söndag 1 februari 2009

Ljusare tider

Oj! Sol ute! Jag fick skynda mig upp, städa undan lite för att kunna ta några helhetsfoton (as you required). Och hinna ta foton innan jag drar igång med ett nytt målningsprojekt som nog kommer att stöka till rejält! Jag har nu fått nog av min mörka hall nämligen. Och så har jag ju sett sådana fina hallar runt om på alla bloggar som har inspirerat mig! Nu har jag ju inte så mycket yta att rumstera om på i hallen, så det är begränsat vad man kan göra. Men min skohylla/bänk ska bli vit.

Det har varit ont om loppisfynd nu - är det någon som är ute och plockar åt sig alla godbitar just före mig? En trevlig korg har det blivit ändå. Den var målad i någon svag rosavitnyans som jag har målat över med vit färg utblandat med vatten så att färgen under syns igenom lite. Och visst är det ett ärtigt kort som jag hittat? "Smygdoppa" heter målningen ;-)




24 kommentarer:

Liljas Corner sa...

Vilket gulligt kort, hihi :)

Det var då konstigt att du inte finner några fynd, du som alltid verkar ha tur med det! Hoppas turen vänder för dig!

Anonym sa...

Visst är det härligt med sol idag! Jag ska snart försöka mig ut en sväng...
Oj så härligt fina bilder du tagit! Jag fullkomligt älskar kaninen... Ja inte att förglömma den vita korgen...;) Ha det så bra idag! Kram Anna

Mjuka sa...

Har inte varit på loppis på evigheter!! Kortet är jättefint och korgen också förstås. Jag brukar också blanda ut färgen, så himla snyggt när det inte täcker riktigt.
Ha en fin söndag
kram Malin

Vitt och Blått sa...

Nu var det någon dag sedan jag var in hos dig och här har det hänt saker! Jag kan säga att jag fick ett riktigt habegär och det kliade i fingrarna på mig av alla tygerna... Älskar att sy och pyssla! Nya kuddar, gardiner och kanske någon ny löpare/duk? :) Har inte målat min korg än, den är så fin som den är, men det kanske blir lite färg på den till sommaren... :) jag har målat en planka vit och skrivit välkommen på, så vi får se om det blir tygtavlan eller plankan som får pryda väggen i hallen. Tack för alla tips! Ha en skön söndag! Kram Ewa

annashusidingtuna sa...

Det var verkligen ett lustigt namn på målningen.
Ska bli kul att se hur hallen blir sedan.
Kram Anna

Grodmamman sa...

Har precis tagit mig en promenad i solskenet, så härligt!:)
Fin korg och kortet var himla mysigt.
Känner igen det där med att man ska ställa upp bara för att man inte har barn. Hade det så innan jag fick barn, men det kändes ganska tungt när vi ville ha barn men inte lyckades. Vem vet, man kanske kämpar för att få barn och då tycker jag att det är ett hån att hela tiden få höra att "du har ju inga barn så du kan jobba". Man kan väl vilja vara ledig även om man inte har barn.
Kram

Gotlandsliv sa...

Hej fröken!
Äntligen sol på Gotland också, vilket gjort att jag begett mig ut i vårsolen för lite smygsurfande på grannens nätverk. Hallelulja för internet! Har saknat din blogg så, men förhoppningsvis kommer vår egen uppkoppling igång imorgon. Gissa om det ska surfas då! :)

Anonym sa...

OK,jag ska lämna lite åt dig.. Hihi, nä jag har faktiskt inte heller hittat nått på ett tag. Men snart sätter folk igång med vår städning och då lär det komma in en del. Ha en bra dag.

Britt sa...

Va härligt med sol, här är det helt grått idag. Blir inga bra bilder i dag heller. Fin korg, jag har också målat en korg idag, vi får väl se hur resultatet blev. De suger så mycket färg så det krävs nog en strykning till.

Ha det bra

Kram Britt

annalarssonphotography sa...

Hej vännen!

Tack för dina ord. De värmer!

Vilket trevlig kort du hittat :)
Och korgen blev jättefin den också!

Tråkigt när loppisturer inte blir som man tänkt sig, men nästa gång kommer du hem med massor istället! Sakerna 'väntar in dig' tror jag :)

Nu ska jag sätta på en kopp kaffe och äta en semla här.
Du har inget litet 'lagom' pysseltips till mig just nu?
Nån liten utmaning eller så?

Om du har tid och ork så klart.

Kram Anna

Kristin sa...

Hallå hallå, jag är en riktig smygdoppar jag... älskar att doppa!!! Slabbar mer än barnen... men gott är det *fniss*

Jättefint med korgen som blev vit men inte heltäckande vit... ska bli kul att se hallen!!!!

KRAM / Kristin

Villa Carl Larsson sa...

Vad fin den korgen va och vad fint när du målade den vit så klart :)
Kortet var också riktigt gulligt. Ska du rama in det kanske?

Ska bli roligt att se tillpiffningen av hallen sen om du tänker visa det. Ha en fortsatt härligt söndag. Jag har inte hunnit måla nåt som jag hade tänkt men kanske nästa helg.

Anonym sa...

Sol ohh lyllo er. Här snöar det och är allmänt blåsigt och kallt.

Vet du något, på tisdag skall vår hall målas om oxå. Har skaffat färgen idag och på tisdag smäller det. Vill ha ljus i hallen oxå så det blir gräddvitt. Hoppas att det blir som jag vill.
Lycka till med ditt målande!

Anonym sa...

Vilket guligt kort. Härligt med sol, tyvär har inte solen varit framme där jag bor. Men det är underbart väder ändå.

Kram annica

Malin - I min trädgård sa...

Men hihi vilket lustigt litet kort :).

Du har en sak att hämta hos mig...

Kram M

Ingrid sa...

Visst är det härligt med ljuset nu, det börjar visa sig även här i ödemarken och jag njuter.

~Livet i byn

Ingrid sa...

Visst är det härligt med ljuset nu, det börjar visa sig även här i ödemarken och jag njuter.

~Livet i byn

♥ cloudberrie ♥ sa...

Ljuset idag var underbart!

Jag gillar namnet "tjyvdoppa" :) Söt bild och gullig korg.

KRAM från Eva

Anonym sa...

Så söt liten kanin....O korgen blev ju kanon med lite utspädd färg på sig. Jaså du har börjat måla bänken i hallen. Ja inte behöver du kolla på fler inredningsprogram inte....du har ju idéer så det räcker o blir över..hihi

Sådana växter som du visar på inlägget innan är favvoväxter hos mig. Skulle vilja ha ännu lite fler nya växter o sådana är ju rätt tåliga, alltså de lever längre än en månad hos mig...

Här har dottern varit sjuk i helgen, feber o förkylning, o jag känner oxå att jag börjar bli snuvig, attans jag vill minsann inte bli sjuk...men vem vill det??

Hoppas helgen har varit bra, många kramar på dig

Cazandra sa...

Hejsan Fröken!

Ååå vilken fin blogg du har, med en massa vackra bilder!! Har nyss startat en blogg själv, så mycket fina idéer hittade jag här ;) Hjärtligt välkommen in till mig!! (Länkat dig från mig)

Trevlig kväll! Kram C

Katinka sa...

Loppisar är verkligen kul, speciellt när man fyndar på dem ja. Det är något jag lovat mig själv. Att jag ska besöka fler loppisar. Där har jag ju dessutom inte köpförbud än.

Stjärnor & Champagne sa...

Vad spännande det skall bli att se hallen. Vi håller ju också på med vår, väntar och väntar. Men idag har vi iaf varit och hämtat byrån från bruka som skall stå där...

Kram Anne

Anonym sa...

Grattis!

Du har utnämnts till "Veckans guldstjärna" för din inspirerande blogg.

Den fullständiga motiveringen till utnämningen finns att läsa i vår blogg. Där finns även guldstjärnan att hämta.

/Bloggtipsarna

http://bloggtipsarna.blogg.se/2009/february/veckans-guldstjarna-v-5.html

Anonym sa...

Visst var det en underbar dag som bjöd på sol igår fast det var lite bitande blåst. Fick mej en rejäl långpromenad.

Jag är oskyldig som en brud till att sno åt mej dina loppis fynd, jag lovar....

Så nu är det projekt hall som räknas så härligt, vill oxå ha lite hemmaprojekt men vet inte vad just nu det mesta är gjort förutom den grisskära lila snutten vägg i badrummet. Ska nog ge mej på den snart.

Kram och ha en bra dag!!