa...

Tycker absolut att du ska vara nöjd, ser jättefint ut!! Fast det är kul att ändra å fixa..ombyte förnöjer!!
Kram Nettan

Ensamma mamman/Ögonblick och Tankar sa...

De där tycker jag vart jätte fint! Men de är inte lätt att veta hur man ska ha. Jag ändrar och byter och planerar jämt. Kram

Signe 1 sa...

Jadu, misstänker att hela inredningsbloggnördvärldens tjejer känner igen det där beteéndet *fniss*. Varför blir man aldrig nöjd?;-)Kram Sofia

Wee Mary sa...

Det där fönstret är riktigt snyggt, gillar formen.
Jag säger Låt Stå- tills nästa impuls kommer!
/Marie

Emelie sa...

Plocka, plocka, plocka om - igen, igen och igen.... Blev det bra? Nja, det får väl vara så ett tag sen kommer jag på något annat. Jag tycker att det är så hela tiden och jag är tydligen inte ensam... Vilket gulligt fönster föresten!

rustik charm sa...

Så fint det blev, och vilket underbart fönster:)
Ha en bra dag.
Kram Kristina

Lina sa...

God morgon.
Förstår din vilja till ständig förändring. Saker ser så olika ut beroende på när man ser dem. Det som är fint för mig idag kanske inte alls passa imorgon. Du vet som när man ex. målar en tavla, man kan stirra sig blind. Om man låter tavlan stå och ger sig själv tid att vila från bilden kan allt bara tydligt uppenbara sig nästa gång man ser.
Det är fint på din hylla.

Ha en bra dag!
/Lina

SynnePynne sa...

Jeg er litt som deg, liker å flytte rundt og endre på ting. Synes hyllen din ble veldig fin med det flotte vinduet og bokstavene var jo super fine.

Vet ikke om jeg har lagt igjen noen kommentar til deg tidligere, men følger bloggen din hver dag. Synes du har så flotte bilder og ideer.

Ha en fin fin onsdag.

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Saken är väl den att man ofta är nöjd för tillfället, men att behovet av förändring gör att man gör om så ofta. Tycker iaf att det blev snyggt jag - härligt fönster.

Ha det fint!

Annas Lycka sa...

Jamen visst har man fix o trix problem emellanåt...Suck. Jag tycker hyllan ser riktigt fin ut. Gillar det där fönstret riktigt mycket!!! Kramen.Anna

mumari sa...

Så synd att jag hittade hit för sent för tävlingen!
Gamla fönster är det vackraste som finns, jag plockar in ett efter ett utan att egentligen ha en riktig plan för vad jag ska ha dem till..

Grodmamman sa...

Är helt övertygad om att det snart ser annorlunda ut på din hylla!;) Men ombyte förnöjer!
Hade tänkt att köpa lite tyg idag, men kom hem med två par skor till sonen istället!:) Gör ett nytt försök imorgon.
Kram

Jenny sa...

Hej!
Vad snyggt du har det där på hyllan, tycker allting är superfint o speciellt fönstret med sin fina form:)

Ha en skön kväll,
Kram Jenny

Lyktor och Tyg sa...

Det ser stilrent ut på hyllen.¨Du får byta lite varje vecka tills du hittar den ultimata innehållet för hyllan.'
kram Kristina

Smultronlycka sa...

Hihi det är underbart att flytta runt saker ;)
Så fint du gjort!
Så fina bokstäver.
De skulle passa bra här hemma då min sambos namn börjar på R och mitt på A :)
Ha det gott!
Kram Anna

Anki sa...

Jag tycker det ser fint ut på hyllan, men vet vad du menar...man blir ju aldrig nöjd! Allt ska ju plockas runt hela tiden, för att sen flyttas tillbaka igen, hihi...
Det fönstret var riktigt fint!

Kramis Anki

Monkan sa...

Hyllan är ju en perfekt plats för dina fina loppisfynd och det här ser ju kanonfint ut. Zink är stor favorit hos mig. Eller nej, jag menar, det känns inte rätt, du kanske ska byta ut nån grej. Så att vi får se fler fina saker! :-)

Bord. Ja, det går ju inte att komma ifrån, och man borde nog prata med möbelvaruhusen och kräva att de har lite mer realistiska miljöer när de visar köksbord. Åtminstone hälften borde väl visas som pysselbord?

Ja IKEA slutade med glödlampor tidigt i år, och jag blev klart besviken. Jag åkte dit för ett supersnabbt besök, just för att köpa glödlampor, så fanns det inga! Då trodde jag att det var deras egen (dumma) idé men senare läste jag om det kommande Förbudet.

Å nej, blev chokladisen fläckig, vad trist. Men vaaaaaaaa! Måste SPRINGA till mina murgrönor. Spinn!!!!!!!!! Åh, är ju så äckligt!!!!! Jag har två murgrönor som jag köpte strax innan semestern, en är dödssjuk, jag trodde att jag misshandlat den, är mer regel än undantag här... Tänk om den har spinn!!! Och då kan ha smittat mitt älskade TRÄD som står brevid. Då, då, då gråter jag!

Japp. Inspekterat. Såg inget med blotta ögat men fram med förstoringsglas och där var nåt "nätigt" på den vissna murgrönan. Ser inget på Trädet men nu blir det granskning varje dag. Såg inte heller nåt på den andra murgrönan men den har nu fått flytta till isoleringscell, ut i hallen, och fredsliljan som har varit närmsta granne kommer att stå under hård bevakning. Fattas väl bara att de får svininfluensan också... Det positiva är ju att det faktiskt inte är jag som tagit död på blomman ;-) Men nu är murgröna på svarta listan, ska aldrig mer köpas. Är det fler man ska passa sig för? Minirosor har jag för mig.

Madeleine Berglund sa...

Jag vet jag vet, det är inte klokt. Men det finns loppis i närheten av torpet, thank god! Ååå du har fyndat en liten skål, en sådan vill ju jag också ha. Linnehanddukar, jösses, bara godsaker med andra ord. Det är kul att göra små ändringar och din kökshylla är inspirerande! Kram Madeleine