tisdag 30 december 2008

Konsten att bli trött...

Här laddar man upp inför nyårsafton. Mellandagsrea igår, IKEA-besök idag. Imorgon kommer jag att vara så trött att jag tycker att det räcker med att halvligga i soffan hela aftonen igenom.

Förhoppningsvis ska man hinna med lite syprojekt idag också. Hittills har det blivit nya gardiner i köket, av ett tyg som tydligen var jultyg och därför var på halva priset. Verkligen juligt eller hur?! Jag har som vanligt sytt en fuskrullgardin av det. Och så var det duken som ska bli kuddar. Den har inte kommit längre än att den ligger på en stol och ser snygg ut..



25 kommentarer:

Anonym sa...

Gullig gardin! Var hittade du det fina tyget? Jättefint! Gillar din blogg.
Kram A-S

In my house sa...

Hej hej... Rullisen blev ju kanon,,, jättefint tyg... Såå härligt att du känner som jag,,, om plåtis hyllor =) =) (inte helt ensam då juh)
- Vi tänkte åkt till IKEA igår,,, men tar det "nästa" år =) =)

- Om vi inte hörs mer,,, Så Önskar jag ett GOTT NYTT ÅR i förskott,,, tänk redan 2009,,, känns som man firade 2000 igår... Grrr =( Jag tycker alltid att Nyår är lite sorgligt!! men men.....

Ha de gottit kraaaaaam josse

Vackrare vardag sa...

Gardinen är jättefin! Du är så duktig på sådana där "fuskisar". Själv har jag lite svårt att få dem bra... Kuddarna kommer säkert att bli superfina!

Jag väntar också på en Ikea-leverans. Svärisarna har varit där och borde komma hem idag (vi har några timmar till närmaste...) Så förhoppningsvis blir det att skruva lite i kväll. Skall försöka åtgärda ett förvaringsproblem...

Ha en bra Ikea-dag!

svartataket sa...

ja gud vad man ska hinna mycket då!! Stressa inte ihjäl dig som jag bara *fniss*

Gott nytt år på er!

Linda -Galleri Palla sa...

Ohh ja! Det syns att det är ett jultyg ;)

Men perfekt med halva priset. Snyggt var det också. GOtt nytt år i soffan då!

Anonym sa...

vad sött.

Gott nytt år

kramar @nette

Från koja till slott sa...

Hej! Gud vad fint det svart/vita tyget var! Jag fattar ärligt talat inte vart du får din energi ifrån??? Både jag och sambon är helt slut och vi som skulle renoverat så mycket dessa lediga dagar!! Idag ska vi ta tag i trappan iaf, men jag hade kanske hellre legat i soffan och käkat skumtomtar! =) Du kan väl skicka över lite av din energi till oss vintertrötta människor!!

Gott nytt år på dig!
Kramar Pernilla

Helen sa...

Det kräver sin fröken att vara ledig! Det inget enkelt jobb om nu någon tror det!
Fin gardin, väldigt jul, not!

Grodmamman sa...

Ser inte heller det juliga i den gardinen, men men!:)
Det svart-vita tyget var ursnyggt!
Ta det lugnt nu på IKEA!:)
Kram

Lilla huset på prärien sa...

Åh så duktig du är med symaskinen kära vän! Jag önskar verkligen att jag kunde vara lite mer svängd där... då hade jag också sytt gardin till köket :)

Och du - STORT GRATTIS till månadens blogg i Lantliv!!! Weiii vad roligt - jag är så glad för din skull :)

Kram Jenny

Anonym sa...

Hej!
Jultyg? Snygg, men ej julig. Det svartvita också snyggt. Och Pentik-bureken, urtjusig. Jag är svag för Pentiksaker, sem är jättefina. Rekommenderar verkligen ett besök hos dem i Finland, Posio. Jätthärligt ställe och stort, med fyndhörna och allt.
Gott nytt år!
Hulda

n o r d i n g å r d e n sa...

Jag såg din blogg omnämnas i Lantliv, va kul, du har en jättefin blogg med mycket fina bilder, och vilken goding till vovve! Gott Nytt År! Mari.

Hem och Harmoni Marie sa...

Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig!
Kram Marie

Sara sa...

Hejsan
Så fin gardinen blev! Gott nytt år önskar jag dig.
Kram Sara

Jo sa...

Ah, tjusig gardin! :) Jag håller med om att det är jobbigt att hinna med allt, men just affärsbiten är ju ganska lugn för min del. Det finns ju liksom inga butiker här på ruckel-ön.. :) Vi ser ut att vara infrusna här till minst torsdag, så nyårsafton får tillbringas härute. Tur på sätt och vis, för då kan jag ju fortsätta att pyssla härute! ;)

Vilket snyggt tyg till kudden! Det skulle jag gärna ha lagt vantarna på själv! :) Är ju svag för svartvita kuddar... :)

Hoppas att du får ett gott nytt år! :) Kram!

Anonym sa...

Fint du har gjort! Gillar verkligen tyget!
Handla inte i hjäl dig! ;) Önskar dig en trevlig fortsättning och ett Gott Nytt År! Kram anna

Anonym sa...

Snurrade in på din blogg och ville bara säga att jag verkligen gillar den! Vad pysslig du är! Såååå fint alltihop!

Gott nytt år!

Anonym sa...

Jamen det blev ju jättebra, ljust o fräscht, inte alls juligt...eller ser jag så illa?
Vill ha nya gardiner till köket efter jul, men tar kanske o återanvänder gardinen som jag sydde till dotterns rum i höstas. Har köpt nytt till hennes rum, knallrosa, hon är så inne på det..o det är snyggt till allt det vit/svarta på hennes rum. Fast det tyget hon hade är svart...hm, man kanske vill ha något ljusare nu till våren, får se hur jag gör..

Jag håller med, det är så skönt att bara vara hemma, inte behöva ränna runt på stan. Idag har varit en sådan hemmfixardag, jag var o klippte mig tidigt, kl 08 i morse, sen gick jag o mamma o hund en långprommis, sen har jag o maken installerat en diskmaskin, jo jag har äntligen blivit lycklig ägare till en...det tog stor del av dagen, sen ner o fixa käk till imorgon, alltså handla nyårsmenyskäk kl 17 dan innan nyår var kanske inte så smart, men det enda som inte fanns var schalottenlök, det får jag fixa imorrn..

Ha de nu så gott, kramisar

Britt sa...

jättesnygg rullgardin, känns inte det minsta julig.

Gott nytt år!

Britt

Britt sa...

Men grattis till "månadens blogg" i Lantliv!! Jättekul!

Pysselprinsessan sa...

Oj oj oj! Vilke mitt-i-prick-julklapp! Det kallar jag kärlek! ;)

Men prickigt tyg på rea!!? Här hemma hittar jag knappt prickigt tyg någonstans! Förutom det röda med vita prickar från Åhléns.. Men det är tryckta prickar, inte lika fint.. Var har du hittat det? Ohlsons här har iaf inte något prickigt tyg! *avis* ;D

Vad duktig du varit i dagarna! Städat, fejat och pysslat! Å jag förstår din hemmakärlek! Jag skulle vara likadan om jag inte jobbade! Men nu är det bara imorgon (varför ska alla affärer börja ha öppet jämt för!) och tre dagar till. Sen är det tillbaka till skolan. Ett tag... Som arbetslös kommer jag att hinna pyssla och blogga massor! :) Fast jag kommer nog att hitta mig ett jobb, det känns som det ska ordna sig här i Umeå! Ja, flytta känns inte så kul. Speciellt inte med tanke på hur källaren ser ut! Ha ha! :D

Ha nu en bra nyårsafton och sedan ett gott nytt år!

Kramar

Hannis sa...

Vilket tempo!!
Hur orkar du??

Ser ju inte ut som nåt jultyg direkt...
Mera som vårtyg.Fint!!

Duken som ska bli kuddar var ju skitsnyggt!
Letade efter linnetyg men icke sa nicke.
Det ville dom inte rea ut!

Gott nytt önskar jag igen=))

Madeleine Berglund sa...

Hej fröken!! Tack för dina gratulationer, jag blir så glad. Mycket fina gardiner tycker jag. Prickigt, vackert, ärtigt, snyggt, stilfullt. Väldigt personliga med de söta banden. Ja, de faller mig verkligen i smaken. Du har varit på rea, skoj. Jaså, krukorna var snygga. Men det är man helt enkelt värd om man börjar på ett nytt jobb, så är det bara. Gott Nytt År! Kram Madeleine

Tineling sa...

Å vad söt gardinen blev!!! Är ju inte alls juligt...passar precis lika bra på sommaren!!! Den där duken blir nog riktigt fin som kuddar! Du är så pysslig...hoppas jag kan komma in i lite kreativt skapande snart! :) Kram och Gott nytt år!!!!

Anonym sa...

Då lär jag ju inte hitta tyget här hos mej. Synd. Det funkar helt klart ett bra tag efter jul.
Gott Nytt År!
Kram A-S