lördag 28 februari 2009

Det är så stärkande på loppis

Jag skulle önska att jag vore full av energi. Ute lyser solen, det är helg, man är ledig... men samtidigt har man hostat och harklat sig halva natten, så inte kan man påstå att man då är pigg. Tyvärr! Vad jag är less på att vara sjuk!

Men, jag ska försöka ta mig en sväng på loppis. För visst är loppisbesök stärkande?

Nu har jag äntligen kunna fota mina gardiner som blev klara förra helgen. Jag pendlar mellan att vara nöjd med dem och att tycka att de inte känns riktigt rätt..? Jag gjorde knytband upptill som en liten extra grej.





Hm, tapeten i vardagsrummet ser rosa ut - det är den inte!

24 kommentarer:

chokladblomma sa...

Trist att du fortfarande är lite krasslig. Krya på dig nu!!!
Kram

Anonym sa...

Det var ju jättefint med knytbanden! Jag tycker att du ska vara nöjd.
Krya på dej!
Kram A-S

HWITA DRÖMMAR sa...

Jag känner mig också helt färdig när jag vaknade idag, kanske håller man på att åka på nån sjuka...gillar gardinerna det blev jättebra med knytband till, men ändå inte för "gulligt" utan enkelt och snyggt tycker jag! Fint med linnetyg! Nu får det bli en sväng på loppis, en kort sväng får det bli idag..Kram M

Helen sa...

Hoppas att dina loppisbesök blåser bort alla bacilusker!! Jag tycker att gardinerna ser jättefina ut!

Iris // Alla dagars kaos sa...

Jag tyckte det var jättefint med de gardinerna. Ser vårigt ut med så ljusa och tunna. och väldigt sött med knytbanden också!

Hoppas loppisen gör dig gott!

kram /iris

Grodmamman sa...

Här fick jag i natt höra att jag snarkade!!:) Det var länge sedan!:) Men näsan rinner och jag känner mig inte riktigt i form så det var säket sant.
Gardinerna ser jätte fina ut. Jag funderar på att sy sådana till vårt vardagsrum.
Självklart är det bra med en loppisrunda vid förkylningar!:)
Kram

Lilla huset på prärien sa...

Det är inte kul att vara krasslig - jag hoppas att du stärkte dig ordentligt idag på loppisen och att du gjorde jättemånga fina fynd :)

Dina gardiner är jättefina tycker jag!

Kram Jenny

rosenskära sa...

Gardinerna är hur fina som helst, vad i allsin dar är det som inte känns bra?! Jag har ett offwhite linnetyg från IKEA liggande som jag tänkte sy gardiner av (det brukar stanna vid en tanke...).

Såg i Hemtexreklamen att de hade en gardin som de hade sytt "hällor" i på baksidan och det blev faktiskt himla snyggt "häng" i dem, så jag tror jag ska försöka ge mig på det.

Lena

Anne sa...

Hej!
Tyckte gardinerna var helfina!
Visst är det stärkande med loppis - hoppas du tog dig iväg!
Själv kom jag precis hem från en loppisrunda, såklart med ännu mera fynd!

Vi har ett riktigt superställe som vi åker till ofta där vi har köpt i princip varenda möbel, för riktiga reapriser!

Hoppas du haft en fin och inspirerande lördag, hosta och elände till trots!

Villa Carl Larsson sa...

Så snygga gardiner du har sytt. Raka längder med knytband längst upp.. verkligen fint! Tack för tipset. Vad är det för tyg du använt, linne?

Kram Josefin

Från koja till slott sa...

Söta gardiner! Jag är också sjuk, fruktansvärt förkyld, feber och totalt orkeslös i kroppen. Ute skiner solen, jag vill bara bli frisk nu!!

Hoppas du också kryar på dig!
Kramar Pernilla

Anonym sa...

Likey likey! Knyt banden blev mycket bra... Men du gör ju som du vill och vill du sätta upp nya så får vi ju något nytt att se på bloggen ! ;)
Här har vi njutit av den underbara dagen som visats upp! Ha det gott! kram anna

Cilla sa...

Åå vad fint det blev med knytband & vilken ljuvlig blogg du har ;0)Önskar dig god bättring samt en trevlig helg!! Hjärtligt Välkommen in till mig på en kik!!
Kram Cecilia

VITA NYANSER sa...

Hej! Vad kul att jag hittade hit igen. Du har så mycket bra idéer. Jag har tittat in på din sida förut när jag inte hade egen blogg, och tappade sen bort dig, kul att hitta dig igen. Jag lägger en länk, hoppas det är okej. Vilka FINA bokstäver, panduro... åh vad bra. Ha en skön lördag!
Kram L-L

Madeleine Berglund sa...

God dagens fröken! Jag gjorde som katten Malou efter att jag tränat..la mig på soffan...hann läsa ett kapitel i min bok...sen: zzzzz...två timmar senare inser man vad livet är härligt utan att göra någonting.Fast det är klart, visst är loppisbesök stärkande och man kan få en kick som heter duga. Jag tycker om dina gardiner, de är skira och sommarvackra. Jag gillar banden som hänger. Man kan föreställa sig svala sommarvindar, fågelkvitter och en humla som surrar i en blomma. Det är ett mycket bra betyg för dina gardiner. Toppen! Jag har inte gjort ett jota idag, bara tränat (vilket i och för sig är väldigt ambitiöst eftersom det är lördag) och sedan har jag förstås sovit middag. Men nu ska jag laga mat trots att jag känner mig föga motsträvig. Själv bojkottar jag melodifestivalen och roar mig på annat håll. Jo det är sant, jag ska se "män som hatar kvinnor", wooow säger jag, wooow. Kram Madeleine

Unknown sa...

Hej

Hoppas du har haft en lyckad loppis dag.
Jag tyckte att gardinerna blev bra.

Ha en fortsatt trevlig Helg!

KRAM CARINA

Compact Garden sa...

Superfina gardiner du gjort..missade att kommentera dina fina bokstäver i ditt tidigare inlägg..hrm något att fundera på när man är ute på "skattjakt"..ha en skön helg/Anne

Ingrid sa...

Så snygg detalj med knytbanden på gardinerna.

Här är det också förkylt - igen!! Känns helt hopplöst tycker jag.

~Livet i byn

Anonym sa...

Här är det oxå visset men med lite Panodil och nässpray och en skön soffa i mellanåt så har jag oxå varit på en liten runda utan att fynda....hamnade ist på IKEA igen och köpte dörrar och handtag, värmeljus och en jäkla massa hundbajspåsar till grannens hundar.

Fina dina gardiner är.....du är som jag behöver inkänningstid...behålla eller inte?

Kram och ha det så gott och krya på sej nu....

Stjärnor & Champagne sa...

Snyggt med knytbanden tycker jag..Usch krya på dig nu..

Kramkram Anne

Monkan sa...

Vad är det inte att gilla med gardinen? Vit, skir, knytband, jättefin ju. Men du menar kanske att den känner sig utkonkurrerad av den rosa väggen ;-)

Läckert med bokstäverna i blandade modeller och fiffigt att du köpt till dig ett ord. Bara inte… A ser rätt tung ut, hoppas den sitter säkert, så den inte trillar ner på nån sovande stackare. Ja du har ju bara fem kuddar, det kan ju inte räcka ;-) Jag har ju sagt att jag bara har två, och att de funkar bra att ha under överkastet, men hela sanningen är ju att jag har två sovkuddar under och tre dekorationskuddar ovanpå överkastet. Om jag hade så många sovkuddar som du så skulle jag nog köra samma smarta bäddning som du :-)

Jag tror helt och hållet på din teori om komplott (ville skriva komplottteori men tre t??? nej det blir ju bara två så klart). Så fort en gäst har checkat in tror jag att personalen går in på kontoret och garvar "ha ha, en till som tror att det går att sova här. Med våra kuddar?!".

Unknown sa...

Gardinen är riktigt fräsch.

Krya på dig!

Kramis,

Nettan sa...

Snyggt det blev! Har oxå vita med knytband i sovrummet! Luftigt å lite vårfräsht! Hoppas du blev lite piggare efter loppisbesöket..inte kul att vara krasslig!
Kram Nettan

Anonym sa...

Fina gardiner och detaljen med knytbanden tyckte jag om.